Nikos86
Member
Το politically correct που λεγαμεΟυδέν σχόλιο, καλό είναι να είμαστε λίγο προσεκτικοί στην επιλογή των λέξεων.
Εσυ εβαλες την εγκληματικοτητα σαν κριτηριο και σου απαντησα οτι για μενα δεν ειναι σημαντικο! Στην χωρα του πολιτικαλ κορρεκτ μπορει ο φτωχος να προτιμα να πεινασει απο το να ληστεψει δεν ξερω δεν με νοιαζει κιολας να ξερω , αυτο για μενα δεν ειναι κατ' αναγκη θετικο, για σενα δεν ξερω. Αλλα και παλι η εγκληματικοτητα ουτως ή αλλως δεν ειναι ενας παραγοντας που λαμβανω υποψιν στα ταξιδια μου, μπορει να ειμαι και λαθος σε αυτο αλλα μεχρι στιγμης δεν το εχω λαβει υπ' οψιν μου.Το λες και λογικό άλμα να συγκρίνεις μια δικτατορία με μια δημοκρατία με μόνο κριτήριο την εγκληματικότητα:
Η ΕΣΣΔ είχε χαμηλή εγκληματικότητα - δε θα μου άρεσε να ζω εκεί - άρα προτιμώ να ζω στην Αγγλία γιατί έχει υψηλότερη εγκληματικότητα, γουάου.
Γενικά οι περισσότεροι άνθρωποι δε θεωρούν την υψηλή εγκληματικότητα τρομακτικό πλεονέκτημα για μια χώρα, φαντάζομαι θα συμφωνούμε σε αυτό.
Το αλλο δεν μου το εβαλε σαν παραθεση ή κανω και εγω κατι λαθος μιας και δεν το εχω με την τεχνολογια οποτε στο απανταω ετσι. Ο δεικτης median wealth που χρησιμοποιησε η credit suisse στην ερευνα που ποσταρα ειναι οτι πιο αξιοπιστο εχουμε για να μετρησουμε το ποσο δικαια διανεμεται ο πλουτος μιας χωρας οχι το ποσοστο των λειτουργικα αναλφαβητων που λες εσυ.