Σε μερικά έπεσες μέσα.
Ο πατέρας ταπεινός, αλλά ο παππούς όχι τόσο ταπεινός μιας και ήταν ο διευθυντής. Και το σπίτι πάνω από την τράπεζα δίνονταν πάντα στον εκάστοτε διευθυντή.
Ο μεγάλος...τσιφλικάς ήταν γνωστός φαρμακοποιός και ποιητής (υπάρχει και προτομή του στο Ναύπλιο).
Ε μετά ήρθε η Σάμος και τα μιλιουνια κόσμου...
Να χαμε να λέγαμε. Μακάρι όλα τα άγχη μου να ήταν αυτά. Απλά αυτά αναφέρονται σε ένα ταξιδιωτικό forum. Εγώ πάντως είμαι σχετικά αισιόδοξη με το ταξίδι μου στην Πορτογαλία. Το μόνο που μετάνιωσα είναι που δεν πήγα πέρυσι εξωτερικό. Όσοι πήγαν πέρυσι απόλαυσαν μέρη χωρίς υπερτουρισμό. Τώρα βέβαια κι αν δεν πάω δεν θα εκπλαγώ. Εδώ δεν πήγα Πάσχα Αίγινα που το χα σιγουράκι. Απλά θέλω να σκέφτομαι αισιόδοξα!Δες μερικες εικονες απο Ινδια και θα σου περασουν τα ταξιδιωτικα αγχη, η Αιγινα θα σου φανει παραδεισος. Ειδικα τωρα τα ταξιδιωτικα αγχη ειναι δευτερουσας σημασιας.
Ε είναι μεγάλο κριτήριο όπως και να το κάνουμε!Και το προσδόκιμο ζωής αυξάνεται ανάλογα με το μέχρι πότε είσαι σεξουαλικά ενεργός;
ντοντ γουώρι, ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί για να γίνεις άτρωτος σύντομα!Με τη περίπτωση μου τι θα γίνει;
Τρίτη μέρα ΑΖ εποχής και ο πυρετός επιμένει, πάνω που λέω ότι δε θα ξανανεβάσω, τσουπ 38.
Το χέρι είναι λίγο καλύτερα όπως περίμενα, αλλά η εξάντληση συνολικά είναι μεγάλη...
Αν δεν κάνω λάθος είχες δει τη Βενετία στα καλύτερα της. Αυτό θυμόμουν και έγραψα ότι μετάνιωσα που απλά πήγα Πελοπόννησο. Απλά έφαγα την απογοήτευση της Αγίας Πετρούπολης και δεν ήμουν σε mood. Φέτος αισιοδοξώ αλλά και όλα τα περιμένω.Η απαισιοδοξια και ο στωικισμος ειναι υποτιμημενες τους τελευταιους αιωνες. Ωφου με τους ψυχολογους. Εγω περσι ταξιδεψα εξωτερικο γιατι ειμαι απαισιοδοξη και δεν εχω θετικη σκεψη
Stoicism in a time of pandemic: how Marcus Aurelius can help
Η Βενετια χωρις ασιατες ειναι must και το 2021. Θα περασει η πανδημια, θα ξαναρθουν οι ορδες και θα χτυπαει το κεφαλι του οποιος δεν το ειδε.Αν δεν κάνω λάθος είχες δει τη Βενετία στα καλύτερα της. Αυτό θυμόμουν και έγραψα ότι μετάνιωσα που απλά πήγα Πελοπόννησο. Απλά έφαγα την απογοήτευση της Αγίας Πετρούπολης και δεν ήμουν σε mood. Φέτος αισιοδοξώ αλλά και όλα τα περιμένω.
καλά εμείς που είμαστε μεσήλικες (με όποιο ορισμό και να το διαπραγματευτείς) την έχουμε δει και χωρίς τουρίστες και με μόνιμους κατοίκους και φθηνή με λιρέτες υποτιμημένεςΗ Βενετια χωρις ασιατες ειναι must και το 2021. Θα περασει η πανδημια, θα ξαναρθουν οι ορδες και θα χτυπαει το κεφαλι του οποιος δεν το ειδε.
Εγω, που ειμαι κορασις,ακομη να διαχειριστω το σοκ να σπρωχνομαστε στο Chinque Terre εναν Αυγουστο. Ειμαι σιγουρη πως χειμωνα παντα θα ειναι βατη, αλλα το καλοκαιρι ειναι μοναδικη ευκαιρια.καλά εμείς που είμαστε μεσήλικες (με όποιο ορισμό και να το διαπραγματευτείς) την έχουμε δει και χωρίς τουρίστες και με μόνιμους κατοίκους και φθηνή με λιρέτες υποτιμημένες