The Official OffTopic v7

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Να προσθεσω βεβαια, για να μην το ξεχασω , οτι σαφως παιζονται και πολιτικα παιχνιδια απεναντι στη Βρετανια. Ιδιαιτερα αν ειδατε σημερα η Μερκελ μας "τραβαει" το αυτι (και τους Πορτογαλους) οπως συνηθως κανει , για να μην πω μας απειλει, για Βρετανους , αλλα και οσους καναν Ρωσικο/Κινεζικο εμβολιο.
Η απειλη εχει να κανει με επιβολη καραντινας.
Και φευγω Αυστρια δια μεσου Γερμανιας την αλλη βδομαδα...
για τους αγγλους ισως...για την πορτογαλια τι πολιτικο παιχνιδι?

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Α τι έγινες Αριανή τωρα;; τωρα το διάβασα.. με τι πρεπει να σε δελεάσουμε για να γίνεις Παοκτσου;;; Ενα Τατζικισταν πακέτο με ένα Κιργισταν;;;
Ατύχησες. Ο πατέρας μου περιμένει πώς και πώς να ανεβει ξανά ο Ηρακλής μπας και μπω πάλι στον ίσιο δρόμο αλλά όσο πιθανό είναι να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ άλλο τόσο είναι κι αυτό. Κάποια πράγματα θα ζουν για πάντα στις καρδιές μας (και μόνο)

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Αυτή η φράση ακούγεται το ίδιο καλά και «ανάποδα», ή κάνω λάθος; :haha: :haha: :haha:

Τύπου:

«Ο πατέρας μου περιμένει πώς και πώς να ανεβει ξανά το ΠΑΣΟΚ μπας και μπω πάλι στον ίσιο δρόμο αλλά όσο πιθανό είναι να επιστρέψει ο Ηρακλής άλλο τόσο είναι κι αυτό.»

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
ο απόλυτος ευτελισμός....και η κατάντια για την ιατρική
να δελεάζεις κάποιον να προβεί σε μιά ιατρική πράξη με κίνητρο χρήμα...οποιοδήποτε δώρο κλπ
ναι μεν το παρουσιάζουν ως ένα "ευχαριστώ και μιά οφειλή για την υπομονή τους και την επιμονή τους"αλλά συγγνώμη δεν είναι έτσι
το δέλεαρ είναι δέλεαρ και είναι πολύ κρίμα για κάποιους που δεν επρόκειτο δεν θέλανε να το κάνουνε να πάνε να τρέξουν να το κάνουν γι αυτό και μόνο
δηλαδή δεν μπορούμε να τους πείσουμε με τα κατάλληλα ιατρικά επιχειρήματα και καταφεύγουμε σε αθέμιτους τρόπους τι να πεις

μ αρέσει που σαν προηγμένες και ..υπεράνω κοινωνίες που είμαστε(και δεν αναφέρομαι μόνο σε μας αλλα΄και στις υπόλοιπες χώρες που προβαίνουν σε κατι ανάλογο)καταδικαζουμε πράξεις και καταστάσεις που έχουν σχέση με υγεία ..με την ζωή..με την ιατρική ΟΤΑΝ υπάρχει χρηματικό κίνητρο(μεταμοσχεύσεις οργάνων...υιοθεσίες...κλπ)
και τώρα από μόνοι μας προβαίνουμε σε κάτι... .αντίστοιχο(δεν τα εξισώνω,ναι ήσσονος σημασίας γεγονός αλλά είναι ιατρική πράξη που γίνεται προς όφελος των άλλων και η απόφαση θα πρέπει να στηριχθεί σ αυτό το γεγονός και μόνο)
πόσο υποκριτές είμαστε άραγε?

