1. Το κέντρο της Αθήνας _γιατί όπως και να το κάνεις ο καθενας αγαπάει τις ρίζες του
2. Θεσσαλονίκη_γιατί παραδεχόμαστε νομίζω όλοι ότι η συμπρωτεύουσα είναι ερωτική
3. Ναύπλιο γιατί μου αρέσει που υπάρχει αυτή η τόσο γραφική πόλη τόσο κοντά στην Αθήνα
4. Φολέγανδρος_ γιατί απλά την λάτρεψα με το που πάτησα στο λιμάνι
5.Αμοργός_ γιατί έχει τα πιο όμορφα νερά του Αιγαίου
6.Πήλιο_γιατί οι Κένταυροι διάλεξαν το απολυτο four season θέρετρο να κατοικήσουν.
7. Ικαρία _ για την γλυκιά της ραστώνη.
8. Αστυπάλαια_γιατί έχει το πιο όμορφο κάστρο
9. Μεσσηνία_γιατί κρύβει απίστευτους παράδεισους
10. Κρήτη_ γιατί έχει όλα τα παραπάνω
Λοιπόν,...με τυχαία σειρά
-Κυκλάδες,με ιδιαίτερη αδυναμία στη Μύκονο,τη Σαντορίνη και τη Μήλο...Γιατί το λευκό με το μπλε με γαληνεύει...Γιατί απλά είναι ο ορισμός των διακοπών!
-Επτάνησα,γιατί τα συνδυάζουν όλα...γιατί το κάθε νησί είναι ξεχωριστό και πάντα έχεις ν'ανακαλύψεις κάτι καινούριο...θέλω να τα γνωρίσω όλα!
-Σκιάθος,για το καταπράσινο τοπίο και τις χρυσαφένιες παραλίες...
-Κρήτη,για τη φιλοξενία των κατοίκων,το φοβερό φαγητό και τα ζεστά κρυστάλλινα νερά με τα εξωτικά χρώματα...
-Ρόδος,γιατί σε ταξιδεύει σε άλλη εποχή,η παλιά πόλη σε καλεί να την περπατήσεις...
-Ναύπακτος,γιατί συνδυάζει και βουνό και θάλασσα,γιατί οι άνθρωποι είναι ζεστοί και φιλικοί,γιατί το φαγητό είναι πεντανόστιμο,γιατί αν δεν παινέψεις τον τόπο σου...
-Ναύπλιο,γιατί ένας τόσο ρομαντικός προορισμός είναι τόσο κοντά,γιατί είναι μια πόλη που δεν τη χορταίνεις ποτέ,γιατί άμα πας θα ξαναπάς!
Αφήνω 3 θέσεις κενές για τις μελλοντικές εξορμήσεις! Όπως βλέπετε,είμαι της θάλασσας