• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travel War: Ιταλία vs Ισπανία

Travel War: Ιταλία vs Ισπανία

• Total voters
    158

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ευχαριστώ για το πρόγραμμα αλλά πιστεύω πως είναι πολύ κουραστικό και στο τέλος δεν θα σου μείνει και τίποτα.
Νομίζω πως ένα Madrid,Segovia,Avila,Salamanca,Caceres,Toledo και επιστροφή για αναχώρηση από Μαδρίτη με ίσως μία ακόμα διανυκτέρευση ή ένα Madrid,Toledo,Cordoba,Seville,Ronda,Granada και αναχώρηση είτε από Μαδρίτη είτε από Μάλαγα με διανυκτέρευση.
To δεύτερο πιο εντυπωσιακό για μένα.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Xωράει και ένα Cadiz για μία διανυκτέρευση;
Από σένα εξαρτάται τι θα στριμώξεις. Δεν το βρίσκω τόσο εντυπωσιακό όσο άλλα μέρη. Γούστα είναι αυτά βέβαια, άλλος θα έβαζε Alpujarras πχ.

Για τι εποχή μιλάμε;

jimp

Member
Από σένα εξαρτάται τι θα στριμώξεις. Δεν το βρίσκω τόσο εντυπωσιακό όσο άλλα μέρη. Γούστα είναι αυτά βέβαια, άλλος θα έβαζε Alpujarras πχ.

Για τι εποχή μιλάμε;
Καλοκαίρι αν όλα πάνε καλά και επιστρέψουμε σε κανονικούς ταξιδιωτικούς ρυθμούς

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλοκαίρι αν όλα πάνε καλά και επιστρέψουμε σε κανονικούς ταξιδιωτικούς ρυθμούς
Ζόρικη η Ανδαλουσία το καλοκαίρι, εγώ βέβαια αντιπαθώ και τις ζέστες και δε βρίσκω και τίποτε το ωραίο στη θάλασσα ή στη θέα θάλασσα.

jimp

Member
Ζόρικη η Ανδαλουσία το καλοκαίρι, εγώ βέβαια αντιπαθώ και τις ζέστες και δε βρίσκω και τίποτε το ωραίο στη θάλασσα ή στη θέα θάλασσα.
Ας μπορέσουμε να πάμε και ας έχει καύσωνα. Έλα το καλοκαίρι στο χωριό μου στον όλυμπο να σε κυκλοφορήσω στα μονοπάτια του κάτω ολύμπου.

σε ζηλευω @jimp γιατί εχω σκοπό να κανω και γω ένα μεγάλο οδικό ταξιδι παρόμοιο..
Αφού έχεις σκοπό τι με ζηλεύεις; Παρόμοιο στα ίδια μέρη, στην ίδια χώρα ή κάπου αλλού;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ας μπορέσουμε να πάμε και ας έχει καύσωνα.
Πέραν του καύσωνα είναι και τα πλήθη. Σε Σεβίλλη, Γρανάδα, Κόρδοβα δεν τα γλιτώνεις. Είνια μεγάλες πόλεις και κάπως διαχέονται, αλλά είναι ενοχλητικό.
Ε άμα προσθέσεις και τον ήλιο και τους ηλιοκαμένους Ολλανδούς ή τις Αγγλίδες με τα καμένα μπούτια, χάνει πολύ. Λέω εγώ τώρα, μην είμαστε και απόλυτοι.

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Πριν καμία εξαετία που είχα πάει Ιούλιο Ανδαλουσία είχε ζέστη αρκετή. Αλλά κόσμο σχεδόν καθόλου. Θυμάμαι Κόρδοβα στο τέμενος παίζει να είχε 5 άτομα. Τιμές πολύ καλές (δε ξέρω τι παίζει σε άλλες εποχές). Αν θυμάμαι καλά είχαμε μείνει στο hotel eurostars mamonides (έβγαινες και ήσους απέναντι απο το τέμενος) με 40ε το βράδυ το δίκλινο.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
@Yorgos

Αυτήν τη ταινία με το camino (the way του 2011) που μπορώ να τη δω ;; Δεν μπορεί και ο θείος μου στην Αμερική να την βρει..
Λοιπόν την είδα τα ξημερώματα. Χαριτωμένη ταινία, μέχρι εκεί. Απλό σενάριο, η φωτογραφία θα μπορούσε να είναι απείρως καλύτερη (το βιντεάκι που είχα βάλει με το camino ας πούμε το έκανε ένας ερασιτέχνης που απλά έκανε το τρεκ), οι χαρακτήρες τίποτε το τρομερό, ο σκηνοθέτης μέτριος (είναι ο γιος του Μάρτιν Σιν και παίζει και στην ταινία, κάνει... τον πεθαμένο). Δεν ήξερα ότι ο Μάρτιν Σιν είναι από τη Γαλικία (ο μπαμπάς του ήταν ένας από τα εκατομμύρια γαλιέγων που μετανάστευσαν, στη Λατινική Αμερική σε πολλές χώρες ακόμη όλους τους Ισπανούς γαλιέγους τους λένε) κι ότι ο γιος του έχει κρατήσει το πραγματικό του επώνυμο. Τέλος πάντων, συμπαθητική η ταινιούλα, μέχρι εκεί.

Υπάρχει κι ένα γερμανικό ντοκιμαντέρ για το μονοπάτι (που δεν είναι ένα, αλλά αυτά θα τα συζητήσουμε αλλού, πλέον υπάρχει section για trekking), δεν το έχω δει:
https://www.imdb.com/title/tt4264562/
Πριν καμία εξαετία που είχα πάει Ιούλιο Ανδαλουσία είχε ζέστη αρκετή. Αλλά κόσμο σχεδόν καθόλου. Θυμάμαι Κόρδοβα στο τέμενος παίζει να είχε 5 άτομα
Πέντε άτομα στη Mezquita; Το τζόκερ έπιασες. Μήπως πήγατε κατά τις 3-4;

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Πέντε άτομα στη Mezquita; Το τζόκερ έπιασες. Μήπως πήγατε κατά τις 3-4;
Τώρα που είδα φωτογραφίες είχαμε πάει 15 Ιουλίου 2015 κατά τις 12.00-13.00. Έχω φωτό μέσα από το τέμενος σχεδόν άδειο.
15.00-16.00 δεν βρίσκαμε να καθίσουμε για φαγητό αυτό ήταν το μόνο αρνητικό. πολλά μαγαζιά ήταν κλειστά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom