fotast
Member
Πολύ καλά έκανες!!Ναι οκ δεν σε κατηγορησα ειπα πως κακως το υπεθεσα και επειδη μπορει να το εκανε και αλλος γι' αυτο θεωρησα σημαντικο να το πω!
Πολύ καλά έκανες!!Ναι οκ δεν σε κατηγορησα ειπα πως κακως το υπεθεσα και επειδη μπορει να το εκανε και αλλος γι' αυτο θεωρησα σημαντικο να το πω!
Βραβευτηκε κι αυτος απο υπουργο? Σε επισημη διοργανωση? Πες το μου να τρελαθω.Μιλάμε για τη χώρα του Αρτέμη Σωρα, όλα τα υπόλοιπα περιττεύουν.
Ισχύει και το αντιθετο..Είναι κι ένας βουλευτής που παριστάνει τον μετεωρολόγο.
Περασαμε πολυ δυνατες βραδιες σχολιαζοντας στο προφιλ υπουργου "ξερετε ποια βραβευετε?" ενω η ΝΑΣΑ εβγαζε ανακοινωσεις που μας προωθουσαν φιλοι "ποια ειναι αυτη? Δεν την ξερουμε". Αχ μου λειψανε τα χειμωνιατικα βραδια με τετοια θαλπωρη!ούτε που την ήξερα ούτε είχα ακούσει τίποτε
τώρα έψαξα τα σχετικά
μάλιστα....
Πολύ σωστό! Και μάλιστα ο Ιωαννίδης το αμφισβητούσε χρόνια πριν, όταν πολιτικοί, μεγαλοπαράγοντες και μεγιστάνες την αποθέωναν. Τελικά μετά από χρόνια επιβεβαιώθηκε η άποψη του Ιωαννίδη!Οντως πολυ ενδιαφερουσα ιστορια!
Να διευκρινισουμε βεβαια για οποιον δεν μπει στον κοπο να διαβασει το αρθρο πως ο Ιωαννιδης δεν ειναι αμεσα εμπλεκομενος στο σκανδαλο με αρνητικο τροπο μιας και στην αρχη πριν διαβασω το αρθρο, εγω αυτο (κακως} υπεθεσα. Ηταν ο ενας απο τους δυο που επιστημονες που αναφερει το αρθρο που αμφισβητησαν με δημοσιευσεις τους την τεχνολογια της Theranos!
Χειροτερα, χαρτί από τα ελληνικα δικαστήρια ε7χε που αδυνατουσαν να βεβαιωσ8υν πως δε διαθετει 6 τρις σ2 καναδ2ζικη τραπεζα απο πωληση εξωγηινης τεχνολογ8ας του Θεού απολλωνα στην κυβερνηση Ομπάμα. Και ταυτοχρονα ε7χε πεισει χικιαδες κοσμου (όχι εναν υπουργό) να του κάνει και συνεισφορά 60 ευρώ και να παίρνουν βεβαίωση πως τα χρέη τους στην εφορία έχουν πληρωθεί από το κόμμα και τα κατέθεταν στις εφορίες. Επί μήνες αυτά.Βραβευτηκε κι αυτος απο υπουργο? Σε επισημη διοργανωση? Πες το μου να τρελαθω.
Α νομιζα οτι τον βραβευσε κι αυτον η Κεραμεως και η Διαμαντοπουλου σαν την Αντωνιαδου.Χειροτερα, χαρτί από τα ελληνικα δικαστήρια ε7χε που αδυνατουσαν να βεβαιωσ8υν πως δε διαθετει 6 τρις σ2 καναδ2ζικη τραπεζα απο πωληση εξωγηινης τεχνολογ8ας του Θεού απολλωνα στην κυβερνηση Ομπάμα. Και ταυτοχρονα ε7χε πεισει χικιαδες κοσμου (όχι εναν υπουργό) να του κάνει και συνεισφορά 60 ευρώ και να παίρνουν βεβαίωση πως τα χρέη τους στην εφορία έχουν πληρωθεί από το κόμμα και τα κατέθεταν στις εφορίες. Επί μήνες αυτά.
ναι καλά θα φάει"λογοκρισία"και "stop"από πολύ νωρίς και μόνο στο άκουσμα ότι κάποιος σκηνοθέτης σκεφτεται να το κάνει...ποιός θα τολμήσει να το κάνει από τη στιγμή που εμπλέκεται το όνομα νυν εν ενεργεία πολιτικού?Α νομιζα οτι τον βραβευσε κι αυτον η Κεραμεως και η Διαμαντοπουλου σαν την Αντωνιαδου.
@romantic woman ωραια θα ηταν να γινοταν κι αυτη η ιστορια ταινια!
Θα κολλησει στο casting. "Που να βρω γυναικα να σου μοιαζει" λαλαλα...ναι καλά θα φάει"λογοκρισία"και "stop"από πολύ νωρίς και μόνο στο άκουσμα ότι κάποιος σκηνοθέτης σκεφτεται να το κάνει...ποιός θα τολμήσει να το κάνει από τη στιγμή που εμπλέκεται το όνομα νυν εν ενεργεία πολιτικού?