Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Οχι, τώρα το μαθαίνωΣου έχω πει,ότι σ αγαπάω;
Οχι, τώρα το μαθαίνωΣου έχω πει,ότι σ αγαπάω;
την έριξες στη σωστή χώρα! παίξε σωστά και χάσε!! που στην περίπτωση είναι πάρα πολύυυ δύσκολοοο...Την έριξα τελικά την ψήφο, για να βοηθήσω στη νίκη
Ε πες μας και πού ακριβώς είναι, μην το κρύβεις.
Άμα ειναι θεογκομενες θα βρεις ενα τρόπο να τις ψηφίσεις και τις δυο.. κριμας είναι..αλλά σε περιπτώσεις σαν της Ιταλίας και της Ισπανίας είναι σα να συγκρίνεις 2 θεογκόμενες η μία μελαχροινή μεσογειακός τύπος και η άλλη ξανθιά ψηλή καλιφορνέζα. Και οι δύο είναι ουάου αλλά σε κερδίζει στα σημεία αυτή που σε "πιάνει" περισσότερο στα γούστα σου!
Δεν σου πάει το μυαλό σου τι έχω δει από Άγγλους τουρίστες.Αυτό είναι παιδικός σταθμός.Νομίζω είναι σωστό το timing και το συγκεκριμένο νήμα για να ποστάρω το παρακάτω:
https://www.protothema.gr/world/art...mou-koda-sto-palati-tou-bakigham-deite-video/
Ουδέν περαιτέρω σχόλιο
Είμαι σίγουρη, έχω κι εγώ μια μικρή ιδέα...Δεν σου πάει το μυαλό σου τι έχω δει από Άγγλους τουρίστες.Αυτό είναι παιδικός σταθμός.
η εκπομπη τα εσπαγε...ειδικα εκεινο το Roadtrip στο βιετναμ με τα παπακια ηταν ολα τα λεφτα....Εγω πάντως σπάω πλάκα ,άσχετα εάν θεωρώ τους Άγγλους μ@λακες με τον ψηλό απ το Top Gear πρώτο απ ολους,θα θελα πολύ να κάνω ένα Roadtrip στη Σκωτία,βόρεια κυρίως ακούγοντας τον βεσπακια Sting για μουσικη