Last edited:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Αυτή η φράση ακούγεται το ίδιο καλά και «ανάποδα», ή κάνω λάθος; :haha: :haha: :haha:

Τύπου:

«Ο πατέρας μου περιμένει πώς και πώς να ανεβει ξανά το ΠΑΣΟΚ μπας και μπω πάλι στον ίσιο δρόμο αλλά όσο πιθανό είναι να επιστρέψει ο Ηρακλής άλλο τόσο είναι κι αυτό.»
Κοριούς μας έχεις βάλει σίγουρα

paefstra

Member
να δελεάζεις κάποιον να προβεί σε μιά ιατρική πράξη με κίνητρο χρήμα...οποιοδήποτε δώρο κλπ
ναι μεν το παρουσιάζουν ως ένα "ευχαριστώ και μιά οφειλή για την υπομονή τους και την επιμονή τους"αλλά συγγνώμη δεν είναι έτσι
το δέλεαρ είναι δέλεαρ και είναι πολύ κρίμα για κάποιους που δεν επρόκειτο δεν θέλανε να το κάνουνε να πάνε να τρέξουν να το κάνουν γι αυτό και μόνο
δηλαδή δεν μπορούμε να τους πείσουμε με τα κατάλληλα ιατρικά επιχειρήματα και καταφεύγουμε σε αθέμιτους τρόπους τι να πεις

μ αρέσει που σαν προηγμένες και ..υπεράνω κοινωνίες που είμαστε(και δεν αναφέρομαι μόνο σε μας αλλα΄και στις υπόλοιπες χώρες που προβαίνουν σε κατι ανάλογο)καταδικαζουμε πράξεις και καταστάσεις που έχουν σχέση με υγεία ..με την ζωή..με την ιατρική ΟΤΑΝ υπάρχει χρηματικό κίνητρο(μεταμοσχεύσεις οργάνων...υιοθεσίες...κλπ)
και τώρα από μόνοι μας προβαίνουμε σε κάτι αντίστοιχο
πόσο υποκριτές είμαστε άραγε?
Δεν ειναι υποκρισια, ειναι αναμενομενη εμπνευση ανθρωπων που συνδεουν τη δημοσια υγεια με το μασουλημα χρηματος. Τι αλλο να κανουν?

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Χωρίς να διαφωνώ μαζί σου επί της αρχής, οφείλω να πω ότι αυτό συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις.
Πόσες φορές δεν έχεις ακούσει να δίνονται κίνητρα πχ για την αιμοδοσία;
Στη τελευταία που συμμετείχα εγώ πριν ένα μήνα, συγγενικά μου πρόσωπα πήραν βεβαίωση για να τσιμπήσουν και δυο μέρες άδεια.
Είναι το ίδιο θα μου πεις; Βεβαιως όχι.
Εχουμε όμως παιδεία να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε από μόνοι μας; Προφανώς όχι.
Ακόμα μια μεγάλη συζήτηση.

Sevro

Member
ΤΙΤΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ

Πάνω από 1.000 περιστατικά μυοκαρδίτιδας σε νέους μετά από εμβολιασμό με Pfizer και Moderna

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΜΕ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ)

Οι περιπτώσεις είναι πολύ σπάνιες, εμφανίζονται περίπου 13 σε ένα εκατομμύριο - ποσοστό 0.0013%.

Αυτές οι ΑΗΔΙΕΣ κανουν ολη τη ζημια, τοσο για παρενεργειες οσο και για νεκρους κλπ. Πεταμε εναν τιτλο "ΣΟΚ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 30 ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ" και σε ψιλα γραμματα οτι το ποσοστο ειναι μικροσκοπικο.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
γιατρος δεν ειμαι αλλα ξερω οτι η μυοκαρδιτιδα εμφανιζεται καποιες φορες οταν εχεις εναν ιο στο σωμα σου, και παρολα αυτα αντι να προσπαθησεις να χαλαρωσεις και να αφησεις το σωμα σου να καταπολεμησει τον ιο, εσυ πας και λιωνεις στην γυμναστικη και τελικα ο ιος φτανει ως την καρδια (καπως ετσι τελος παντων)...

αποκλειεται καπου εδω να προερχεται η αιτια για το φαινομενο αυτο?

mιλαμε μονο για pfizer που στο 1ο εμβολιο δεν εχουν σχεδον καθολου παρενεργειες (αρα αισθανεσαι μια χαρα να πας να τρεξεις κανα 10αρι χλμ) και μιλαμε για νεους

εμενα ο γιατρος μου οταν κανω εμβολιο για γριππη η ακομα και για τα τσιμπουρια μου ελεγε για 4θωρες το λιγοτερο να αποφυγω γυμναστικη, γυμναστηρια κλπ

chrisbd

Member
Ατύχησες. Ο πατέρας μου περιμένει πώς και πώς να ανεβει ξανά ο Ηρακλής μπας και μπω πάλι στον ίσιο δρόμο αλλά όσο πιθανό είναι να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ άλλο τόσο είναι κι αυτό. Κάποια πράγματα θα ζουν για πάντα στις καρδιές μας (και μόνο)

θα επιστρεψει έστω και σαν Ηρακλής Βόλος ΝΠΣ.. Και μάλιστα στο ανακαινισμενο Καυτατζόγλειο due to Νέα Τούμπα..για τον Αρη δεν ειμαι τόσο σίγουρος οτι θα καταφερει να συνεχίσει για πολύ στη SL αλλά τεσπα..

Το ΠΑΣΟΚ μονο ως ζόμπι ( ε οχι και στις καρδιες μας)..

Sevro

Member
γιατρος δεν ειμαι αλλα ξερω οτι η μυοκαρδιτιδα εμφανιζεται καποιες φορες οταν εχεις εναν ιο στο σωμα σου, και παρολα αυτα αντι να προσπαθησεις να χαλαρωσεις και να αφησεις το σωμα σου να καταπολεμησει τον ιο, εσυ πας και λιωνεις στην γυμναστικη και τελικα ο ιος φτανει ως την καρδια (καπως ετσι τελος παντων)...

αποκλειεται καπου εδω να προερχεται η αιτια για το φαινομενο αυτο?

mιλαμε μονο για pfizer που στο 1ο εμβολιο δεν εχουν σχεδον καθολου παρενεργειες (αρα αισθανεσαι μια χαρα να πας να τρεξεις κανα 10αρι χλμ) και μιλαμε για νεους

εμενα ο γιατρος μου οταν κανω εμβολιο για γριππη η ακομα και για τα τσιμπουρια μου ελεγε για 4θωρες το λιγοτερο να αποφυγω γυμναστικη, γυμναστηρια κλπ
Οποια και να ειναι η αιτια, το να παρουσιαζεται ενα ποσοστο της ταξης του 13 στο 1.000.000 (!!!) ως ενας σοβαρος κινδυνος πετωντας απλα μεγαλα απολυτα νουμερα, ειναι απαραδεκτο !!!

EnKay

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αιγαίο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Χωρίς να διαφωνώ μαζί σου επί της αρχής, οφείλω να πω ότι αυτό συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις.
Πόσες φορές δεν έχεις ακούσει να δίνονται κίνητρα πχ για την αιμοδοσία;
Στη τελευταία που συμμετείχα εγώ πριν ένα μήνα, συγγενικά μου πρόσωπα πήραν βεβαίωση για να τσιμπήσουν και δυο μέρες άδεια.
Είναι το ίδιο θα μου πεις; Βεβαιως όχι.
Εχουμε όμως παιδεία να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε από μόνοι μας; Προφανώς όχι.
Ακόμα μια μεγάλη συζήτηση.
Εχεις απολυτο δικιο. Και μια φιλη μου που δουλευει στο δημοσιο πηγαινει μονο και μονο για να παιρνει αδεια δυο μερες. Και πάντα πηγαινει Πέμπτη. Εν τω μεταξυ δεν επιτρέπεται να δωσει αιμα λογω υποτασης. Τι να πω...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh