panpan
Member
Δεν σου έχω απάντηση εδώ. Πήγα να ρωτήσω και μου είπαν θα μας ειδοποιήσουν.Πώς μένει εκτός εμβολιασμού 87χρονη και ειδοποιείται να προσέλθει 61χρονη;
Δεν σου έχω απάντηση εδώ. Πήγα να ρωτήσω και μου είπαν θα μας ειδοποιήσουν.Πώς μένει εκτός εμβολιασμού 87χρονη και ειδοποιείται να προσέλθει 61χρονη;
Οκ, απλώς μου φάνηκε πολύ αλλοπρόσαλλη κατάσταση. Αν δεν υπήρχε κάποιος λόγος(π.χ.σοβαρό υποκείμενο νόσημα) το να βάζεις έναν τόσο νεότερο άνθρωπο σε πρόγραμμα και κάποιος υψηλού κινδύνου να μένει εκτός, με ξένισε.Δεν σου έχω απάντηση εδώ. Πήγα να ρωτήσω και μου είπαν θα μας ειδοποιήσουν.
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι μήπως το διάστημα που έπρεπε να κάνει, συνέπεσε με το διάστημα που είχαν πει ότι το ΑΖ θα το κάνουν σε νεότερες ηλικίες και βγήκε από τον προγραμματισμό. Αυτήν την εβδομάδα που πέρασε άνοιξε το πρόγραμμα 60-69 και την ημέραΣε εμάς οι άνω των 85 (όσοι ήθελαν τουλάχιστον και το δήλωσαν έγκαιρα), έχουν εμβολιαστεί και με τις 2 δόσεις.
Κι εμάς στην αρχή το έκαναν σε 60-64 το ΑΖ και μετά είπαν θα το κάνουν και σε μεγαλύτερους.Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι μήπως το διάστημα που έπρεπε να κάνει, συνέπεσε με το διάστημα που είχαν πει ότι το ΑΖ θα το κάνουν σε νεότερες ηλικίες και βγήκε από τον προγραμματισμό.
Λοιπόν, έμαθα το σχέδιο που έχει η Καταλονία. Κάθε περιοχή εδώ δέχεται τις γενικές οδηγίες τουΚι εμάς στην αρχή το έκαναν σε 60-64 το ΑΖ και μετά είπαν θα το κάνουν και σε μεγαλύτερους.
Εμένα η μεγάλη μου απορία (μία απ' όλες) είναι άλλη.Ειμαστε απλως το χειμερινο προσωπικο συντηρησεως των θερετρων της χωρας μας.
Επιτέλους 738 οι διασωληνωμένοι πανελλαδικά και τέλος οι ΜΕΘ στην Αττική, ανοίγουμε τον τουρισμό, όλα πάνε βάση σχεδίου. ΝΙΚΑΜΕ.Εμένα η μεγάλη μου απορία (μία απ' όλες) είναι άλλη.
Θα δεχτούμε φέτος Ρώσους και Κινέζους τουρίστες; Αυτούς που χουν κάνει τα δικά τους εμβόλια τα οποία εμάς δε μας αρέσουν, γιατί η πατρίδα μας η ΕΕκρατάει ανοιχτά σλοτ στην αγορά για τους φίλους τηςέκρινε ότι πρέπει να ψωνίσει τα καλύτερα.
Θα είναι ένα τρομερά ενδιαφέρον καλοκαίρι. Προβλέπω πολύ γέλιο (μαζί με κλάμα) και ίσως μεγαλύτερες δυσκολίες απ' το περυσινό.
Άλλοι τώρα σταματούν την χορήγηση στις νεότερες ηλικίεςΤους χάλασε το πρόγραμμα με την ΑΖ. αν πρέπει να γίνει η όχι στις μεγάλες ηλικίες και παρ΄όλο
που πήραν την άδεια για τις μεγάλες ηλικίες, εδώ αποφάσισαν οι πάνω των 80 μόνο pfizer η moderna.
Προς το παρόν το δίνουν σε ευπαθείς ομάδες κάτω των 55.
Τι μπάχαλο γίνεται με αυτό το εμβόλιο πραγματικά κανείς δε ξέρει.Άλλοι τώρα σταματούν την χορήγηση στις νεότερες ηλικίες