mikrh tsopana
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- θα το αποφασίσω αύριο
συμφωνω μαζι σου . Ειδικά την πρωτη χρονιά καποια που ειχα προσπαθησει να δω ηταν για μπατσες η συμπεριφορα τους , ουτε εφηβοι σε πενταημερη .Πως γινεται αυτοι οι ανεγκεφαλοι απο το World Party του Alpha να εχουν πεισει καποιον για να πληρωνει τοσα ταξιδια σε τοσα απιθανα μερη..? Τα παιδια ειναι γκαου, αλλα γυριζουν τον κοσμο... ελεος.. αδικιες της ζωης!
Σ'αυτό θα συμφωνήσω. Είναι νεανική εκπομπή που επικεντρώνεται στα πρόσωπα των δύο παρουσιαστών. Κάνουν τρέλες,παίζουν,ουρλιάζουν και πολλά άλλα. Πράγματι δεν απευθύνεται στον μέσο 50αρη +. Είναι Party!Ισως να ειναι και θεμα ηλικιας,εγω 50αρης πια δεν τους αντεχω με τιποτα
Αν δεν τα είδες δες και τα δυο μέρη της Μογγολίας. Μαζί με Νεπάλ τα αγαπημένα μου.Μου άρεσαν τα επεισόδια σε Ιορδανία, Νεπάλ, Αμαζόνιο. Επεισόδια σαν της Νέας Υόρκης που έδειχναν το harlem shake και τον Naked Cowboy πχ δεν μου άρεσαν καθόλου, πολύ "αμερικανιά". Γενικώς μου αρέσει η εκπομπή πάντως.
Μου φανηκε στημενο το συμβαν με το υψομετρο..τεσπα στους τυφλους...η εκπομπη δεν εχει μετρο συγκρισης απλα. Στο σκοταδισμο της ελληνικης τιβι κατι λεειΑν δεν τα είδες δες και τα δυο μέρη της Μογγολίας. Μαζί με Νεπάλ τα αγαπημένα μου.
Δεν τα έχω δει, θα τα ψάξω μετά στο webtv!Αν δεν τα είδες δες και τα δυο μέρη της Μογγολίας. Μαζί με Νεπάλ τα αγαπημένα μου.