• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travel War: Ιταλία vs Ισπανία

Travel War: Ιταλία vs Ισπανία

• Total voters
    158

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
τις πιο ωραιες γυναικες που τις ειδατε? κ μην πεταχτει κανενας και πει Ουκρανια κλπ

Εννοείς μεταξύ των 2; Ιταλιδες, εύκολα κιόλας.

Αν εννοείς γενικά έχει ειπωθεί η ιδέα στο παρελθόν να ανοίξει τέτοιο θέμα-γκαλοπ. Θα είχε σίγουρα πλάκα. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο θα γελαγαν οι γυναίκες του φόρουμ!

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Γούστα είναι αυτά, αλλά και πάλι σε σύγχρονους ζωγράφους η Ιταλία υστερεί θαρρώ. Η όλη ιστορία μου θυμίζει πάντως λίγο νοοτροπία νεοέλληνα "Είμαστε οι καλύτεροι γιατί τον 5ο αιώνα πΧ φτιάξαμε τον Παρθενώνα".
Χωρίς να το πιστώνεται ο ίδιος, αλλά ούτε οι απόγονοί του (ειδικά αυτοί), η σύμπτωση να κάνει κάποιος κάτι πριν από έναν άλλο, κάνει την προσφορά του έργου του στην ανθρωπότητα μεγαλύτερη, κατά κανόνα πάντα. Προσωπικά μιλώντας, η παλαιότερη τέχνη με τραβάει περισσότερο από την μοντέρνα - στην τέχνη υπάρχει το γούστο άλλωσε. Γι' αυτό, αν και Ιταλοτεχνόφιλος, με τραβάει και ιδιαίτερα ο Πικάσο που έχει κάτι το πρωτόγονο. Αλλά στην τέχνη υπαρχει και η τεχνική όπου η σύγκριση είναι πιο εύκολη και εκεί ξεχωρίζουν οι επαγγελματίες από τους ερασιτέχνες. Δεν θα ξεχάσω πχ. ποτέ την μαγική τρισδιάστατη αίσθηση που δίνει η τεχνική σκίασης, ο χρωματισμός, η ανατομική ακρίβεια του Λεονάρντο όταν είδα την Κυρία με την Ερμίνα στην Κρακοβία. Επίσης δεν θα ξεχάσω την εξωπραγματική φυσική σύνδεση μεταξύ των μορφών στην Πιετά του Μιχαήλ Άγγελου στο Βατικανό. Τον Ντι Κίρικο όντως τον ξέχασα (ίσως γιατί υποσυνείδητα τον θεωρώ Βολιώτη) αλλά το Il trovatore που είδα στο μουσείο του Ρότερνταμ είναι σε στυλ από τα πιο εντυπωσιακά πρωτότυπα έργα που έχω δει.

panpan

Member
τις πιο ωραιες γυναικες που τις ειδατε? κ μην πεταχτει κανενας και πει Ουκρανια κλπ
Έχει σχέση με το war;Γιατί τις ισπανιδες δεν!
Αν ήταν καλές θα είχα πάρει κι εγώ μια. :)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δεν θα ξεχάσω πχ. ποτέ την μαγική τρισδιάστατη αίσθηση που δίνει η τεχνική σκίασης, ο χρωματισμός, η ανατομική ακρίβεια του Λεονάρντο όταν είδα την Κυρία με την Ερμίνα στην Κρακοβία. Επίσης δεν θα ξεχάσω την εξωπραγματική φυσική σύνδεση μεταξύ των μορφών στην Πιετά του Μιχαήλ Άγγελου στο Βατικανό. Τον Ντι Κίρικο όντως τον ξέχασα (ίσως γιατί υποσυνείδητα τον θεωρώ Βολιώτη) αλλά το Il trovatore που είδα στο μουσείο του Ρότερνταμ είναι σε στυλ από τα πιο εντυπωσιακά πρωτότυπα έργα που έχω δει.
Κατι που να ειδες στην Ιταλια;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εμφανισιακως, εύκολα Ιταλιδες πάνω από τις Ισπανιδες, τουλάχιστον οι από κέντρο και πάνω (Οι πολύ νότιες είναι για βίτσια που δε διαθέτω προσωπικά, βλέπε τριχοφυια ταβανοβουρτσας). Στα συν ότι συντηρούνται και μέχρι τα 40-50-60.

