panpan
Member
Αν ενθουσιάζεσαι με κρεατόσουπα, οκ πάσο. Σταματάω εδώ γιατί έχω να μαρινάρω τα μύδια.Έχεις δοκιμάσει carbonnade flamande
Πιες μια στέλλα να ευχαριστηθείς.
Αν ενθουσιάζεσαι με κρεατόσουπα, οκ πάσο. Σταματάω εδώ γιατί έχω να μαρινάρω τα μύδια.Έχεις δοκιμάσει carbonnade flamande
ΘΑ ΨΑΞΕΙΣ βελγικο εστιατοριο
Δεν είναι κρεατόσουπα είναι κοκκινιστό.Αν ενθουσιάζεσαι με κρεατόσουπα
Ναι αλλά στην Ολλανδία σερβίρουν και μπριζολαμε γάλα για ρόφημα , πού αλλού το βρίσκεις αυτο; Α;
Αχαχαχαχαχαχαχα δεν το ειχα ξανακουσει!Κλειστά ακόμα και τα
πεζοδρόμια.
Οκ αφού το κρέας που κολυμπάει μέσα σε ζουμί από κρεμμύδια και σκόρδα το θέλειςΔεν είναι κρεατόσουπα είναι κοκκινιστό.
Και μόνο που ο Νορθ ψήφισε Βέλγιο, είναι αιτία κάποιοι να αλλάξουν ψήφο.Bέλγιο
ΠΟΤΕ, αλλά άμα έχεις να διαλέξεις, διαλέγεις το λιγότερο χάλια.στις κάτω χωρες για φαγητό
Είναι μια έκφραση που την λένε οι Γερμανοί πιο πολύ.δεν το ειχα ξανακουσει!
Δεν ξερω την οικογενειακη σου κατασταση αλλα αυτα δεν ειναι λογια ανθρωπου που καβατζαρε τα 30, αυτα ειναι λογια παντρεμενου! Δεν φταιμε εμεις γι' αυτο, οι ελευθεροι και οι παντρεμενοι με ψυχη θα ψηφιζουν παντα Αμστερνταμ!Η ηλικία και η ταξιδιωτική πείρα παίζει τεράστιο ρόλο στην επιλογή. Αν είσαι μέχρι 30 η επιλογή είναι προφανέστατη, Άμστερνταμ. Κανάλια, ζωή, βιτρίνες, μπάφοι, αν όμως καβατζάρεις τα 30 τότε οι Βρυξέλλες είναι το μέρος σου.
Οχι. Τα καλυτερο κουνελι στη ζωη μου το εχω φαει πολλακις στο Βελγιο. Απιστευτο. Κ στην Ολλανδια που εζησα λιγο θυμαμαι ολλανδοι κ μη περιμεναμε τη βελγιδα φιλη που ερχοταν τα ΣΚ να μαγειρεψει βελγικες νοστιμιες με δαμασκηνα , με μπυρα με με..τι συγκρινουμε τωρα..επειτα τα πιατα δεν εχουν σημαιες. Που τρως καλυτερα? Απειρως καλυτερα τρως στο Βελγιο, μη γελασουμε με ολλανδικη κουζινα κ ολλανδικα εστιατορια..κ η μπυρα τους ειναι νερο μπροστα στις βελγικες, απο τις καλυτερες του πλανητη.Δεν ξέρω τι να πω για τη Βελγική Κουζίνα. Ότι έδωσε στον κόσμο το Leon de Bruxelles?
Ας μη γελλιόμαστε, τραγικές είναι και οι δυο κουζίνες. Δεν είναι καν μέτρο σύγκρισης.
Και στις δυο τρώς εξαιρετικά. Απλά αποφεύγεις τις τοπικές κουζίνες. Έχω εξαιρετικά μπριζολάδικα/μπεργεράδικα και στις δυο… Και ένα σωρό εξαιρετικά Γαλλικά εστιατόρια, δίπλα είναι άλλωστε. Και είμαι βέβαιος πως έχει κι ένα σκασμό μέτρια Ιταλικά.Που τρως καλυτερα? Απειρως καλυτερα τρως στο Βελγιο, μη γελασουμε με ολλανδικη κουζινα κ ολλανδικα εστιατορια..
Kαι το γάλα σε ποτήρι μπύρας περικαλώ. Επίσης εντυπωσιακή είναι και η "γενναιοδωρία" των Ολλανδών σε οτιδήποτε. Οι Σκωτσέζοι έχουν το όνομα (εντελώς άδικα), οι γαλατάδες έχουν τη χάρη.Αυτό δεν το έχω δει! Όχι ότι εκπλήσσομαι και το μεσημεριανό σάντουιτς ζαμπόν τυρί το συνοδεύουν με γάλα.