• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travel War Βόλος vs Λάρισα

Βόλος vs Λάρισα

• Total voters
    26

STKF

Member
Ο εμφύλιος της Θεσσαλίας. Η μεγαλύτερη κόντρα μετά το Αθήνα vs Θεσσαλονίκη στην χώρα. Προσωπικά μόνο στον Βόλο έχω πάει ελάχιστες φορές και η τελευταία πριν από χρόνια. Κατά καιρούς έχω ακούσει και διαβάσει διάφορα πράγματα για τις δύο πόλεις. Τι από όλα όμως ισχύει?
Είναι το ωραιότερο σημείο της Λάρισας η πινακίδα που δείχνει την κατεύθυνση προς Βόλο? Είναι η πλειοψηφία των κατοίκων Βλάχικης καταγωγής και με ειδίκευση στην τυροκομία? Γιατί αποκαλούνται οι Βολιώτες, <<Αυστριακοί>>? Οι Βολιώτες προμηθεύονται το τσίπουρο από την Λάρισα? Θα πάρει ποτέ πρωτάθλημα ο Βόλος?
Παρακαλώ για τις απαντήσεις σα;....:)

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Σαν πολη ωραιοτερη ο Βολος ειδικα αμα βαλουμε στην εξισωση και το μαγικο Πηλιο.
Με αυτή τη προϋπόθεση και οι Θεσσαλονικεις μπορούν να βάλουν στη εξίσωση τη Χαλκιδική.... λέω εγώ τώρα...

Πρέπει να το σκεφτώ... Δεν θα ψηφίσω ακόμα!

varioAthens

Member
Με αυτή τη προϋπόθεση και οι Θεσσαλονικεις μπορούν να βάλουν στη εξίσωση τη Χαλκιδική.... λέω εγώ τώρα...

Πρέπει να το σκεφτώ... Δεν θα ψηφίσω ακόμα!
Αντε παλι... η Χαλκιδικη ειναι αλλος Νομος λεμε :bleh:

jimp

Member
Σαν πολη ωραιοτερη ο Βολος ειδικα αμα βαλουμε στην εξισωση και το μαγικο Πηλιο.
Σαν ανθρωποι οι Λαρισαιοι.
Συμπερασμα: δεν μπορω να ριξω ψηφο
Να βάλουμε στην εξίσωση και τον μαγευτικό Όλυμπο μαζί με τον μαγευτικό Κίσσαβο για την Λάρισα.

Άκου εκεί δεν μπορείς να ρίξεις ψήφο;

Τι κόντρα να έχουμε που οι ίδιοι οι βολιωτες μισούν τους κατοίκους του Πηλίου, οι άνθρωποι δεν αγαπάνε τον τόπο τους, δεν κάνουν τίποτα για την ανάπτυξη του, στρώνουν ένα κόκκινο χαλί τα Χριστούγεννα και μας τα έχουν κάνει τούμπανο.

Και μην ακούσω για θάλασσες, που εσωτερικά είναι λες και είσαι σε λιμνοθάλασσα και εξωτερικά θες μιάμιση ώρα στην καλύτερη.

Σε 50 λεπτά από Λάρισα είσαι στην Πλατιά Άμμο με φυσική σκιά από τα πλατάνια και θέα τον κατάφυτο Κίσσαβο και σε μια ώρα Ρακοπόταμος. (Παρακαλώ πολύ μην έρθετε το καλοκαίρι, πείτε πως δεν τα είχατε αυτά).

Τώρα να μιλήσω για καφέ; Τα 3/4 των καφέ του Βόλου είναι εταιρείες από Λάρισα.

Να πούμε για τσίπουρο; Εισαγωγή από Λάρισα.

Για διασκέδαση; Έρχονται Λάρισα. Ακόμα και για ροκ συναυλίες.

Για ποδόσφαιρο; Τι να πούμε για την ΑΕΛ και ποιος να συγκριθεί.

Ένα αεροδρόμιο έχουν και αυτό δεν έχουν κάνει τίποτα για να το αναπτύξουν, κάθε χρόνο και χειρότερα.

Αυτά, παρακαλώ πολύ να κλείστε το "war", Τι να συγκριθεί τώρα, να κάναμε σύγκριση ξέρω γω με Θεσσαλονίκη να το καταλάβω.

varioAthens

Member
Το Πηλιο μπορει να προσθετει σε ομορφια αλλα αφαιρει βαθμους απο το ανθρωπινο δυναμικο του Βολου.
Οι Βολιωτες, χωρις τους Πηλιορειτες μια χαρα ανθρωποι ειναι 😊

panpan

Member
Σε 50 λεπτά από Λάρισα είσαι στην Πλατιά Άμμο με φυσική σκιά από τα πλατάνια και θέα τον κατάφυτο Κίσσαβο και σε μια ώρα Ρακοπόταμος. (Παρακαλώ πολύ μην έρθετε το καλοκαίρι, πείτε πως δεν τα είχατε αυτά).
Βάλε και Μεσάγγαλα.Αλλά και Αγιόκαμπο και Καστρί.
Για διασκέδαση; Έρχονται Λάρισα. Ακόμα και για ροκ συναυλίες
Ξέχασες τις προβατίνες και τα κοψίδια. Πας για τσίπουρο στον Βόλο και σου λέει είναι Τυρνάβου.
Για ποδόσφαιρο; Τι να πούμε για την ΑΕΛ και ποιος να συγκριθεί.
ΑΕΛ. Η μόνη επαρχιακή ομάδα που πήρε πρωτάθλημα.
Ωραίος ο Βόλος δεν λέω, αλλά χάνει στα σημεία από την Λάρισα.

tatooine

Member
.Ξέχασες τις προβατίνες και τα κοψίδια. .
Η προβατίνα δεν τρώγετε. Δεν ξέρω πώς έχει περάσει αυτό στις λιχουδιές της ελληνικής κουζίνας αλλά το ζώο είναι τόσο μεγάλο ηλικιακά και το κρέας τόσο σκληρό που ακόμα και βρασμένο, θέλει ώρες να μαλακώσει με αποτέλεσμα να χάσει εντελώς τη νοστιμιά του.
Κοψίδια έχουν καλύτερα τα Τρίκαλα.

Last edited:

panpan

Member
Η προβατίνα δεν τρώγετε.
Μια χαρά τρώγετε. Το έχεις ξαναπεί ότι δεν τρώγετε. Έχουμε φάει κοπάδια.
Εγώ προσθέτω λάδι για πιο γρήγορα. Εδώ σπάνια βρίσκεις αρνί γάλακτος και αν το βρεις
έχει πάνω από 23 ευρώ. Στην καλή περίπτωση να βρεις κανένα ζυγούρι. Δεν είναι ανάγκη να
είναι η προβατίνα 5-6 ετών . Μετά την πρώτη γέννα αν δεν είναι αποδοτική ή καλή μάνα
πάει μαχαίρι. Και σου μιλάω έχοντας καλή γνώση. Ναι τα τρίκαλά έχουν καλά κοψίδια.
Το war όμως είναι μεταξύ Λάρισας και Βόλου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.605
Μέλη
39.354
Νεότερο μέλος
apostolis papadia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom