panpan
Member
Καναριοι δεν εχει ;; πας και ταξίδι..
Κάθε μέρα το χοντραίνουν.
Καναριοι δεν εχει ;; πας και ταξίδι..
Εννοείτε πως περιμένουμε την "κανονική" ιστορία μετά, αυτό δεν το διαπραγματευόμαστε...Απαπα. Τσαπατσουλιες δεν κάνουμε, μια ιστορία και καλή όταν γυρίσω.
Ααααα δεν σου άρεσε η Ταραγόνα που ήταν "δίπλα";View attachment 345327
Κάθε μέρα το χοντραίνουν.
Τους είπα θα σας ειδοποιήσωΑαααα δεν σου άρεσε η Ταραγόνα που ήταν "δίπλα";
Τράβα τώρα στην παραμεθόριο, πάνω στα βουνά για να μάθεις...
Meanwhile στην Ακροπολη μετα την τσιμεντοστρωση μπαινει για πρωτη φορα πινακιδα χορηγου+ υπουργου. Δεν εχει πατο αυτο που ζουμε. H Μενδώνη ετοιμάζει μαρμάρινη επιγραφή με το όνομά της στην Ακρόπολη! - 3pointmagazineΗ μεταφορά των Φαραώ από την πλατεία Ελευθερίας στο νέο μεγαλύτερο Μουσείο του κόσμου, ποιος δεν θα ήθελε να είναι εκεί?
Χαίρομαι που σου άρεσε! Τα παιδιά μπροστά και πίσω από τις κάμερες είναι επαγγελματίες, γι' αυτό τους εμπιστεύτηκα απόλυτα και με ικανοποίησε και το αποτέλεσμα. Τη συνέντευξη την είδαν αρκετές γυναίκες και είναι πραγματικά υπέροχο ότι εξαπλώνεται η ιδέα του solo female traveling. Spoiler alert ο επόμενος καλεσμένος τους είναι ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδευτές της χώρας μας!Πολύ ενδιαφέρουσα και περιεκτική συνέντευξη fenia42!
Έκανα εγγραφή και στο κανάλι των Trip Flakes στο youtube για μελέτη.
Σε ευχαριστώ!
Αυτα ειναι τα περισσευματα δηλαδή;; η σειρά σου πότε είναι κανονικά;Τους είπα θα σας ειδοποιήσω
η αλλιώς αρανικά ή είναι άλλη διάλεκτος;;Εκεί δεν μιλάνε ούτε Ισπανικά, ούτε Καταλανικά. Μόνο Οξιτάνικα.
Οξιτανική γλώσσα - Βικιπαίδεια
Έχω ενεργοποιήσει το καμπανάκι και περιμένω με αγωνία.Χαίρομαι που σου άρεσε! Τα παιδιά μπροστά και πίσω από τις κάμερες είναι επαγγελματίες, γι' αυτό τους εμπιστεύτηκα απόλυτα και με ικανοποίησε και το αποτέλεσμα. Τη συνέντευξη την είδαν αρκετές γυναίκες και είναι πραγματικά υπέροχο ότι εξαπλώνεται η ιδέα του solo female traveling. Spoiler alert ο επόμενος καλεσμένος τους είναι ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδευτές της χώρας μας!
Κυριάκος είναι το μικρό του?Spoiler alert ο επόμενος καλεσμένος τους είναι ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδευτές της χώρας μας!
Ταξιδευτής λέμε, όχι τουρίσταςΚυριάκος είναι το μικρό του?
(Σόρρι, δεν κρατήθηκα)
Τα αρανικά είναι μια διάλεκτος των Οξιτάνικων. Επειδή είναι μια διάλεκτος που την μιλάνε μόνο 5000αρανικά
Ναι είναι ακυρώσεις γιατί είχαν μεγάλη εβδομάδα εδώ και πολλοί προτίμησαν να πάνε στα εξοχικά τους παρά να τρέχουν στα κέντρα υγείας. Να φανταστείς πριν από λίγο πήραν τηλ για την μάνα μου για αύριο στις 12. Θεωρητικά είμαι Μάιο με αρχές Ιουνίου. Ακριβώς δεν ξέρω. Είμαι στους τελευταίους του 60-65.Αυτα ειναι τα περισσευματα δηλαδή;; η σειρά σου πότε είναι κανονικά;
Γιώργος ή Παναγιώτης ΄( Όχι εγώ βέβαια). Κώστας δεν δίνει συνεντεύξεις.Ταξιδευτής λέμε, όχι τουρίστας