• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

top secret hotels

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
το site hotwire.com κλείνει εδώ και χρόνια δωμάτια έτσι, δίνει πληροφορίες που είναι το ξεν/χείο αλλά δε λέει ποιο είναι. επίσης μπορείς να παζαρέψεις την τιμή δηλ. μπορείς να βάλεις την τιμη που θέλεις ,την περιοχή που θέλεις στην πόλη και την κατηγορία που θέλεις. το λεπτό σημείο είναι ότι αν κάποιο ξεν/χείο δεχτει εχει άμεσα πάρει και τα χρήματα άπο την κάρτα που ήδη έχεις δηλώσει. η προσφορά τιμής γίνεται μία φορά κάθε μέρα δηλ. αν δε δεχτεί κανείς δε μπορείς να βάλεις άλλη τιμη εκείνο το 24ωρο πρέπει να προσπαθήσεις την επόμενη μέρα, φίλος μου είχε κατ΄επανάληψη ζητησει σε λος άντζελες και σαν φρανσίσκο ξεν/χεια 3,5 αστέρων χωρίς πρωινό με 60$ τότε ήταν 50€. τα ξεν/χεία αυτης της κατηγορίας στις ΗΠΑ είναι πολύ καλύτερα της ευρώπης (δικα μας είναι4+) έγω τον κορόιδευα αλλά αυτος έκλεισε 2 ξενοδοχειάρες hyatt και radisson και πληρωσαμε 240$ για 2+2 βράδια, αυτά το 2004. οπότε αν η περιοχή π.χ. είναι παρίσι και βάλεις 4 αστέρων σε συγκεκριμένη περιοχή αξίζει.

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Εκτός από το best rate guarantee, μεγάλη σημασία έχει και το κύρος αυτών των ξενοδοχείων. Και αυτό γιατί, από τη μία θέλουν να ξεπουλήσουν, από την άλλη δεν θέλουν να κυκλοφορήσουν φθηνότατες τιμές κάτω από την φίρμα τους. Συνήθως δε, πρόκειται για πολύ καλά ξενοδοχεία αλυσίδων 4* και 5*. Εφόσον λοιπόν γράφει την περιοχή στην οποία βρίσκεται, κατά την γνώμη μου αξίζει τον κόπο και το ρίσκο.

greeklad

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Επειδή το θέμα με ενδιαφέρει μήπως μπορείτε να πείτε σε ποια sites μπορεί κάποιος να βρει αυτά τα top secret hotels;

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Εγώ το έχω δει σε διάφορες σελίδες...αυτή που θυμάμαι είναι το lastminute.de

tanasis

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
μία ιστοδιεύθυνση που αναφέρεται σε τοπ σικρετ ξενοδοχεία ειναι και η εξης:
Ofertas de hoteles, descubre la selecciΓ³n de hoteles y paradores en Carrefour viajes

πρόκειται για παρακλάδι της ισπανικής καρφούρ που πουλάνε και ξενοδοχειακές υπηρεσίες στην ισπανια και όχι μόνο!
φαντάζομαι οτι είναι αξιόπιστες προσφορές!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom