• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

top secret hotels

tanasis

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
ψάχνοντας για ξενοδοχεία βλέπω σε κάποια sites: top secret hotel χωρίς φωτο μόνο με περιγραφή και δελεαστική τιμή. Ποιός θα κλείσει ποτέ ένα τέτοιο ξενοδοχέιο χωρίς να έχει δει τι είναι και που είναι? Εγώ πάντως ποτέ και βγάζω "άκυρο" (για να χρησιμοποιήσω και τη σημερινή αργκό) και το site που προσπαθεί να μου πασάρει ότι θέλει. Εσείς τι λέτε?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Πρώτη φορά το ακούω αυτό το πράγμα που λες. Ακούγεται τρελή μούφα.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ούτε με σφαίρες δε θα έμπαινα σε μια τέτοια δαδικασία, όσο καλή κι αν ήταν η τιμή.

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Δεν βαζουν φωτογραφια επιτηδες γιατι ετσι και το δεις....τοτε ειναι που δεν θα πατησης ποτε :haha:.
Ενω ετσι ολο και καποιος περιεργος θα νομισει οτι βρηκε κελεπουρι, και θα πεσει στη λουμπα.

Traveller

Member
Δεν είναι έτσι... τα διαφημίζουν σαν 4στερα ή πενταστερα ξενοδοχεία γνωστών αλυσίδων και είναι έτσι... Μια φορά το έκανα από gta στη Γερμανία και όντως ήταν έτσι... Sheraton σε super τιμή...

GTS

Member
Δεν είναι έτσι... τα διαφημίζουν σαν 4στερα ή πενταστερα ξενοδοχεία γνωστών αλυσίδων και είναι έτσι... Μια φορά το έκανα από gta στη Γερμανία και όντως ήταν έτσι... Sheraton σε super τιμή...
Το έχω δει κι εγώ στο otel.com και αναφέρει ότι πράγματι είναι 5* & 4*...το θέμα είναι μη σου τύχει το 5* δίπλα στο αεροδρόμιο και 30 χιλ. από τη (εκάστοτε) πόλη...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Νομίζω όμως οτι λένε σε ποιά περιοχή της πόλης βρίσκεται το εν λόγω ξενοδοχείο οπότε δεν κινδυνεύεις να βρεθείς αλλού για αλλού.

trapper

Member
Το σύστημα χρησιμοποιείται (κυρίως αλλά όχι μόνο) απο τα site: otel.com, gtahotels.com, bookinhotels.com. με έδρα και τα 3, την Κωνσταντινούπολη, Τουρκία. Τα τηλ σε Μαλαισία και Ν.Υόρκη είναι μάλλον απλώς τηλέφωνα χωρίς γραφεία. Συγκεκριμένα τα πρώτα 2, συνηθως έχουν τα ίδια διαθέσιμα ξενοδοχεία, στις ίδιες τιμές. Αν υπάρξει σοβαρή διαφωνία στις παρεχόμενες υπηρεσίες-χρεώσεις, θα πρέπει να επικοινωνήσει κανείς με τα κεντρικά τους γραφεία.

Ιδιαίτερα το otel.com προσφέρει πληθώρα ξενοδοχείων στην Ελλάδα και Βόρεια Κύπρο. Και τα 3 έχουν μάλλον καλές τιμές, χρεώνουν την κάρτα αμέσως, όχι με την άφιξη στο ξενοδοχείο, πολλές φορές είναι Non-refundable και τις υπόλοιπες αφήνουν πολύ μικρό περιθώριο ημερών (μετά τη κράτηση) για ακύρωση, χρειάζεται κάποια προσοχή εδώ.

Δεν έχω δοκιμάσει το σύστημα top-secret και δεν ξέρω τo αποτελέσμα.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι το τυφλό σύστημα, το χρησιμοποιούν και άλλοι. Η Germanwings πχ, έχει εισητήρια blind ! δηλαδή 19? την διαδρομή αλλά ξέρεις μόνο ημερομηνία, δεν ξέρεις που θα πάς !! Η ανάποδα, ξέρεις που θα πας αλλά όχι το πότε !! Προφανώς διαθέτει θέσεις εκ των υστέρων όπου και όποτε την βολεύει.

Συστήματα των καιρών, ιδιαίτερα προσφιλή σε τζογαδόρους, για αυτούς που έχουν πολύ διαθέσιμο χρόνο και λίγα χρήματα (για ρίσκο-πέταμα;).

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Δεν αναφέρουν άλλες πληροφορίες όπως χαρακτηριστικά-σημείο-όνομα ξενοδοχείου, ώστε να μπορείς να αναζητήσεις και αλλού πληροφορίες και φωτό;

tanasis

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
Το σύστημα χρησιμοποιείται (κυρίως αλλά όχι μόνο) απο τα site: otel.com, gtahotels.com, bookinhotels.com. με έδρα και τα 3, την Κωνσταντινούπολη, Τουρκία. Τα τηλ σε Μαλαισία και Ν.Υόρκη είναι μάλλον απλώς τηλέφωνα χωρίς γραφεία. Συγκεκριμένα τα πρώτα 2, συνηθως έχουν τα ίδια διαθέσιμα ξενοδοχεία, στις ίδιες τιμές. Αν υπάρξει σοβαρή διαφωνία στις παρεχόμενες υπηρεσίες-χρεώσεις, θα πρέπει να επικοινωνήσει κανείς με τα κεντρικά τους γραφεία.

Ιδιαίτερα το otel.com προσφέρει πληθώρα ξενοδοχείων στην Ελλάδα και Βόρεια Κύπρο. Και τα 3 έχουν μάλλον καλές τιμές, χρεώνουν την κάρτα αμέσως, όχι με την άφιξη στο ξενοδοχείο, πολλές φορές είναι Non-refundable και τις υπόλοιπες αφήνουν πολύ μικρό περιθώριο ημερών (μετά τη κράτηση) για ακύρωση, χρειάζεται κάποια προσοχή εδώ.

Δεν έχω δοκιμάσει το σύστημα top-secret και δεν ξέρω τo αποτελέσμα.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι το τυφλό σύστημα, το χρησιμοποιούν και άλλοι. Η Germanwings πχ, έχει εισητήρια blind ! δηλαδή 19? την διαδρομή αλλά ξέρεις μόνο ημερομηνία, δεν ξέρεις που θα πάς !! Η ανάποδα, ξέρεις που θα πας αλλά όχι το πότε !! Προφανώς διαθέτει θέσεις εκ των υστέρων όπου και όποτε την βολεύει.

Συστήματα των καιρών, ιδιαίτερα προσφιλή σε τζογαδόρους, για αυτούς που έχουν πολύ διαθέσιμο χρόνο και λίγα χρήματα (για ρίσκο-πέταμα;).
αυτο δεν είναι ταξίδι, είναι "πάμε στοίχημα", κλείνεις εισητήριο και βάζεις στοίχημα με τους φίλους σου για το που ή το πότε :lol:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom