giannismits
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
χαιρετω την παρεα..κατ ερχην θα ηθελα να πω ενα ευχαριστω στο travelstories που χαρη σαυτο οργανωσα ενα τελειο ταξιδι στην βενετια και το μιλανο τελη φεβρουαριου και περασα τελεια και ελπιζω να γραψω καποια στιγμη την ιστορια μου...
θα παω 4ημερο κωσταντινουπολη στις 28 Απριλη..ξερω εχουν γραφτει πολλα θεματα για κωσταντινουπολη και τα εχω διαβασει ολα,και τις ταξιδιωτικες ιστοριες και τον οδηγο ομως επειδη ειναι παρα πολλα θα ηθελα οποιος εχει τη διαθεση και τις γνωσεις φυσικα να μου συγκεντρωσει καποιες προτασεις top,must,popular οσο αφορα:
1.φαγητο (ειτε απλες ταβερνες ειτε γρηγορο φαγητο)
2.ζαχαροπλαστεια με τα πιο σπεσιαλ γλυκα
3.νυχτερινη διασκεδαση για ποτο ή κλαμπ με θέα ή χωρις!!!
επισης να ρωτησω αν αξιζει επισκεψη στο ciragan palace και στην περιοχη Ortakoy..
σκεφτομαι να μη παμε πριγκηπονησια γιατι απ οτι εχω διαβασει και ειδα φωτο δεν ειναι κατι ιδιαιτερο..κρουαζιερα εννοειται θα γινει...
να πω οτι το ξενοδοχειο μας ειναι στην istiklal...
ευχαριστω παιδια!
θα παω 4ημερο κωσταντινουπολη στις 28 Απριλη..ξερω εχουν γραφτει πολλα θεματα για κωσταντινουπολη και τα εχω διαβασει ολα,και τις ταξιδιωτικες ιστοριες και τον οδηγο ομως επειδη ειναι παρα πολλα θα ηθελα οποιος εχει τη διαθεση και τις γνωσεις φυσικα να μου συγκεντρωσει καποιες προτασεις top,must,popular οσο αφορα:
1.φαγητο (ειτε απλες ταβερνες ειτε γρηγορο φαγητο)
2.ζαχαροπλαστεια με τα πιο σπεσιαλ γλυκα
3.νυχτερινη διασκεδαση για ποτο ή κλαμπ με θέα ή χωρις!!!
επισης να ρωτησω αν αξιζει επισκεψη στο ciragan palace και στην περιοχη Ortakoy..
σκεφτομαι να μη παμε πριγκηπονησια γιατι απ οτι εχω διαβασει και ειδα φωτο δεν ειναι κατι ιδιαιτερο..κρουαζιερα εννοειται θα γινει...
να πω οτι το ξενοδοχειο μας ειναι στην istiklal...
ευχαριστω παιδια!