James
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ανατολική Κρήτη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Διάβασε και παρακάτω. Προιστορία είναι αυτά. Και τα έχω δει. Δεν έχει likeDas Experiment
Run Lola Run
Thank me later.
Φτου...την πάτησα.Διάβασε και παρακάτω. Προιστορία είναι αυτά. Και τα έχω δει. Δεν έχει like
Την έριξα τελικά την ψήφο, για να βοηθήσω στη νίκη30-28 σύντροφοι, έπεσα για ύπνο και βγήκαν κάτι σιγανοπαπαδιες και ψήφισαν χωρίς να αφήσουν σχόλια.
Δερβιον.
Σε κρατάμε για τις ελεύθερες βολές στο τέλος.Εγώ δεν έχω πάει ποτέ στο νησί, (οκ φάτε με) αλλά περιμένω να κρίνω την νίκη της Γερμανίας με την "άδικη" ψήφο μου όταν χρειαστεί.
Σολσκιερ που θέλετεΣε κρατάμε για τις ελεύθερες βολές στο τέλος.
Εγώ δεν έχω πάει ποτέ στο νησί, (οκ φάτε με) αλλά περιμένω να κρίνω την νίκη της Γερμανίας με την "άδικη" ψήφο μου όταν χρειαστεί.
Ε εντάξει τώρα και το ΗΒ ψηφίστηκε απο ατομα που δεν έχουν πάει Γερμανία, λεπτομέρειες.Κι άλλοι ψήφισαν υπέρ της Γερμανίας χωρίς να έχουν πάει ΗΒ. Έχει μια λογική βέβαια. Αν δεν έχεις πάει πάει ΗΒ τότε είναι πιο λογικό να ψηφίσεις υπέρ της Γερμανίας.
Εγω πάντως σπάω πλάκα ,άσχετα εάν θεωρώ τους Άγγλους μ@λακες με τον ψηλό απ το Top Gear πρώτο απ ολους,θα θελα πολύ να κάνω ένα Roadtrip στη Σκωτία,βόρεια κυρίως ακούγοντας τον βεσπακια Sting για μουσικηΕπίσης νόμιζα ότι τα wars είναι για να κάνουμε πλάκα και το να γράφουμε άκυρους λόγους που ψηφίζουμε μια χώρα ήταν στο παιχνίδι.