Ακαρδη ο ενας παει στην Αφρικη να γλιτωσει απο εσενα, ο αλλος αποβαλεται και εσυ ψαχνεις το επομενο θυμα σουΕγώ πάλι να προσθέσω τούτον εδώ:
Να σου πω:Σουδιανε και γω δεν ψηφισα ακομα .... πες μας και εσυ την γνωμη σου
Αγγλιδες η Γερμανιδες??? και μην μας πεις καμια Μερκελ!
[media=youtube]bHKRU7-ENBs[/media]Ακαρδη ο ενας παει στην Αφρικη να γλιτωσει απο εσενα, ο αλλος αποβαλεται και εσυ ψαχνεις το επομενο θυμα σου
καλά έκανες και ψήφισες.εγω που δεν μου αρεσουν ουτε οι βερολινεζοι ουτε οι λονδρεζοι μηπως τελικα δεν επρεπε να ψηφισω??
Αν καταφέρω καλέ να χτυπήσω τον Hugh Grant εστω και τώρα, τι άλλο θέλω σε αυτήν τη ζωή!Ακαρδη ο ενας παει στην Αφρικη να γλιτωσει απο εσενα, ο αλλος αποβαλεται και εσυ ψαχνεις το επομενο θυμα σου
θα συμφωνήσω!Εννοειται οτι δεν μας νοιαζει αυτο, ουτε καν το σχολιαζουμε και εχω να δηλωσω οτι ναι ειναι πολυ γοητευτικος για την ηλικια του
Ναι!!! και μενα !!!! στην απεναντι πλευρα του ποταμου ειναι η east side gallery, αγαπημενο σημειοθα συμφωνήσω!
και επίσης ότι μ'αρεσε το μέρος στο οποίο είναι τραβηγμένη η φωτογραφία
Τita επιτέλους σ αυτό το θέμα συμφωνούμε!,παρα το ότι ψηφίσαμε διαφορετική πόλη...για τους άνδρες έχουμε παρόμοια άποψη...αααχχχ...τώρα μου βάζεις δύσκολα. Ναι, οι Βερολινέζοι έχουν κάτι...δεν μπορώ να το περιγράψω. Ευγενικοί, τρυφεροί, τζέντλεμεν (τουλάχιστον οσους Βερολινεζους γνωρισα καλά, και πώς τυχαινε ήταν ολοι ανατολικο-Βερολινεζοι). Άντρες!
ΑΛΛΑ...η σέξι προφορά των Βρετανών, με ρίχνει. Και το ιδιαιτερο χιουμορ τους. Και μια που το εφερε η κουβεντα, απο Βρετανους ηθοποιους, εμενα ο αγαπημενος μου ειναι ο Simon Pegg
Οι Λονδρεζοι εχουν κατι που τους ξεχωριζει απο τους υπολοιπους Βρετανους; αν ειναι να το ξανασκεφτω το πραγμα