• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The Official Offtopic v5

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

STKF

Member
Ο μόνος τρόπος που μπορώ να το εκλάβω είναι ως επίδειξη ακραίου συντηρητισμού.
Δες το όπως θες αλλά ακόμη και εάν είναι έτσι ,αυτό αναιρεί το δικαίωμα του γράφοντος να γράφει με όποιο σύστημα θέλει?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δες το όπως θες αλλά ακόμη και εάν είναι έτσι ,αυτό αναιρεί το δικαίωμα του γράφοντος να γράφει με όποιο σύστημα θέλει?
Ασφαλώς και όχι. Ούτε αυτό το δικαίωμά του αφαιρεί, ούτε το δικό μου δικαίωμα να τον κρίνω για την επιλογή του αυτή.

Action

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Κι όπως πάντα το νόημα του κειμένου χάθηκε κάπου στη μετάφραση ... και όχι δε θα πω καλές γιορτές πάρα μόνο Καλά Χριστούγεννα (αφού Χριστού τη γεννηση γιορταζουμε οι χριστιανοί - τόση φασαρια αναφερθηκε παραπανω εννοειται για το ευτυχες γεγονος :eek: o_O ) με υγεία και ευτυχια για όλο το κόσμο!

jimp

Member
Κι όπως πάντα το νόημα του κειμένου χάθηκε κάπου στη μετάφραση ... και όχι δε θα πω καλές γιορτές πάρα μόνο Καλά Χριστούγεννα (αφού Χριστού τη γεννηση γιορταζουμε οι χριστιανοί - τόση φασαρια αναφερθηκε παραπανω εννοειται για το ευτυχες γεγονος :eek: o_O ) με υγεία και ευτυχια για όλο το κόσμο!
Σαν αύριο γεννήθηκε;

jimp

Member
Ποιος να ξέρει καλέ μου! Και προφανώς τι σημασία εχει; Καλά Χριστούγεννα!
Κοιτα, ποιος ξερει δεν γνωριζω, αλλα αν εχεις καποιο λινκ που να μιλαει γι'αυτό να το βάλεις.
Και προφανως θα ειχε μεγαλη σημασια να μαθουμε πότε γεννηθηκε ο Χριστός και για οσους πιστεύουν και για όσους όχι, σκεφτείτε τι τεράστιο βήμα θα ήταν.

Καλα Χριστούγεννα αγαπητη!

panpan

Member
Και προφανως θα ειχε μεγαλη σημασια να μαθουμε πότε γεννηθηκε ο Χριστός και για οσους πιστεύουν και για όσους όχι, σκεφτείτε τι τεράστιο βήμα θα ήταν.
Φίλε μου jimp ,Όσοι πιστεύουν δεν τους ενδιαφέρει η ημερομηνία γέννησης,αλλά ο Χριστός,όσοι δεν πιστεύουν με γεια τους και χαρά τους.
Για το λινκ που ζήτησες έχω ένα γενικό.
Μάθε πρώτα για τον Χριστό και μετά ζήτα του ληξιαρχική πράξη γέννησης.
Καλά Χριστούγεννα σε σένα και στην οικογένεια σου.

Action

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Εδώ έχουμε όμως ένα κείμενο που δεν είναι ούτε εκκλησιαστική γραφή, ούτε ύμνος, ούτε βυζαντινή μουσική. Είναι πεζό κείμενο στο οποίο ο συντάκτης του έχει επιλέξει, ως μη όφειλε, να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο τρόπο γραφής. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να το εκλάβω είναι ως επίδειξη ακραίου συντηρητισμού.
Αρχαίοι Έλληνες και τα συνακόλουθα! Αφηρημενες έννοιες, φιλοσοφία δημοκρατία πνευματικότητα ... κοίτα σε τι μπελάδες έχουν βάλει ολόκληρη την ανθρωπότητα! Γλώσσα είναι αυτή που χρησιμοποιούν; Μέχρι να διαβάσεις μια πρόταση στραμπουλάς τη δική σου, άσε που ένας Θεός μόνο ξέρει που χρησιμεύουν όλα αυτά τα κλαμπατσίμπανα που βάζουν από πάνω! 6.000.000.000 λέξεις λέει! Αηδίες! Απλά πράγματα ρε, ο κόσμος προχωράει μπροστά, "εκπολιτιστήκαμε" οι αγριάνθρωποι, εκσυγχρονιστήκαμε, ξεκόλληστε επιτέλους από τις κλασσικούρες αυτού του ηλίθιου λαού! Εμείς δε τα χρειαζόμαστε πια, αφήστε τα παιδιά των άλλων λαών να μεγαλώνουν με Θουκιδίδη Όμηρο και αρχαίες τραγωδίες. Δε ξέρουν αυτοί, θα μάθουν στο μέλλον όπως μάθαμε εμείς, τι βλακείες τώρα! Χρόνια πολλά Έλληνες και βάρβαροι!

jimp

Member
Φίλε μου jimp ,Όσοι πιστεύουν δεν τους ενδιαφέρει η ημερομηνία γέννησης,αλλά ο Χριστός,όσοι δεν πιστεύουν με γεια τους και χαρά τους.
Για το λινκ που ζήτησες έχω ένα γενικό.
Μάθε πρώτα για τον Χριστό και μετά ζήτα του ληξιαρχική πράξη γέννησης.
Καλά Χριστούγεννα σε σένα και στην οικογένεια σου.
Μα δεν ζηταω ληξιαρχικη πραξη, συζητηση κανουμε αν υπαρχει καποια ιστορικη(ξερω ακουγεται λιγο περιεργο) μελετη ή γενικοτερα μια ερευνα που να λεει κατι σχετικο.

Τωρα για οσους ξερουν τον Χριστό, εχω συναντήσει πολλούς που κανουν μεγάλους σταυρούς, λενε μεγάλα λόγια και στη συνέχεια βριζουν, δεν υπάρχει στάλα αγάπης στην καρδιά τους για το συνάνθρωπο, βγαζουν μια κακία κτλ κτλ. Χαρακτηριστικό παραδειγμα η αντιμετωπιση των προσφύγων από πολλούς που δηλώνουν χριστιανοί αλλά και από την επίσημη εκκλησία.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Όποιος έχει ασχοληθεί λίγο, πολύ λίγο, με τις θρησκείες και γνωρίζει ελάχιστα για το τι πρεσβεύει η καθεμιά (ή, έστω, κάποιες απ' αυτές) σε πολύ γενικές γραμμές, θα έχει διαπιστώσει ότι το κύριο συστατικό τους είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Αν, λοιπόν, ο καθένας από μας, στην καθημερινότητά του (και όχι μόνο με αφορμή τις γιορτές - όποιες κι αν είναι, όπως κι αν τις λένε) επιδεικνύει αυτήν την αγάπη, για μένα δεν έχει καμμία σημασία το τι δηλώνει ή τι είναι, είτε Χριστιανός είναι αυτό, είτε Τζαϊνιστής. Καλές γιορτές σε όλους!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.383
Νεότερο μέλος
eleni.marka81