GTS
Member
(monty pythons, εντελώς κρύοι)
Καλώς τους οπαδούς του Σεφερλή...
Καλώς τους οπαδούς του Σεφερλή...
Που εχεις μπλεξει μωρε @Yorgos ? Εγω μετα απο επανειλημμενα πολυημερα ταξιδια στο Cambridge ποτε δεν ειδα τετοιες συμπεριφορες
2 ώρες να περνούσες στην κανονική Αγγλία, στα East Midlands, West Midlands, στο φανταστικό Yorkshire που ήμουν εγώ, θα έβλεπες τη γλύκα. To Northeast είναι ακόμη χειρότερο, ο απόλυτος πάτος σε επίπεδα εγκληματικότητας, μόρφωσης, ευκαιριών και ποιότητας ζωής, ενώ και η περιφέρεια του Λονδίνου είναι ένα πραγματικό δράμα.11 ταξιδια Αγγλια, απο τα οποια τα 9 ηταν εβδομαδιαια σε περιοχες εκτος Λονδινου σε 3 διαφορετικες περιοχες. Ουτε καμια τρελη εγκληματικοτητα ειδα ουτε αυτη την εικονα γενικα. Τοσο καλα κρυβονται πια?
2 ώρες να περνούσες στην κανονική Αγγλία, στα East Midlands, West Midlands, στο φανταστικό Yorkshire που ήμουν εγώ, θα έβλεπες τη γλύκα. To Northeast είναι ακόμη χειρότερο, ο απόλυτος πάτος σε επίπεδα εγκληματικότητας, μόρφωσης, ευκαιριών και ποιότητας ζωής, ενώ και η περιφέρεια του Λονδίνου είναι ένα πραγματικό δράμα.
Τώρα αν κινείσαι από το Southwest στο East και στο κέντρο του Λονδίνου, άντε στο Εδιμβούργο ε ντάξ, φαίνεται ως κανονική χώρα. Κι εμένα έτσι μου φαινόταν ως επισκέπτης.
Κατι έχεις καταλάβει λάθος, αυτοί που γνωρίζεις στα νησιά δεν ανήκουν καν στους πιο φτωχούς Άγγλους. Το 1/4 των ενηλίκων κατοίκων του ΗΒ δεν έχει βγάλει ποτέ διαβατήριο και πολλοί δεν έχουν βγει ποτέ από την πόλη τους. Δεν είναι ότι οι φτωχότεροι είναι αυτοί που γνώρισες, δε συγκαταλέγονται καν σε αυτούς. Επειδή έτυχε να δουλέψω σε κοινωνικές υπηρεσίες στην Αγγλία, το επίπεδο είναι τραγικό, μιλάμε για ανθρώπους 30 χρονών που δεν έχουν ρεύμα επί χρόνια, που δεν έχουν βγάλει το σχολείο, μας έδιναν στατιστικά για την παιδική φτωχεια στις περιοχές που δουλεύαμε και ήταν πάντα στο bottom-5 της Ευρώπης. Από midlands και πάνω ξαφνικά οι δείκτες καταποντίζονταν, όλο το ΗΒ ήταν λίγο χειρότερα από το μέσο ευρωπαϊκό όρο (καμία σχέση με τη Γερμανία, σταθερά στις τοπ-5) και μόλις έβγαζες τη νότιο Αγγλία έπεφτε στις 3 τελευταίες μαζί με κάτι Ρουμανίες και Βουλγαρίες (κάπου εκεί ήταν και η Ελλάδα).Δεν ξερω καν αν θεωρουνται εργατικη ταξη μαλλον πιο πολυ προς το λουμπεν προλεταριατο κλεινουν και ομως κατακλυζουν ολα τα νησια και γενικοτερα τα τουριστικα θερετρα της Μεσογειου. Σιγουρα θα υπαρχουν και πολλοι που δεν εχουν την δυνατοτητα να φυγουν απο το γκετο τους αλλα και μονο που ενα μεγαλο ποσοστο τους ξεκαλοκαιριαζει
Με τα φιλαράκια θέλει προσπάθεια να γελάσεις σε οποιαδήποτε γλώσσα. Έχω αντέξει να δω 5 λεπτά συνολικά.Από Γερμανία δεν έχω δει κάτι άστειο είναι η αλήθεια. Εκτός απ΄τα μεταγλωτισμένα φιλαράκια που μου είχε στείλει φίλος Γερμανός για να γελάσω με το πόσο κακό είναι. Απολαύστε!