paefstra
Member
Ταπεινη Σικελια, χωρις πολλους τουριστες. Off the beaten track που λενε στο χωριο.
Για κάθε Riomaggiore με τις καραβιές από τους Γιαπωνέζους, ινφλουένσερς, Ρωσογιωτάδες με τσιχλομασούσες γκόμενες και λεωφορειάδες, η Αστούρια έχει ένα από Cudillero. Αγαπητέ αναγνώστη, άσε τους ιταλόφωνους να στριμώχνονται με τα σελφοκόνταρα και να νομίζουν ότι βλέπουν κάτι μοναδικό, κι έλα στην Αστούρια:Riomaggiore, η Manarola δημοσιευθηκε πιο πανω. Αλλα το λατρεψα.
A αυτό σίγουρα, πάσο.@Yorgos ποιος σου ειπε πως θελουμε ερημιες;
Εγω στην Ιταλια κουβαλαω ολοκληρη γκαρνταρομπα, γοβες, τσαντες κλπ.
Ξερουμε γιατι παμε Ιταλια, θελουμε φιγουρα, κομψοτητα, καλαισθησια.
Αντε καλε που θα παω με τα παπουτσια για σκαρφαλωμα στα κατσαβραχα.
Καλε αν ειναι να μας φαει η ερημια, παμε Ψεριμο. Δεν εχουμε σαμπως ερημιες?και τόσες ταβέρνες να περιμένουν μόνο εσένα για να φας, τσ τσ τους λυπήθηκα τους ανθρώπους τουλάχιστον τους επιδοτεί ο ΙΟΤ?
Βουρ για κρουαζιερόπλοιο, κλείστε μπουκαπόρτα και πετάχτε το κλειδί.Καλε αν ειναι να μας φαει η ερημια, παμε Ψεριμο. Δεν εχουμε σαμπως ερημιες?
Ετσι οπως τα βλεπω τα κατσικοχωρια της Ισπανιας, ολη μερα με μια βερμουδα και το μακω, σαγιοναρα διχαλο, ψαρεμα με τους Ισπανους. Σορι παιδια, αμακιγιαριστη σε διακοπες μονο αν με πληρωσουν, οχι να πληρωσω κι απο πανω .
Πάνε και οι ντόπιοι. Είναι από εκείνα τα περίεργα μέρη της Ευρώπης που έχει ντόπιους (άκου πράγματα!), δεν περιστρέφονται όλα γύρω από τι ώρα θα έρθουν οι κρουαζιεράδες και τα λεωφορεία, δε σε σερβίρουν Πολωνοί σερβιτόροι γιατί οι Ιταλοί εισπράττουν ενοίκια από σουβερινομάγαζα, δεν είναι νεκρά το βράδυ... Τι σας λέω τώρα, ψιλά γράμματα για ιταλόφωνους...και τόσες ταβέρνες να περιμένουν μόνο εσένα για να φας, τσ τσ τους λυπήθηκα τους ανθρώπους τουλάχιστον τους επιδοτεί ο ΙΟΤ?
Μια χαρα ειναι τα κρουαζιεροπλοια λιγες ωρες και τον πιασαμε τον παλμο του μερους, αν εισαι τσακαλι δεν χρειαζεσαι παραπανω. Οχι θα κανουμε αρμενικες βιζιτες σαν και σενα που πας οπου πας και ξεχνας να γυρισεις, εμεις ειμαστε αστικη ταξη χρυσο μου δεν μπαστακωνομαστε εκει που παμε, εχουμε καλους τροπους!Βουρ για κρουαζιερόπλοιο, κλείστε μπουκαπόρτα και πετάχτε το κλειδί.
:εμεις ειμαστε αστικη ταξη χρυσο μου δεν μπαστακωνομαστε εκει που παμε, εχουμε καλους τροπους!