Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Ερώτηση: Πιστεύεις ότι αυτό δεν ισχύει;"εσείς εκεί στο Νότο θέλετε μόνο τα λεφτά του τουρισμού και πόσο dependent είστε από τον τουρισμό και έχετε ανάγκη τα λεφτά μας".
Ερώτηση: Πιστεύεις ότι αυτό δεν ισχύει;"εσείς εκεί στο Νότο θέλετε μόνο τα λεφτά του τουρισμού και πόσο dependent είστε από τον τουρισμό και έχετε ανάγκη τα λεφτά μας".
Κλασικο colonialism υφος, rolling eyes κλπ.Στην αρχή τα λέει καλά ο δημοσιογράφος και επισημαίνει όλα τα αρνητικά και για τα εμβόλια και για το "ραντεβού" με τον τουρισμό της Ελλάδας για της 14 Μαϊου ενώ είναι τόσο απρόβλεπτη η κατάσταση. Αλλά άμα ακούσετε όλη την συνέντευξη (23 λεπτά), επιμένει πάρα πολύ και ουσιαστικά εμένα μου δείχνει η ατζέντα του δημοσιογράφου σα να θέλει να περάσει το μήνυμα "εσείς εκεί στο Νότο θέλετε μόνο τα λεφτά του τουρισμού και πόσο dependent είστε από τον τουρισμό και έχετε ανάγκη τα λεφτά μας". Ειδικά μετά το 16ο λεπτό, αρχίζει και μιλάει για το μεταναστευτικό, διακόπτει επανειλημμένα τον Θεοχάρη και γίνεται πολύ εριστικός.. Μέχρι που στο τέλος μιλάει και για τα Ελγειινα μάρμαρα που τολμάμε να τα ζητήσουμε πίσω... "Are you saying to Britain today that Britain continue possession of these marbles is immoral and unethical and deeply wrong?"
Εσείς κάνετε πλάκα, κάνω γω όμως ενδέχεται να χάσω ραντεβού με γκομενάκια αύριο λόγω συμπτωμάτων από το εμβόλιο που θα κάνω αύριο. Στο τσακ είμαι να ρίξω πιστόλι. Αρνητής δεν είμαι αλλά έλεος πια με την κοινωνική αλληλεγγύη....Θα κάνω φασαρία στην Φάιζερ!!!
Έχω κάνει το εμβόλιο εδώ και μια ώρα και ακόμα να αναβαθμιστεί το 4G σε 5G.
Συνήθως τα συμπτώματα εμφανίζονται την επόμενη μέρα. Αν τυχόν έχεις κάτι ήδη από αύριο αναβαλε το ραντεβού και κάνε λίγο τον ήρωα, ξέρεις: έχω κάνει κι το εμβόλιο κορίτσια, να το αφήσουμε..;Εσείς κάνετε πλάκα, κάνω γω όμως ενδέχεται να χάσω ραντεβού με γκομενάκια αύριο λόγω συμπτωμάτων από το εμβόλιο που θα κάνω αύριο. Στο τσακ είμαι να ρίξω πιστόλι. Αρνητής δεν είμαι αλλά έλεος πια με την κοινωνική αλληλεγγύη....
Μα τι λες γιατρέ, ίσα ίσα τώρα χρειάζεται περισσότερη ''περιποίηση'' από ποτέ, άσε τον άνθρωπο να οργανώσει πρόγραμμα...Συνήθως τα συμπτώματα εμφανίζονται την επόμενη μέρα. Αν τυχόν έχεις κάτι ήδη από αύριο αναβαλε το ραντεβού και κάνε λίγο τον ήρωα, ξέρεις: έχω κάνει κι το εμβόλιο κορίτσια, να το αφήσουμε..;
Θα δώσεις και το καλό παράδειγμα .
Μια ευκαιρια εχει ο ανθρωπος να "παιξουν την γιατρο".Συνήθως τα συμπτώματα εμφανίζονται την επόμενη μέρα. Αν τυχόν έχεις κάτι ήδη από αύριο αναβαλε το ραντεβού και κάνε λίγο τον ήρωα, ξέρεις: έχω κάνει κι το εμβόλιο κορίτσια, να το αφήσουμε..;
μην μασάς καθόλου. Ο μπίλης θα στείλει την εφαρμογή για τέτοιες περιπτώσεις αν χάσεις παιχνίδι.Εσείς κάνετε πλάκα, κάνω γω όμως ενδέχεται να χάσω ραντεβού με γκομενάκια αύριο λόγω συμπτωμάτων από το εμβόλιο που θα κάνω αύριο. Στο τσακ είμαι να ρίξω πιστόλι. Αρνητής δεν είμαι αλλά έλεος πια με την κοινωνική αλληλεγγύη....
Μην είσαι χαζός ρε, πολλά γκομενάκια ψήνονται στην ιδέα του να κάνουν την Florence Nightingale. Απλά κοίτα μη μπερδευτούν και σου κάνουν το "αντικούκου" (που η φήμη έλεγε ότι μας κάνανε στον στρατό) αντί για του κόβιντ.Εσείς κάνετε πλάκα, κάνω γω όμως ενδέχεται να χάσω ραντεβού με γκομενάκια αύριο λόγω συμπτωμάτων από το εμβόλιο που θα κάνω αύριο. Στο τσακ είμαι να ρίξω πιστόλι. Αρνητής δεν είμαι αλλά έλεος πια με την κοινωνική αλληλεγγύη....
Το 2021 το σλογκαν ειναι "live your death in Greece" για την ωρα.Ερώτηση: Πιστεύεις ότι αυτό δεν ισχύει;
Αααα δεν εμφανίζονται την ίδια μέρα, ωραία. Έτσι το είπα, τι κάνεις αύριο;Συνήθως τα συμπτώματα εμφανίζονται την επόμενη μέρα. Αν τυχόν έχεις κάτι ήδη από αύριο αναβαλε το ραντεβού και κάνε λίγο τον ήρωα, ξέρεις: έχω κάνει κι το εμβόλιο κορίτσια, να το αφήσουμε..;