Οι Ισπανιδες κατά κανόνα είναι πολύ πιο ατημελητες αλλά και λιγότερο φυσικά όμορφες. Σαφέστατα πιο αισθησιακές βέβαια από τις Ιταλιδες, από το περπάτημα μέχρι το χορό. Με χαλάνε οι ασυνήθιστα ανδροπρεπεις φωνές που έχουν. Γενικώς περπατώντας στην Ισπανία δε θα έλεγα πως βλέπω πολλές όμορφες γυναίκες, σίγουρα κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Νομίζω εύκολο προβάδισμα στην Ιταλία εδώ.

Nikos86

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στον χρονο!
Πιο ομορφες ειναι οι Ιταλιδες δεν θελει και ρωτημα αν βαλουμε τωρα μεσα κι αλλα (προσωπικοτητα, χιουμορ, ενδιαφεροντα, δυνατοτητα ενδιαφερουσας συζητησης, χαλαροτητα, λιγοτερο τουπε) δηλαδη το εξης ενα: που θα αυτωσουμε πιο ευκολα, εε Ισπανια τι συζηταμε? :)

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Εννοείς μεταξύ των 2; Ιταλιδες, εύκολα κιόλας.

Αν εννοείς γενικά έχει ειπωθεί η ιδέα στο παρελθόν να ανοίξει τέτοιο θέμα-γκαλοπ. Θα είχε σίγουρα πλάκα. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο θα γελαγαν οι γυναίκες του φόρουμ!
εχεις δικιο...ας πουμε τοτε "πιο ωραιους ανθρωπους... αντρες / γυναικες "
κ μιλαμε καθαρα για εξωτερικη εμφανιση

παλια οταν ημουνα ακομα νεος (παλια ομως...) υπηρχε μεγαλη τρελα με τους ιταλους / ιταλιδες
μεγαλος καημος να πας Μυκονο κ να γνωρισεις τον / την απο την χωρα αυτη
(και εγω την πατησα δεν λεω)

Έχει σχέση με το war;Γιατί τις ισπανιδες δεν!
Αν ήταν καλές θα είχα πάρει κι εγώ μια. :)
γιατι να μην εχει? εμενα με τραβηξανε τα χιονοδρομικα/ βουνα...αλλον οι παραλιες...αλλον τα μουσεια...αλλον το φαγητο...αλλον μια γυναικα κλπ κλπ κλπ

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Στους άντρες είναι πιο σαφής η διαφορά για μένα, σαφώς πιο ωραίοι οι Ιταλοί, άλλο αν προκαλεί γέλιο το ποσό μαμακιζουν, είναι fashion victims, κάνουν χαλαουα πίσω από τα αυτιά κλπ.

υπηρχε μεγαλη τρελα με τους ιταλους / ιταλιδες
Πάντως οι Ιταλιδες κατά συρροήν έρχονταν στην Ελλάδα να βρουν γκρικ λοβερ, οι Ισπανιδες πολύ πιο σπάνια.

panpan

Member
γιατι να μην εχει? εμενα με τραβηξανε τα χιονοδρομικα/ βουνα...αλλον οι παραλιες...αλλον τα μουσεια...αλλον το φαγητο...αλλον μια γυναικα κλπ κλπ κλπ
Μια και σ αρέσουν τα βουνά,μια εξαίρεση οι βόρειες καταλανες.Απλά υπέροχες με γαλανά η σμαραγδένια μάτια.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
ασε πολυ αργα τωρα. για αυτα..κουβεντα να γινεται μονο

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Πιο ομορφες ειναι οι Ιταλιδες δεν θελει και ρωτημα αν βαλουμε τωρα μεσα κι αλλα (προσωπικοτητα, χιουμορ, ενδιαφεροντα, δυνατοτητα ενδιαφερουσας συζητησης, χαλαροτητα, λιγοτερο τουπε) δηλαδη το εξης ενα: που θα αυτωσουμε πιο ευκολα, εε Ισπανια τι συζηταμε? :)

:haha: είσαι μεγάλη μορφή!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom