Tracks.....

NightcoreKing

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο_Καλοκαίρι :P
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Ζηλανδια!
Η Ομορφια του καθε ταξιδιου..η απλοτητα, ο σκοπος και τα συναισθηματα

Δε ξερω ακριβως τι να γραψω δε το εχω με ολα αυτα ...απλα ειδα την ταινια ''Tracks"" εδω και λιγες ωρες και απλα..σκεφτομουν αμετρητα πραγματα κατα τη διαρκεια τα οποια δεν ηξερα αν θα μπορεσω να τα αποτυπωσω σε ενα χαρτι...

Το καθε ταξιδι , μας παρακυνει για καποιο σκοπο, ο καθενας μας το κανει για την δικη του ιστορια , αλλοι για να βρουν ειρηνη μεσα τους , αλλοι να ξεχασουν , αλλοι να θυμηθουν και αλλοι για την ευχαριστηση που τους προκαλει το αγνωστο, να γεμισουν την περιεργεια τους.

Σε αυτη την ιστορια λοιπον , που μια γυναικα θελησε να θυμηθει τον πατερα της αλλα και να τον αφησει πισω της (ισως κανω λαθος αλλα με παρεσυρε πολυ ολο το εργο)....θελησε να κανει ενα τεραστιο ταξιδι διαρκειας 200 σχεδον ημερων στην Αυστραλια , μεσα απο ερημους και να καταληξει στον Ωκεανο.

Δε ξερω , ναι σας μπερδευω γιατι δεν ξερω τι να πρωτογραψω αλλα...Θαυμαζω ολα αυτα , ξερετε τις αποφασεις του καθενος με η χωρις παρεα να παει ενα ταξιδι , ποσο μαλλον ενα ταξιδι μονος και ενα ταξιδι σε κατι αγνωστο για εμας, μια περιπετεια που να του βγαζει συναισθηματα , να του ξυπνα και να τον γεμιζει αναμνησεις !

Πολλοι απο εμας εδω , ζηταμε την ελευθερια μεσα απο τα ταξιδια , ξερεις ...το να μεινεις μονος η με αλλους αγνωστους , κατω απο τα αστερια σττην Petra σε καποιο camp , να μεινεις διπλα στους καταραχτες του Niagara , να περιπλανηθεις στα βουνα του Περου και της Βολιβιας ...να κανεις κανο στην Ανταρκτικη και πολλα ακομα (ολα κλεμμενα :rolleyes-80: ) ...σε πολλους απο εμας ειναι ονειρα , αλλα θελω να πιστευω οτι αν το βαλλεις σκοπο πολλα ονειρα γινονται πραγματατικοτητα..

Για αλλο πραγματα ξεκινησα αυτο το ποστ αλλο μου βγηκε ...παλι καλα που ειναι στις γενικες συζητησεις κ δε θα φαω κατσαδα !:innocent:

Ειμαι στο φορουμ απο τον Απριλιο οταν το ανακαλυψα ..κ απο τοτε καθε μερα πανω κατω ειμαι μεσα κ διαβαζω απιθανα πραγματα ..συνεχιστε να ονειρευεστε , να ταξιδευετε και να ΜΑΣ ταξιδευετε.

Η φλογα για ταξιδια μεγαλωνει οσο κοιτας εδω μεσα ... ;)

https://www.telegraph.co.uk/culture...02/Tracks-The-true-story-behind-the-film.html

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
αλλα θελω να πιστευω οτι αν το βαλλεις σκοπο πολλα ονειρα γινονται πραγματατικοτητα..
Αυτό σου το υπογράφω .-
Ειδικά για τα ταξίδια ,ισχύει 1000%...Το μόνο που μπορεί να ανακοψει τα όνειρα για ταξίδια είναι η υγεία ! Όλα τα άλλα του στυλ "δεν μπορώ" γιατί δεν έχω λεφτά , γιατί έχω υποχρεώσεις, γιατί με ξυνει το αυτί μου. ....είναι μ@@@@ς!

NightcoreKing

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Ζηλανδια!
Αυτο ακριβως σκεφτομαι και εγω και τρελενομαι οταν μου λενε οι αλλοι για λεφτα και για χρονο , εχω βαλλει σκοπο να κανω ταξιδια μελλοντικα κ απλα μαζευω σιγα σιγα ...στην τελικη αν καποιοι δε μπορουν( η δε θελουν απλα..) θα παω κ μονος μου ... ευχαριστω για το σχολιο @Sassenach77 μου δινει ελπιδα :D:lol:

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Αυτό σου το υπογράφω .-
Ειδικά για τα ταξίδια ,ισχύει 1000%...Το μόνο που μπορεί να ανακοψει τα όνειρα για ταξίδια είναι η υγεία ! Όλα τα άλλα του στυλ "δεν μπορώ" γιατί δεν έχω λεφτά , γιατί έχω υποχρεώσεις, γιατί με ξυνει το αυτί μου. ....είναι μ@@@@ς!
Συγνώμη αλλά το να μην έχεις λεφτά δεν είναι μαλακίες αλλά η πραγματικότητα για κάποιους. Ξέρω ανθρώπους του πολύ στενού μου περιβάλλον που ΔΕΝ έχουν λεφτά, δυσκολεύονται στην καθημερινότητα τους οπότε ούτε ένα 3ημερο στη Χαλκιδική δεν μπορούν να κάνουν. Άρα εκτός από την υγεία, και τα χρήματα είναι το βασικό καύσιμο για να κάνεις ταξίδια. Δεν μου αρέσει καθόλου η μιζέρια, είμαι ο απόλυτα αισιόδοξος άνθρωπος ο χαλαρός ο πέρα βρέχει όμως δεν μπορώ να αγνοήσω τι γίνεται γύρω μου. Σαν τα ταξίδια δεν έχει αλλά μη ξεχνάς κάτι. Πως όλοι εμείς εδώ μέσα είμαστε η εξαίρεση!

@NightcoreKing κι εσύ συνέχισε να ονειρεύεσαι τα ταξίδια των ονείρων σου. Όπως είπες, η φλόγα για τα ταξίδια φούντωσε διαβάζοντας τις φοβερές ταξιδιωτικές ιστορίες από ονειρεμένους προορισμούς. Μου θυμίζεις εμένα όταν ανακάλυψα αυτό το φόρουμ και από τότε κόλλησα και έβαλα ταξιδιωτικούς στόχους στη ζωή μου. Συνέχισε να θαυμάζεις όλους τους πολυταξιδεμένους ανθρώπους που πήγαν εκεί που εσύ ονειρεύεσαι. Μπορεί να τα καταφέρεις κι εσύ. Συνέχισε να ονειρεύεσαι και να βάζεις στόχους που μπορείς να πραγματοποιήσεις. Βρες τη χρυσή τομή ανάμεσα στα όνειρα και τον ρεαλισμό!

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν μου αρέσει καθόλου η μιζέρια, είμαι ο απόλυτα αισιόδοξος άνθρωπος ο χαλαρός ο πέρα βρέχει όμως δεν μπορώ να αγνοήσω τι γίνεται γύρω μου. Σαν τα ταξίδια δεν έχει αλλά μη ξεχνάς κάτι. Πως όλοι εμείς εδώ μέσα είμαστε η εξαίρεση!
Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται γύρω μου! Καλό είναι να μην βγάζεις συμπεράσματα για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις ....

Το "σαν τα ταξίδια δεν έχει" να το λες για σένα. Το τι αξίζει πιο πολύ για κάθε άνθρωπο είναι σχετικό! Και μιας και αναφέρθηκες στο φόρουμ, υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που ταξιδεύουν εγωλατρικα.. ..Για άλλους τα ταξίδια είναι όλη τους η ζωή! Και για άλλους είναι απλά κάποια ακόμα ταξίδια....Αλλά αυτό είναι κάτι που δεν με αφορά !

NightcoreKing

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Ζηλανδια!
Συγνώμη αλλά το να μην έχεις λεφτά δεν είναι μαλακίες αλλά η πραγματικότητα για κάποιους. Ξέρω ανθρώπους του πολύ στενού μου περιβάλλον που ΔΕΝ έχουν λεφτά, δυσκολεύονται στην καθημερινότητα τους οπότε ούτε ένα 3ημερο στη Χαλκιδική δεν μπορούν να κάνουν. Άρα εκτός από την υγεία, και τα χρήματα είναι το βασικό καύσιμο για να κάνεις ταξίδια. Δεν μου αρέσει καθόλου η μιζέρια, είμαι ο απόλυτα αισιόδοξος άνθρωπος ο χαλαρός ο πέρα βρέχει όμως δεν μπορώ να αγνοήσω τι γίνεται γύρω μου. Σαν τα ταξίδια δεν έχει αλλά μη ξεχνάς κάτι. Πως όλοι εμείς εδώ μέσα είμαστε η εξαίρεση!

