panpan
Member
@Μάγδα εξήγησε μου
Άλλον ρωτάει άλλος απαντάει. Καλά μου έλεγε η μάνα μου να μην πίνω και τα μπερδεύω.Κανονικοτατα σου απαντησα
@Μάγδα εξήγησε μου
Άλλον ρωτάει άλλος απαντάει. Καλά μου έλεγε η μάνα μου να μην πίνω και τα μπερδεύω.Κανονικοτατα σου απαντησα
Ειρήνη υμίν. Απάντησα πιο πάνω. Απλά δυστυχώς ή ευτυχώς θα υπάρχουν άλλοι όροι για τους εμβολιασμένους και άλλοι για τους ανεμβολίαστους χωρίς να είναι απαραίτητα κακό.. Για όλους υπάρχει χώρος. Απλά συμφωνώ με τη @paefstra στο ότι όποιος φοβάται δεν τον υποχρεώνει κανείς. Υπάρχει κόσμος ανεμβολίαστος πολύ προσεκτικός που ταξιδεύει μια χαρά ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα. Δεν υπάρχει λόγος κόντρας. Καλά ταξίδια σε όλους.Δηλαδή όταν ρωτάει την Μάγδα και απαντάει η Paefstra φταίει η όραση μου Οκ. Ότι πεις.
καλή μου Μάγδα με την πρώτη ευκαιρία θα σου στείλω πμ να σου εξηγήσω τι εννοώ.Ειρήνη υμίν. Απάντησα πιο πάνω.
Το γεγονός ότι εσύ είσαι (παραφράζοντας τη δήλωσή σου) άσχετη από τα νομικά, δε σημαίνει ότι είμαστε και όλοι οι υπόλοιποι (χωρίς φυσικά να είμαστε και δικηγόροι, αλλά με κάποια νομικά θέματα έχουμε μια κάποια τριβή). Δε μιλάω χάριν κάποιας αυθεντίας, αλλά εκφράζω μια γνώμη βασισμένη σ' αυτά που ξέρω (που είναι αρκετά πάνω από το μηδέν).φιρί φιρί το πας και συνεχίζεις την κουβέντα;;;
https://apps.who.int/iris/rest/bitstreams/1342697/retrieve . Πρώτο αποτέλεσμα στο google search...γιατί δεν έχουν γίνει υποχρεωτικά ακόμα?
κι εγώ γνωμη βασισμένη σ αυτά που ξέρω εκφράζω και μίλησα ετσι απαντώντας στον ειρωνικότατο τόνο σου ότι η ρομαντικ γουμαν θα πάει στα ποινικά δικαστήρια κλπΤο γεγονός ότι εσύ είσαι (παραφράζοντας τη δήλωσή σου) άσχετη από τα νομικά, δε σημαίνει ότι είμαστε και όλοι οι υπόλοιποι (χωρίς φυσικά να είμαστε και δικηγόροι, αλλά με κάποια νομικά θέματα έχουμε μια κάποια τριβή). Δε μιλάω χάριν κάποιας αυθεντίας, αλλά εκφράζω μια γνώμη βασισμένη σ' αυτά που ξέρω (που είναι αρκετά πάνω από το μηδέν).
Προς τι ο τόνος "φιρί φιρί"; Θα μας κάνεις και ντά που τολμάμε να διαφωνούμε μαζί σου χωρίς να είμαστε οι Νο.1 αυθεντίες του πλανήτη;
https://apps.who.int/iris/rest/bitstreams/1342697/retrieve . Πρώτο αποτέλεσμα στο google search...
Α, δεν ειναι κοντρα, ολα καλα. Απλα δραστηριοποιουνται καπως ακομψα οι gatekeepers.Δεν υπάρχει λόγος κόντρας. Καλά ταξίδια σε όλους.
ωραία,σωστός,αλλά δες το και από την ανάποδη..Καλά φαντάζεται κανείς ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σημαίνει ότι θα σε κρατάνε τέσσερις στην καρέκλα ενώ σου πατάνε την ένεση με το ζόρι; Όχι φυσικά.
Έρχεται κανείς το πρωί με μπράβους να σε πάρει στην δουλειά με το ζόρι να δουλέψεις; Όχι, αλλά το να πηγαίνεις στην ώρα σου για δουλειά είναι υποχρεωτικό.
Έρχεται κανείς στο αμάξι να σου δέσει τη ζώνη με το ζόρι αν δεν την φοράς; Όχι, αλλά το να φοράς ζώνη στο αμάξι είναι υποχρεωτικό.
Έτσι αν γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο, κανείς δε θα στο κάνει με το ζόρι, αλλά αν δεν το κάνεις θα έχεις τις επιπτώσεις του νόμου. Και εκεί να δω ποιος θα καταφέρει να κερδίσει δικαστήριο υποστηρίζοντας ότι η πάρτη του αξίζει περισσότερο από το καλό του κοινωνικού συνόλου.