jimp
Member
Ειμαι σίγουρος πως απλά ποσταρες για να.δουμε το νέο σου άβαταρ.
Ειμαι σίγουρος πως απλά ποσταρες για να.δουμε το νέο σου άβαταρ.
αν δεν την βάλεις θα σου κάνω αναφορά για ακατάλληλη φωτογραφία.Μπα, βρήκα καλύτερη προσφορά, απλά δεν τη βάζω μεχρι να κλείσω εγώ...
Το παίζεις σε άλλο θέμα ασχετούλης με την τεχνολογία αλλά τα "κορμιά" μια χαρά τα ανεβάζεις...
Δυο χρόνια μου πήρε να το αλλάξω!Το παίζεις σε άλλο θέμα ασχετούλης με την τεχνολογία αλλά τα "κορμιά" μια χαρά τα ανεβάζεις...
Να δούμε πόσα χρόνια θα σου πάρει να γράψεις εκείνη τη ταξιδιωτική ιστορία για την Ανταρκτική που μας έταξεςΔυο χρόνια μου πήρε να το αλλάξω!
Γιατί όλα τα άλλα είναι σχετικά με το θέμα;Σόρρυ για το off topic
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα.Ειμαι σίγουρος πως απλά ποσταρες για να.δουμε το νέο σου άβαταρ.
->The best case scenario.θα με πακετάρουν στην πρώτη πτήση για επιστροφή
Το 2014 βεβαια δεν ηταν πρωθυπουργος...και δεν ηταν καν σε διπλωματικη αποστολη αφού δεν ειναι διπλωματης πια. Οκ διπλωματικο διαβατηριο εχει αλλα δεν ειναι κ θεος, ας σεβεται τους κανονες (που εβαλε το act του Ομπαμα το 2015..).Προσπαθησε να μπει με esta ενω θα επρεπε να εχει βιζα. Λαικιστικο παραπονο της μπουρζουαζιας...το "ξερεις ποιος είμαι εγω ρε?" εχει σουξε ανα την υφηλιο, οχι μονο στην ψαροκωσταινα.Ζούμε μεγάλες στιγμές!