The Official OffTopic v7

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

zade

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου...
Εγώ σας γράφω απ το Κινητό μου. Που δεν έχει καν SIM

Ενεργοποιείται το 5G από τη στιγμή που κλείνεις το ραντεβού να ξέρετε.

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Μάλλον είμαι οφφ-τοπικ ακόμη και στο οφφ-τοπικ, αλλά αυτά τα δύο συνδυαστικά μου άρεσαν πολύ.

Γκαγκάριν: Το παιδί που πολεμούσε φασίστες - INFO-WAR
Ο άνθρωπος που έστειλε τον Γκαγκάριν στο Διάστημα - INFO-WAR
Ο Γκαγκάριν και ο Καραλιόφ (κι όχι Κοραλιόφ όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα) αμφότεροι πολεμήθηκαν πολύ για τη δράση και την πορεία τους , λες και δε μπορούσε να υπάρξει πρόοδος επί ΕΣΣΔ. Όσον αφορά τον Γκαγκάριν είχε αξιοσημείωτη στάση ζωής και αξίζει να μελετηθεί ο βίος του. Ήταν ένας ταπεινός άνθρωπος, γεμάτος χιούμορ κι αισιοδοξία για τη ζωή. Δυστυχώς υπάρχουν φήμες που λένε πως ο θάνατός του δεν ήταν ατύχημα. Εχω λενα βίντεο αλλά είναι στα ρώσικα.
13 апреля

Και για να είμαι on topic on off topic, την Παρασκευή εμβολιάζομαι με ΑΖ.

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Ο Γκαγκάριν και ο Καραλιόφ (κι όχι Κοραλιόφ όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα) αμφότεροι πολεμήθηκαν πολύ για τη δράση και την πορεία τους , λες και δε μπορούσε να υπάρξει πρόοδος επί ΕΣΣΔ. Όσον αφορά τον Γκαγκάριν είχε αξιοσημείωτη στάση ζωής και αξίζει να μελετηθεί ο βίος του. Ήταν ένας ταπεινός άνθρωπος, γεμάτος χιούμορ κι αισιοδοξία για τη ζωή. Δυστυχώς υπάρχουν φήμες που λένε πως ο θάνατός του δεν ήταν ατύχημα. Εχω λενα βίντεο αλλά είναι στα ρώσικα.
13 апреля

Και για να είμαι on topic on off topic, την Παρασκευή εμβολιάζομαι με ΑΖ.
Αυτό το "ο" που όταν δεν τονίζεται προφέρεται "α" ... (έχω μια σύντομη εμπειρία από ρωσικά αλλά όχι τόσο μεγάλη ώστε να καταλάβω το βίδεο:haha:)

ξανα οφφ τοπικ: όσο μ'αρέσει να ακούω γερμανικά άλλο τόσο μ αρέσει να βλέπω τη ρώσικη γραφή

panpan

Member
Χθές το απόγευμα πήγαμε με την κυρά σε ένα αράβικο κρεοπωλείο να αγοράσουμε τα σχετικά.
Αφού έδωσε τις παραγγελίες, ο τύπος ρώτησε πόσα άτομα θα είμαστε για να προσέχουμε μην μας
καρφώσει κανείς . Όταν του είπαμε ότι θα είμαστε μεταξύ μας οικογενειακά, ξανακοιτούσε τις παραγγελίες. Θα πρέπει να πλακωθούμε στις στατίνες για να πέσει η χοληστερίνη μετά.
Εν τω μεταξύ είχε δίπλα κάτι μπακλαβάδες κανταίφια και χαλβά μπακαλίσιο, άστα να πάνε.
Το μάτι μου θόλωσε όταν είδα κάτι αράβικες πίτες. Όχι τίποτε άλλο, αλλά προσέχω την γραμμή μου τώρα τελευταία. :xalara::xalara:

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Ήρθε κι η σειρά μου να εμβολιαστώ!
Σύμφωνα με το sms που μου ήρθε από την άυλη συνταγογράφηση η πρώτη δόση ήταν για 6/5 και αμέσως πέταξα τη σκούφια μου και επιβεβαίωσα.
Μπαίνοντας όμως στην πλατφόρμα διαπίστωσα ότι η δεύτερη δόση αργούσε πολύ και συγκεκριμένα πήγαινε στο τέλος Ιουλίου. Ψάχνοντας για εναλλακτικά ραντεβού και κυρίως για μικρότερο μεσοδιάστημα στις δύο δόσεις μέσω της πλατφόρμας βρήκα τελικά στην Αλεξάνδρας με Pfizer με την πρώτη δόση στις 8/6 και την δεύτερη 30/6 οπότε διπλό το καλό.
Και πιο νωρίς τελικά θα είμαι πλήρως εμβολιασμένη και δεν θα χρειαστεί να ρισκάρω την έστω και μικρή πιθανότητα θρόμβωσης που κατά όπως λένε προτιμά τις γυναίκες της δικής μου ηλικιακής ομάδας.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως είναι πως αν και ανήκω σε ευπαθή ομάδα και σε ηλικιακή ομάδα που συστήνεται έστω και ανεπισήμως να αποφεύγεται το εμβόλιο της Astrazeneca μου πρότειναν ραντεβού με αυτό ακριβώς και όχι έστω και αργότερα με κάποιο άλλο.
Παραδέχομαι πως είναι προτιμότερο όλοι να εμβολιαστούμε νωρίτερα έστω και με την πρώτη δόση αλλά όταν υπάρχει η δυνατότητα να εμβολιαστούμε λίγο αργότερα με την πρώτη δόση ολοκληρώνοντας τον πλήρη εμβολιασμό νωρίτερα τελικά απο το αν διαλέγαμε το Astrazeneca δεν βρίσκω λόγω να το προτιμήσω.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh