Κοίταξε αγαπητέ, δεν με ξέρεις, δεν ξέρεις το επιστημονικό μου υπόβαθρο, οπότε καλό θα ήταν να παραμείνεις στην κριτική αυτών που λέω, και όχι στο ποιός είμαι.Έχεις σκεφτεί ότι για αυτό μπορεί να φταίει ότι όπως έχεις παραδεχθεί (1) δεν έχεις επιστημονικό υπόβαθρο που να πλησιάζει έστω και ελάχιστα κοντά στο αντικείμενο που θες να διαπραγματευτείς (2) αυτό δε σε οδηγεί να μελετήσεις αυτά που διαβάζεις διερευνητικά και να εκτιμήσεις τις απόψεις αυτών που ξέρουν γιατί (3) θεωρείς ότι υπάρχει μία παγκόσμια συνωμοσία πουλημένων "ειδικών" (όπως τους βάζεις με εισαγωγικά) που το κάνουν για το κέρδος ή την εξουσία να δίνουν εντολές σε κυβερνήσεις και έτσι και αλλιώς (4) έχεις ήδη διαμορφωμένη άποψη που δεν θα αλλάξει με τίποτα, οπότε ότι και να διαβάσεις το φιλτράρεις έτσι ώστε να βρίσκεις τρόπους να επιβεβαιώνεις αυτό που ήδη πιστεύεις και όχι για να να προωθήσεις την γνώση σου αλλά (5) παρόλα αυτά θεωρείς τον εαυτό σου μελετημένο.
Και συγνώμη αν σου φαίνομαι απότομος, αλλά εσύ επέλεξες να επανέλθεις.
Η μόνη διαμορφωμένη άποψη που έχω είναι 'ἕν οἶδα, ὅτι οὐδέν οἶδα.' Δεν έχω διαμορφωμένη άποψη, θα ήθελα κι εγώ να πιστέψω ότι το εμβόλιο που μας πλασάρουν είναι η πανάκεια, αλλά δεν με πείθουν.
Εσύ είσαι φαίνεται πιο ευκολόπιστος και καταπίνεις τις γνώμες των 'ειδικών' που εμπιστεύεσαι αμάσητες.
Αν θέλεις να αγνοείς τα συμφέροντα πίσω από τις γνώμες διαφόρων 'ειδικών,' δικαίωμά σου.
Αν έχεις κάτι να πεις, για να αντικρούσεις αυτά που λέω είσαι ευπρόσδεκτος.
Αν θέλεις να πετάγεσαι γιατί δεν σου αρέσουν αυτά που λέω, γελοιοποιείσαι στο φόρουμ.