• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The Travelstories Continuous Story (comment)

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Βαλίτσα,για να'μαι ειλικρινής σε έχασα λιγάκι.
Τι ακριβώς μονολογεί ο Στηβ;
(sorry μεσολάβησε ποτάκι)

ααααα εκεί σε θέλω κάβουρα :bleh:

έχω κάτι κατά νου αλλά δε θέλω να στρέψω την υπόθεση εντελώς στα δικά μου πρότυπα

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κοίτα οίστρος η Nedelja!
Πρωί πρωί,καφές και story.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Δεν έχω πιει ακόμα καφέ για χάρη σου monsieur Maltakias...:) Με κάτι κοκτέηλ από χτες είμαι...απλά δεν έχει έρθει ακόμα το αφεντικό και είπα να το εκμεταλλευτώ...:D

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
tips

Μη πετάγεστε back and forth πολύ γρήγορα από τον έναν χαρακτήρα στον άλλον γιατί ξεχειλώνει η συνοχή του πράγματος.

Κάποιος αποφάσισε να πεταχτεί σε άλλον χαρακτήρα (αργά ή γρήγορα κάποιος θα το έκανε).Μείνετε μαζί του για λίγο.Δώστε του την ευκαιρία να εκφραστεί,να αποκτήσουμε μια ιδέα γι'αυτόν,τροφοδοτείστε και το δικό του story πριν γυρίσετε στον προηγούμενο ή σε κάποιον καινούριο.

Επίσης κρατήστε τον λίγο σε ένα μέρος,μιλήστε για το παρελθόν του,τη φυσιογνωμία του,τα κόμπλεξ του κλπ κλπ κλπ

Σκεφτείτε τη δομή αφηγήσεων που σας έχει εξιτάρει στο παρελθόν,δανειστείτε στοιχεία από το περιβάλλον σας,από εσάς ενδεχομένως....

Απλές συμβουλές δίνω,μπορείτε και να με αγνοήσετε.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Επίσης αποφύγετε τα αδιέξοδα ή τα κενά στη διήγηση.

π.χ.
Ο Πέδρο τελικά πρέπει να γυρίσει σπίτι του να πάρει το διαβατήριό του για να πετάξει για Αργεντινή αν κατάλαβα καλά.
Μα αν είναι να γυρίσει σπίτι γιατί να μην κάτσει εκεί να ησυχάσει αντί να μπλέξει σε όλη αυτή την κατάσταση;

Κάπως θα τον ξεμπλέξουν οι συγγραφείς μας από αυτό,αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ νομίζω.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
tips

Μη πετάγεστε back and forth πολύ γρήγορα από τον έναν χαρακτήρα στον άλλον γιατί ξεχειλώνει η συνοχή του πράγματος.

Κάποιος αποφάσισε να πεταχτεί σε άλλον χαρακτήρα (αργά ή γρήγορα κάποιος θα το έκανε).Μείνετε μαζί του για λίγο.Δώστε του την ευκαιρία να εκφραστεί,να αποκτήσουμε μια ιδέα γι'αυτόν,τροφοδοτείστε και το δικό του story πριν γυρίσετε στον προηγούμενο ή σε κάποιον καινούριο.
Επειδή μάλλον εγώ είμαι αυτή που παράτησε το Στιβ σύξυλο...:D το έκανα γιατί δεν με εμπνέει καθόλου προς το παρόν σαν χαρακτήρας σε αντίθεση με τον Πέδρο...οπότε επέλεξα να είμαι Ισπανόφιλη παρόλο που προβληματίστηκα αν θα έπρεπε να συνεχίσω με το Αγγλάκι...:haha:
Είναι κι από τη Μαδρίτη ο Πέδρο...οι αδυναμίες εκδηλώθηκαν...

getxowoman

Member
Επίσης αποφύγετε τα αδιέξοδα ή τα κενά στη διήγηση.

π.χ.
Ο Πέδρο τελικά πρέπει να γυρίσει σπίτι του να πάρει το διαβατήριό του για να πετάξει για Αργεντινή αν κατάλαβα καλά.
Μα αν είναι να γυρίσει σπίτι γιατί να μην κάτσει εκεί να ησυχάσει αντί να μπλέξει σε όλη αυτή την κατάσταση;

Κάπως θα τον ξεμπλέξουν οι συγγραφείς μας από αυτό,αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ νομίζω.
Κοιτα αδιεξοδο δεν ειναι, διοτι ο τυπος ψοφαει για περιπετειες και μαλιστα το λεει και το επαγγελμα του αυτο, αφου ασχολειται με τα παρεμποριπο εργο τεχνης. Αρα δε θα μεινει σπιτι του! Η υποθεση εκτος απο ξυλο εχει και χρημα! Ο λογος που λεω για το διαβατηριο ειναι, επειδη με καποιο τροπο ηθελα να φυγει απο Πορτογαλια και να παει στη διπλανη χωρα, και να αλλαξουμε σκηνικο και χωρα. Και επειδη γραφαμε ειναι μονο με τα εισητηρια, χωρις χρηματα κτλ, σκεφτομαι κατσε που παει χωρις διαβατηριο; Μου βγηκε και το πρακτικο κομματι :D

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Θα μπορούσε να βρει από καμια άκρη του υποκόσμου ή να του το στείλουν από την Ισπανία.Επίσης μπατίρης και λαθρέμπορος;

Δεν κάνω παρατηρήσεις σε κανέναν ρε,μη μου απαντάτε προσωπικά λες και σας μάλωσα.
Κάνουμε εποικοδομητική συζήτηση για να βοηθιόμαστε όλοι.

Traveller

Member
Kάτι για το παράλληλο μοντάζ του Αιζενστάιν έχεις ακούσει maltakias?

Mια χαρά το πάτε το πράμα, απλά φροντίστε να προωθείτε την πλοκή, να έχετε φαντασία μεν αλλά να περιορίζετε τις απιθανότητες...

Επίσης καλό θα ήταν να γράφετε για πραγματικά μέρη και να συνδυάζετε αληθινά πρόσωπα στην πλοκή...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Kάτι για το παράλληλο μοντάζ του Αιζενστάιν έχεις ακούσει maltakias?
Μα το υποστηρίζω το παράλληλο μοντάζ.
Απλώς είπα να δίνουμε περισσότερο χρόνο στους χαρακτήρες και την πλοκή πριν αλλάξουμε πρόσωπο ξανά.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Θα μπορούσε να βρει από καμια άκρη του υποκόσμου ή να του το στείλουν από την Ισπανία.Επίσης μπατίρης και λαθρέμπορος;
Τι να κάνουμε βρε maltakia θέλαμε να κάνει ένα πέρασμα κι από Ισπανία...:D...εξάλλου δεν ξέρουμε ακόμα πως θα εξελιχτεί η συνάντηση με το Φελίπε...

Δεν κάνω παρατηρήσεις σε κανέναν ρε,μη μου απαντάτε προσωπικά λες και σας μάλωσα.
Μα δεν ξέρεις οτι οι συγγραφείς είναι μυστήρια όντα; Δεν δέχονται παρατηρήσεις;;;:haha::haha::haha::bleh:

(my last name is Saramago...:bleh:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα