• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The Official OffTopic v7

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

alma

Member
Ποια είναι η χειρότερη (όχι πολιτική) εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης; Αν σας έκαναν βασανιστήρια, με την απειλή να παρακολουθήσετε ποια εκπομπή θα ομολογούσατε αμέσως;

Προσωπικά ψηφίζω αυτή τη μεσημεριανή στο ΣΚΑΙ που παρουσιάζει ένας χαζοχαρούμενος καράφλας που χορεύει τσάρλεστον, συνοδεύεται από μια τύπισσα ντυμένη κολομπίνα που μιλάει σα να βγήκε από την αποτοξίνωση κι έχουν κι ένα DJ με γυαλιά ηλίου που παίζει σκυλάδικα. Αν υπάρχει υπουργός πολιτισμού σε αυτή τη χώρα πρέπει να απελαθούν εχτές, στο Λιντς για πάντα κι ας τους πληρώνουμε φύλαχτρα/έξοδα νοσηλείας/μπόγια, ό,τι χρειαστεί.
Αν άντεξες να το δεις πάνω από 2-3 λεπτά είσαι γενναίος, τι να λέμε...ήρωας!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
To ότι βλέπετε, γενικά , τηλεόραση, είστε ήρωες!!!
Διαφωνώ, έχει και πολύ ωραία πράγματα. ΘΑ έλεγα μάλιστα ότι είναι σε καλύτερο επίπεδο από τα 90ς.

Borealis

Member
και με την ευκαιρία την διαπίστωση του γιώργου χωρίς να θέλω να κάνω πολιτικό σχόλιο, δεν θυμάμαι εποχή που στην τιβι ή στις εφημερίδες, όπως εδώ, βλέπαμε τέτοια πράγματα, νομίζω ότι έχω παραισθήσεις
188643357_2865604700319119_8283671667555536323_n.jpg

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
και με την ευκαιρία την διαπίστωση του γιώργου χωρίς να θέλω να κάνω πολιτικό σχόλιο, δεν θυμάμαι εποχή που στην τιβι ή στις εφημερίδες, όπως εδώ, βλέπαμε τέτοια πράγματα, νομίζω ότι έχω παραισθήσεις View attachment 352595
Και σε περίπτωση που δεν έχεις δει και αυτό το αριστούργημα. Η Είδηση κάτω δεξιά:

1621611813501.png

sinefoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
εχω να δω τηλεοραση απο την εποχη που επαιζε τον shogun ,το μικρο σπιτι στο λιβαδι,τον παραμυθά....Οταν γνωρισα τον πρωην μου,και πατερα των παιδιων μου,ειχε 4 τηλεορασεις σπιτι,μια για καθε δωματιο,με ξυπναγε με τον αυτιά,με κοιμηζε με σεφερλή...οταν χωρισαμε τις πηρε μαζι του κι ησυχασαμε,οπως οταν εχεις αποροφητηρα για ωρα και τον κλεινεις και λες αααχ να τι μου ζαλιζε τον ερωτα τοσο καιρο...επρεπε να το φανταστω,εβλεπε μπεβερλι χιλς οταν τα πρωτοφτιαξαμε...εχουμε καλες σχεσεις μαζι ,απεναντι μενει,κι ακομα εχει ολες τις τηλεορασεις αναμενες...προσφατα πηγα να τον δω και εβλεπε μια σειρα;παιχνιδι;ιδεα δεν εχω με τον τζωρτζογλου που ουρλιαζε...τι βλεπει ο κοσμος ρε παιδια;;;απ οπου και να την πιασεις η τηλεοραση ειναι μαπα,απο ειδησεις;απο σειρες;απ ολα...

Sevro

Member
Ποιος ειναι ο λογος να βλεπει κανεις κατι που δε του αρεσει στην τηλεοραση το 2021, με streaming υπηρεσιες τυπου Netflix διαθεσιμες και τα γνωστα πειρατικα site να εχουν τα παντα ;

Το εχω απορια καθε φορα που βλεπω κοσμο να ασχολειται με την τρασιλα της τηλεορασης υπο το επιχειρημα του "και τι να δω, ολα τα καναλια τετοια εχουνε", λες και ειμαστε στα 90s.

GTS

Member
Διαφωνώ, έχει και πολύ ωραία πράγματα. ΘΑ έλεγα μάλιστα ότι είναι σε καλύτερο επίπεδο από τα 90ς.
Οταν ανοίγω την ελληνική τιβι το ζάπινγκ είναι κλασσικά Ερτ1 ερτ2 ερτ3 όπου μπορείς να δεις μεταξύ άλλων και ωραίες ταξιδιωτικές εκπομπές, γαλλικές συνήθως και bbc. Πέραν τούτων, τα υπόλοιπα είναι σκουπίδια, δε μπαίνω καν στο κόπο.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Οταν ανοίγω την ελληνική τιβι το ζάπινγκ είναι κλασσικά Ερτ1 ερτ2 ερτ3 όπου μπορείς να δεις μεταξύ άλλων και ωραίες ταξιδιωτικές εκπομπές, γαλλικές συνήθως και bbc. Πέραν τούτων, τα υπόλοιπα είναι σκουπίδια, δε μπαίνω καν στο κόπο.
Κι αυτά και το CosmOTE TV εξαιρετικά προγράμματα έχουν, πολύ περισσότερα από παλιά.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Οταν γνωρισα τον πρωην μου,και πατερα των παιδιων μου,ειχε 4 τηλεορασεις σπιτι,μια για καθε δωματιο,με ξυπναγε με τον αυτιά,
Αν ήμουν δικαστής στο διαζύγιό σας, πριν τελειώσεις αυτή την πρόταση σου έχω ήδη δώσει ό,τι διατροφή ζητούσες.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh