romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
Ρίσκα παίρνουν και μάλιστα πολλά!και μόνο το γεγονός ότι δουλεύουν στα νοσοκομεία με τις συνθήκες τις σημερινές(επιστράτευση ιδιωτών έχει εξαγγελθεί προκειμένου να τους ανακουφίσουν ...)είναι ρίσκο ακόμα και γι αυτούς,πόσοι υγειονομικοί έχουν πεθάνει από τον κορωνοιό;;Για τα υπόλοιπα που λες για τους νοσηλευτές και γιατρούς, αν οι ίδιοι δεν εμπιστεύονται τους συναδέλφους τους και αν δεν είναι έτοιμοι να πάρουν κάποιο ρίσκο προκειμένου να σώσουν ζωές ασθενών τους το καλύτερο είναι μόνοι τους να αλλάξουν επάγγελμα, δεν υπάρχει καμιά δουλειά στον κόσμο χωρίς ρίσκο
το "σώζουν ζωές των ασθενών τους"εσύ το εξισώσεις αυτόματα με τον εμβολιασμό η μή των γιατρών,
ε όχι λυπάμαι αλλά το σώζω ζωή είναι πολλά παραπάνω...το να κουτουλάω από τη νύστα γιατί έχω να κοιμηθώ από την προηγούμενη νύχτα και να με καλούν για να κάνω καρδιοανάταξη γιατί κάποιος πεθαίνει και πρέπει να ανεβάσω την αδρεναλίνη μου για να ανταπεξελθω !που να την βρώ,?εκεί σώζω ζωή
το να καλούμαι να αποφασίσω ποιόν και με ποιά σειρά θα βάλω ασθενή από τους 3,4 που έχω στον απλό θάλαμο και χρειάζονται ΟΛΟΙ εντατική αλλά προς το παρόν άδειασε ΕΝΑ μονο κρεββάτι εκεί σωζω ζωή
το να τελειώνει το ωράριο μου στισ 3 αλλά να κάθομαι μέχρι τις 5,6 γιατί ο δικός μου ασθενής επιδεινώθηκε και δεν θέλω να τον αφήσω στον εφημερεύοντα εκεί σωζω ζωή
και πολλά παραπάνω
δεν είναι λοιπόν μόνο το εμβόλιο...