zade
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κάπου...
Μετα απο 4 παρθενα ανοιγματα σχολειου εδω και 15 μηνες , καλωσορισαμε τον ιο και στου γιου μου και στο δικο μου. Τη γλιτωσε συναδελφος με τον ιο στα παιδια της μεσα στο σπιτι με μονο μια δοση moderna που εκανε 14 μερες πριν, απιστευτο.Τελικά αρνητική κι εγώ! Δόξα τω Θεώ. Όχι τίποτα άλλο αλλά 31 Μαίου θα κάνω τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Αν τη βγάλω καθαρή μέχρι τότε με δυο εφήβους και τη δουλειά μου. Κυριολεκτικά μετρώ τις μέρες. Για να καταλάβετε ότι είναι αδύνατον να προφυλαχτείς στα σχολεία όσα μέτρα κι αν πάρεις (φορώ μόνο ffp2 στη δουλειά πλέον) μια πιτσιρίκα της Α Λυκείου πριν προλάβω να αντιδράσω ήρθε δίπλα μου, έσκυψε στο αυτί μου να μου πει μυστικά ότι πονάει πολύ ο λαιμός της και αν είχα καραμέλα. Τζόκερ το παίζουμε πλέον.
Αλλη μια εγκυρη ενημερωση. Οποιος θέλει να ακούσει τι είπε η γυναίκα η συνεντευξη εδω (μιλάει κ για αλλα θέματα, προς το τέλος λέει για τα εμβόλια).Πρόεδρος Εισαγγελέων για εμβολιασμούς: «Δεν μπορείτε να υποχρεώσετε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο τον εαυτό του»!
«Απολυταρχική» χαρακτήρισε την κίνηση για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς η Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων και αντιεισαγγελέας του Άρειου Πάγου, Άννα Ζαΐρη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης.
Εν τω μεταξυ πουθενα το εγγραφο δεν αναφερει υποχρεωτικοτητα. Μονο αντικατασταση οσων δεν εμβολιαζονται απο εμβολιασμενους.Yποχρεωτικός εμβολιασμός στους πυροσβέστες της ΕΜΑΚ -Θα αντικαθίστανται όσοι αρνούνται
Πηγή: iefimerida.gr - Υποχρεωτικός εμβολιασμός στους πυροσβέστες της ΕΜΑΚ -Θα αντικαθίστανται όσοι αρνούνται | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr
Άσε που για την ΕΜΑΚ είναι ήδη υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με άλλα εμβόλια (υποχρεωτικός με αυτη την έννοια, όποιος αρνείται μετακινείται σε άλλη υπηρεσια). Φαντάζομαι ότι υπάρχουν κι άλλα επαγγέλματα που συμβαίνει το ίδιο και ότι κάπως έτσι είναι και στο στρατο.Εν τω μεταξυ πουθενα το εγγραφο δεν αναφερει υποχρετικοτητα. Μονο αντικατασταση οσων δεν εμβολιαζονται απο εμβολιασμενους.
Εισαι πολυ αισιοδοξο ατομο αν νομιζεις οτι η πλειοψηφια διαβαζει περα απο τους τιτλους των πετσωμενων σαιτ ενω παραθετει το εγγραφο.Άσε που για την ΕΜΑΚ είναι ήδη υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με άλλα εμβόλια (υποχρεωτικός με αυτη την έννοια, όποιος αρνείται μετακινείται σε άλλη υπηρεσια). Φαντάζομαι ότι υπάρχουν κι άλλα επαγγέλματα που συμβαίνει το ίδιο και ότι κάπως έτσι είναι και στο στρατο.
Ενα κι ενα κανουν δύο. Τα εμβόλια δουλεύουν, και στη μεταδοτικότητα. Προφυλάσσετε ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί το νησι σας. (με βλέπω για Πατμο φέτος )φιλος απο αθηνα ενω νοσουσε ελαφρα τον εστειλε ο ιος στο νοσοκομειο λιγο πριν την αναρρωση του,η καλυμνος εχει σοβαρα προβληματα,συγκριτικα τον αριθμο των κατοικων της καθε σπιτι εχει κι ενα κρουσμα,νεκροι και χαμος...στην πατμο τα κρουσματα στα σχολεια δεν επιρεασαν το γενικο πληθυσμο τοσο,γιατι ειχαμε εμβολιαστει,εστω και με μια δοση,τα πιτσιρικια αναρρωνουν και σε λιγο ξαναβγαινουν εξω...σημερα εκανε και εμβολιο η κορη μου,20 ετων ειναι,την πρωτη δοση pfizer,στην πατμο παμε καλα,αλλα ειμαστε ολοι ''χεσμενοι'' με οσα γινονται διπλα μας καλυμνο!
καλως να ορισετε,θεωρω πως εχει γινει καλη δουλεια απο αποψη εμβολιασμου στο νησακι μας,και πραγματικα δεν καταλαβαινω τους αρνητες των εμβολιων,θα ειχαμε γλυτωσει απο πολλα αν οι εμβολιασμοι γινονταν σε ολη την ελλαδα και νωριτερα.Ενα κι ενα κανουν δύο. Τα εμβόλια δουλεύουν, και στη μεταδοτικότητα. Προφυλάσσετε ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί το νησι σας. (με βλέπω για Πατμο φέτος )