@NightcoreKing κι εσύ συνέχισε να ονειρεύεσαι τα ταξίδια των ονείρων σου. Όπως είπες, η φλόγα για τα ταξίδια φούντωσε διαβάζοντας τις φοβερές ταξιδιωτικές ιστορίες από ονειρεμένους προορισμούς. Μου θυμίζεις εμένα όταν ανακάλυψα αυτό το φόρουμ και από τότε κόλλησα και έβαλα ταξιδιωτικούς στόχους στη ζωή μου. Συνέχισε να θαυμάζεις όλους τους πολυταξιδεμένους ανθρώπους που πήγαν εκεί που εσύ ονειρεύεσαι. Μπορεί να τα καταφέρεις κι εσύ. Συνέχισε να ονειρεύεσαι και να βάζεις στόχους που μπορείς να πραγματοποιήσεις. Βρες τη χρυσή τομή ανάμεσα στα όνειρα και τον ρεαλισμό!
Αδερφε αυτο που εννοουσε η @Sassenach77 αλλο ηταν και δεν χρειαζονται παρεξηγησεις νομιζω ...απο την αλλη υπαρχουν ατομα που απλα ταξιδευουν με ενα σακιδιο και otostop και πανε σε ενα προορισμο που μπορει να ειναι για εμας ενα λεωφορειο που θα πληρωσουμε 10$ και για αυτους να θεωρειται μια μικρη περιπετεια, ενα ταξιδι απο την πολυ δυσκολη ταθημερινοτητα τους ...να σαι καλα ευχαριστω για τα καλα σου λογια , μακαρι να ειμαστε καλα και να προσπαθουμε ακομα κ μεσα απο δυσκολιες να κανουμε μερικα ονειρα πραγματικοτητα ...καλημερα σε ολους !!!

paefstra

Member
Το "σαν τα ταξίδια δεν έχει" να το λες για σένα. Το τι αξίζει πιο πολύ για κάθε άνθρωπο είναι σχετικό! Και μιας και αναφέρθηκες στο φόρουμ, υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που ταξιδεύουν εγωλατρικα.. ..Για άλλους τα ταξίδια είναι όλη τους η ζωή! Και για άλλους είναι απλά κάποια ακόμα ταξίδια....Αλλά αυτό είναι κάτι που δεν με αφορά !
Επειδη ειμαστε φορουμ ταξιδιωτων, ολοι λεμε τα ταξιδια ειναι το παν. Σε φορουμ μουσικων λενε η μουσικη ειναι το παν και σε φορουμ ψαραδων λενε το ψαρεμα ειναι το παν, βιβλιοφιλων τα βιβλια εινα το παν κλπ. Εχουμε την ταση να εξιδανικευουμε ολοι το χομπι μας. Αλλα δεν ειμαστε κατι ανωτερο η καλυτερο.
Γενικα ομως ειναι πολυ ευχαριστο να βρει καποιος τι τον γεμιζει και συμφορουμιτες να μοιραζεται τα ενδιαφεροντα του :).

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται γύρω μου! Καλό είναι να μην βγάζεις συμπεράσματα για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις ....

Χαλαρωσε. Δεν σε προσβαλε κανεις. Εχεις την ταση να αρπαζεσαι με το παραμικρο επειδη καποιος εχει αλλη γνωμη απο σενα. Το να μη βγαζουμε συμπερασματα για καποιον που δεν τον ξερουμε ειναι σλογκαν σου? Εδω μεσα για χρονια κανουμε συζητησεις και σχολιαζουμε αυτα που γραφει ο καθενας. Ποιο συμπερασμα εβγαλα λοιπον που σε εθιξε? Σχολιασα το "ειναι μαλακιες η δικαιολογια δεν εχω λεφτα για ταξιδια". Οποτε σαν τι αλλο να εννοεις? Ειναι η αποψη σου και την καταθετεις δημοσια. Συζητηση κανουμε. Δεν γινεται ολοι να συμφωνουν με σενα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.740
Μέλη
39.474
Νεότερο μέλος
Dio1985

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom