Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Κάνει recruiting στο άλλο war!
Κάνει recruiting στο άλλο war!
Τα Riesling της περιοχής του Ρήνου είναι από τα καλύτερα λευκά.Υπάρχει κανένας αξιόλογος Γερμανικός οίνος να δοκιμάσουμε, γιατί η καραντίνα μας έχει κάνει αλκοολικούς μου φαίνεται.
Είσαι άτακτο εσύ.Κάνει recruiting στο άλλο war!
κοιτα δεν πινω κρασι (ουτε αλκοολ γενικα)Υπάρχει κανένας αξιόλογος Γερμανικός οίνος να δοκιμάσουμε, γιατί η καραντίνα μας έχει κάνει αλκοολικούς μου φαίνεται.
Εντάξει ,τα τελευταία χρόνια η οινοποίηση στην Γερμανία είναι σε καλύτερο δρόμο,Riesling;; το λες και σιρόπι για το βήχα..
Καλό υπό προϋποθέσεις..
ο καιρός σίγουρα είναι μεγάλο πρόβλημα και γι αυτό είναι μόνο σε πλαγιές απότομες και γλυκίζοντα αφου πέφτει ζάχαρη εκ των πραγμάτων για να ανεβάσουν βαθμούς αλλά πρέπει να συνοδεύονται και απο συγκεκριμένα πιάτα..Εντάξει ,τα τελευταία χρόνια η οινοποίηση στην Γερμανία είναι σε καλύτερο δρόμο,
αλλά δεν πολύ βοηθάει και ο καιρός.
Τον τελευταίο καιρό το έχουν περιορίσει σε μεγάλο βαθμό.Σε μερικά οινοποιεία το έχουναφου πέφτει ζάχαρη εκ των πραγμάτων
Κι εγώ.Είναι απαγορευμένο είδος στο σπίτι μου.Όποιος μου το φέρνει δώρο σπίτι μου,του το ανοίγωΕγω γενικά τα αποφεύγω τα γλυκόπιοτα κρασιά..
Ψήφισε ότι θέλεις,αρκεί να ψηφίσεις Γερμανία.Αφού τα είπατε όλα,επιτρέπεται να ψηφίσω με βάση τα οικονομικά μου συμφέροντα;
Δεν πάει έτσι...Μπορεί η ψήφος να πήγαινε για Γερμανία αλλά τα οικονομικά άλλα λένε....Ψήφισε ότι θέλεις,αρκεί να ψηφίσεις Γερμανία.