panpan
Member
ρίψασπιςΑν χασουμε ή φερουμε Χ με την PSV Eindhoven εγω θα γυρισω την ψηφο μου σε Βελγιο!
ρίψασπιςΑν χασουμε ή φερουμε Χ με την PSV Eindhoven εγω θα γυρισω την ψηφο μου σε Βελγιο!
Ψάχνω για ράπιντ τεστ να προλάβω την επόμενη πτήση
Τι έχει δηλαδής;Έχω πάει, δεν λέει κάτι πέρα από το ίδιο το κτίριο και 5-6 ζωντανές γάτες που μπορείς να χαϊδέψεις.
Εμένα μου άρεσε στο Άμστερνταμ το micropia που είναι τελείως διαφορετικό από τα άλλα επιστημονικά μουσεία που έχω δει.
Ο,τι πρεπει για τυπους που αγαπουν Βελγιο. Δεν ειναι για πολλα πολλα. Γατες, τσαι, συμπαθεια, υπνος απο νωρις.Έχω πάει, δεν λέει κάτι πέρα από το ίδιο το κτίριο και 5-6 ζωντανές γάτες που μπορείς να χαϊδέψεις.
.
Περιγράφει και αναλύει με τρόπο απλό και κατανοητό τον μικρόκοσμο. Έχει πολλά μικροσκόπια για να βλέπεις πραγματικά δείγματα, ένα λειτουργικό εργαστήριο με πραγματικούς επιστήμονες που δουλεύουν live, και γενικότερα ένα εξαιρετικό στήσιμο που στοχεύει κυρίως στα παιδιά αλλά μου άρεσε και μένα πολύ. Έπαιξα κανονικά και εγώ και η σύντροφός μου.Τι έχει δηλαδής;
Ευτυχώς δεν αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού. 4-2 τελικό.Αν χασουμε ή φερουμε Χ με την PSV Eindhoven εγω θα γυρισω την ψηφο μου σε Βελγιο!
Δεν βλέπω να ψήφισες!!Ευτυχώς δεν αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού. 4-2 τελικό.
Δεν έχω πάει Βέλγιο, οπότε....Δεν βλέπω να ψήφισες!!
Eδώ συγκρίνουμε Κάτω Χώρες. Και τα art deco και art nouveau κτίρια των Βρυξελλών δεν έχουν κανένα αντίπαλo.κρίμα έπρεπε να τα γκρεμίσουν τα σπίτια του 17ου αιώνα και να τα βγάλουν από την Ουνέσκο για να ανταποκρίνονται στα δικά σου κριτήρια ποιότητας