• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The Official Offtopic v5

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ειναι και ο παππας στο βιντεο αλλα ειναι και τα σχολια απο κατω... Πως σκατα βγαινουν ετσι τοσα λειψα μυαλα ρε γαμωτο; Να φταει το τσερνομπιλ;

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Το 2014 βεβαια δεν ηταν πρωθυπουργος...και δεν ηταν καν σε διπλωματικη αποστολη αφού δεν ειναι διπλωματης πια. Οκ διπλωματικο διαβατηριο εχει αλλα δεν ειναι κ θεος, ας σεβεται τους κανονες (που εβαλε το act του Ομπαμα το 2015..).Προσπαθησε να μπει με esta ενω θα επρεπε να εχει βιζα. Λαικιστικο παραπονο της μπουρζουαζιας...το "ξερεις ποιος είμαι εγω ρε?" εχει σουξε ανα την υφηλιο, οχι μονο στην ψαροκωσταινα.
Αν ζορίζουν σκανδιναβούς με διπλωματικό διαβατήριο - μπουρζουάδες, φαντάσου τι θα τραβάνε οι κοινοί θνητοί...
Αν και, όπως λες, ο κανόνας ισχύει απ' το '15, ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα κατά την είσοδό του στις ΗΠΑ τις προηγούμενες φορές.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αν ζορίζουν σκανδιναβούς με διπλωματικό διαβατήριο - μπουρζουάδες, φαντάσου τι θα τραβάνε οι κοινοί θνητοί...
Αν και, όπως λες, ο κανόνας ισχύει απ' το '15, ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα κατά την είσοδό του στις ΗΠΑ τις προηγούμενες φορές.
ο κανονας για το Ιραν εχει συζητηθει εκτεταμενα εδω στο αντιστοιχο θεμα. ξερουμε εμεις οι κοινοι θνητοι οτι οποιος εχει παει Ιραν πρεπει να παρει βιζα. το τι κανουν οι πρωην κατι δεν νομιζω να απασχολει το ευρυ κοινο του φορουμ. σε λιγο θα διαμαρτυρηθει και ο π. Βασιλευς των Ελληνων. ε δεν θα συμπασχω σορυ κιολας.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Να δούμε πόσα χρόνια θα σου πάρει να γράψεις εκείνη τη ταξιδιωτική ιστορία για την Ανταρκτική που μας έταξες

Σόρρυ για το off topic
Λέω να τελειώσω την Αϊτή πρώτα... Αλλά όσο σκέφτομαι το πόσο έγκο έχει το Ν. Μαερική-Ανταρκτική, απελπίζομαι.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Α κατάλαβα, αν είναι να το αποφασίσω ποτέ για τις ΗΠΑ να φροντίσω να έχω ολοκαίνουργιο διαβατήριο, αλλοιώς με το ταξιδιωτικό ιστορικό που έχω θα με πακετάρουν στην πρώτη πτήση για επιστροφή
Δεν παίζει ρόλο τι σφραγίδες έχει μέσα το διαβατήριό σου. Οι ΗΠΑ από την εποχή του Patriot Act μετά τους Δίδυμους Πύργους συλλέγουν πληροφορίες από όλες τις αεροπορικές εταιρείες (πλην κάτι ηρωικών Cubana και Koryo Air) σχετικά με το ταξιδιωτικό σου ιστορικό. Εμένα ακόμη με ρωτάνε για ταξίδια του 2007, κι έχω αλλάξει τέσσερα διαβατήρια από τότε. Και να πας στις ΗΠΑ, είναι εκπληκτικός προορισμός, πολύ ιδιαίτερος και τρομερά παρεξηγημένος στην Ελλάδα.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Δεν παίζει ρόλο τι σφραγίδες έχει μέσα το διαβατήριό σου. Οι ΗΠΑ από την εποχή του Patriot Act μετά τους Δίδυμους Πύργους συλλέγουν πληροφορίες από όλες τις αεροπορικές εταιρείες (πλην κάτι ηρωικών Cubana και Koryo Air) σχετικά με το ταξιδιωτικό σου ιστορικό. Εμένα ακόμη με ρωτάνε για ταξίδια του 2007, κι έχω αλλάξει τέσσερα διαβατήρια από τότε. Και να πας στις ΗΠΑ, είναι εκπληκτικός προορισμός, πολύ ιδιαίτερος και τρομερά παρεξηγημένος στην Ελλάδα.
Oτι κάποια στιγμή θα πάω είναι σίγουρο, το πότε είναι το ερωτημα. Να εγγράψω και μια Βόρεια Κορέα, έτσι για να έχω όλο το πάνθεον των χωρών του άξονα του κακού και να είναι χορταστική η ανάκριση :haha:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Oτι κάποια στιγμή θα πάω είναι σίγουρο, το πότε είναι το ερωτημα. Να εγγράψω και μια Βόρεια Κορέα, έτσι για να έχω όλο το πάνθεον των χωρών του άξονα του κακού και να είναι χορταστική η ανάκριση :haha:
Και Κούβα Ζιμπάμπουε μην ξεχάσεις, Σουδάν (βόρειο, αυτοί είναι οι κακοί!), Λιβύη (χλωμό το κόβω για σύντομα) για να έχεις μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Η αλήθεια είναι ότι σερβίρουν εξαιρετική ζεστή σοκολάτα και είναι ευγενέστατοι.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Και Κούβα Ζιμπάμπουε μην ξεχάσεις, Σουδάν (βόρειο, αυτοί είναι οι κακοί!), Λιβύη (χλωμό το κόβω για σύντομα) για να έχεις μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Η αλήθεια είναι ότι σερβίρουν εξαιρετική ζεστή σοκολάτα και είναι ευγενέστατοι.
A προκύπτουν αρκετές εκκρεμότητες....

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
A προκύπτουν αρκετές εκκρεμότητες....
Καλά και η Αλγερία που βλέπω ότι ετοιμάζεις, σε σωστό πλαίσιο είναι. Αν σε ρωτήσουν τι πήγες να κάνεις εκεί, πες "προσκύνημα στον τρισμέγιστο ηγέτη Αμπτελαζίζ Μπουτεφλίκα". Σίγουρη η απέλασις.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.381
Νεότερο μέλος
Papada