Κοιτώντας με μία ματιά τον χάρτη, νομίζω ότι αυτή η διαδρομή είναι στην καρδιά των highlands.Το πρώτο είναι αυτό, αλλά μου φαίνεται ότι ο περισσότερος χρόνος θα είναι μέσα στο λεωφορείο
Αυτό το τμήμα νομίζω ότι υπάγεται στα highlands, το νοτιότερο κομμάτι τους.Κλίνω προς το δεύτερο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν με αυτό θα δούμε κάποιο τμήμα της περιοχης των Χαιλαντς.
Συμφωνώ με τον STKF. Εγώ όταν είχα πάει είχα κάνει (περίπου) και τις δύο διαδρομές με ενοικιασμένο αυτοκίνητο.Κοιτώντας με μία ματιά τον χάρτη, νομίζω ότι αυτή η διαδρομή είναι στην καρδιά των highlands.
Αυτό το τμήμα νομίζω ότι υπάγεται στα highlands, το νοτιότερο κομμάτι τους.
Θα παμε 7 μερες σκωτια! Ειπαμε να κατσουμε δυο βραδια εδιμβουργο και τις υπολοιπες μερες παμε προς χαιλαντς με αυτοκινητο! Και σκεφτομαστε να κανουμε ενδιάμεσα διανυχτερευσεις!Πολυ γενικο.Εχετε ξαναπαει Σκωτια;Απο που θα ξεκινησετε,ποσες μερες ταξιδι, μονο Highlands (αν ναι,δεν καταλαβαινω το γιατι),ειστε φιλοι φυσης, μνημειων ή και των δυο; Πολλα οπως βλεπεις τα ερωτηματα για να απαντηθει η ερωτηση σου, αλλα πιστεψε με,ειναι ολα σχετικα,γιατι αποτελουν δικες μου εμπειριες.
Θελεις προταση διαδρομης (συμφωνα με τις δικες μου εμπειριες,μετα απο 3 περιηγησεις) ή σκεψεις;Θα παμε 7 μερες σκωτια! Ειπαμε να κατσουμε δυο βραδια εδιμβουργο και τις υπολοιπες μερες παμε προς χαιλαντς με αυτοκινητο! Και σκεφτομαστε να κανουμε ενδιάμεσα διανυχτερευσεις!
Εάν μπορεις!Θελεις προταση διαδρομης (συμφωνα με τις δικες μου εμπειριες,μετα απο 3 περιηγησεις) ή σκεψεις;