emouli
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Το πρόσωπο της χρονιάς
Α ρα θα σε φαν οι ψυλ, τι φλιτ με λες και σχετικά; Θα πάει το ξύσιμο κοπίδι, θα γεμίσει το σπίτι και μετά θα θέλουν φωτιά τα στρωσίδια.Δουλειά σου εσύ, χρυσέ μου! Εγώ πάντως θα πέσω στο άχυρο με το φλιτ στο χέρι...
Ω σιγουρα.. κανε ευελικτο προγραμμα μια και οι αγροτες της φωτο θα σε μπλοκαρουν καπου στους δρομους. το κινημα θα εχει παρει φωτιά τοτε...Αλήθεια, Σαμιον; Λέγε μου τέτοια και θα βρίσκομαι Γαλλία τέλος Φλεβάρη.
Δεν ισχύει μωρέ, έβαλα κάτι χοτ γυμνάστριες και δεν είδα να στραβωνει κανείς, καλοί είμαστε. Δε νομίζω ότι είναι και τόσο φοβερό να θαυμάζουμε και κανένα ωραίο κορμί, αντρικό ή γυναικείο στα τόσα ποστ, μόνο για το check in της rynair θα λέμε;Αν αντρας- μέλος έβαζε κάτι σχετικό calendar και σχόλια δεν θα την έβγαζε καθαρή με το τμήμα φεμινιστικής πολιτικής...
Ε, όχι δα! Εξάλλου χωρίς χιούμορ δεν βγαίνει η ανηφόρα...Αν αντρας- μέλος έβαζε κάτι σχετικό calendar και σχόλια δεν θα την έβγαζε καθαρή με το τμήμα φεμινιστικής πολιτικής...
σωστός.Δεν ισχύει μωρέ, έβαλα κάτι χοτ γυμνάστριες και δεν είδα να στραβωνει κανείς, καλοί είμαστε. Δε νομίζω ότι είναι και τόσο φοβερό να θαυμάζουμε και κανένα ωραίο κορμί, αντρικό ή γυναικείο στα τόσα ποστ, μόνο για το check in της rynair θα λέμε;
Πάνε και 2 χρόνια από τότε. Ισχύουν ακόμα όσα γράφει;όταν έρθεις στο Αγρίνιο το μόνο που θα δεις είναι τσιμέντο και πάλι τσιμέντο, είχαμε και ένα πάρκο τα παλιά τα χρόνια αλλά ως συνήθως όταν υπάρχει κάτι καλό κάπου, κατευθείαν να το ''φάμε'' λάχανο ... τελοσπάντων ... εδώ είναι ένα άρθρο που κάτι καλό λέει για τα μαγαζιά του τόπου μας ( έστω ) - παρέλειψε κανα δυό ( chez melie και Μύρτιλο ) αλλά οκ, αφού υπάρχει άρθρο ... κάτι είναι κι αυτό
http://grekamag.gr/38579/#.VHsyr719dka.facebook
Kαλά κι εσύ παρουσιάζεις το Αγρίνιο λες και είναι Ομόνοια. Περπατάς 2 χλμ απ' το κέντρο και είσαι μέσα σε χωράφια και πράσινο.όταν έρθεις στο Αγρίνιο το μόνο που θα δεις είναι τσιμέντο και πάλι τσιμέντο, είχαμε και ένα πάρκο τα παλιά τα χρόνια αλλά ως συνήθως όταν υπάρχει κάτι καλό κάπου, κατευθείαν να το ''φάμε'' λάχανο ... τελοσπάντων ...