The Official Offtopic v5

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Να σχολιάσετε κύριε ότι θέλετε. Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε (ακόμη )
Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που το έβαλες; Να σου θυμίσω ότι πολιτικά ζητήματα δεν συζητάμε ούτε εδώ, ούτε σε κανένα άλλο θέμα του φόρουμ.
Μου άρεσε η αλήθεια είναι που η χώρα που προέρχομαι και κατοικώ έλαβε τη πρωτιά. Πιθανόν να είναι σκουπίδι όπως λέτε δεν αμφιβάλλω όμως μια υπερηφάνεια την ένιωσα. Θεωρώ ότι δε μπορείτε να με κατηγορήσετε και γιαυτό!
Τα αποτελέσματα για την καλύτερη χώρα του Readers' Travel Awards του Conde Nast έχουν ανακοινωθεί από τον Αύγουστο και υπάρχει ήδη θέμα στο travelstories. Κρίμα που δεν το διάβασες πιο πριν. Θα ήσουν εδώ και 2,5 μήνες περισσότερο περήφανη.

Action

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Δεν υπάρχει έρευνα, επομένως δεν υπάρχει και καμμία πρωτιά. Περήφανη για τη χώρα σας (και μου) μπορείτε να νιώθετε ελευθερα όποτε θέλετε, αλλά δεν είναι σοφό να το κάνετε εξ αιτίας ενός πλαστού δημοσιεύματος.
Με αυτή την απάντηση που δώσατε επιτρέψτε μου να αναρωτηθώ εάν διαβάσατε το άρθρο ή εφόσον το κάνατε, εάν το κατανοήσατε. Δε μιλάει για κανενός είδους έρευνα. Μιλάει για τις ψήφους που έλαβε από αναγνώστες του περιοδικού και μόνο. Και συγχωρείστε με σε περίπτωση που εγώ το εκλαμβάνω λάθος

Action

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που το έβαλες; Να σου θυμίσω ότι πολιτικά ζητήματα δεν συζητάμε ούτε εδώ, ούτε σε κανένα άλλο θέμα του φόρουμ.
Τα αποτελέσματα για την καλύτερη χώρα του Readers' Travel Awards του Conde Nast έχουν ανακοινωθεί από τον Αύγουστο και υπάρχει ήδη θέμα στο travelstories. Κρίμα που δεν το διάβασες πιο πριν. Θα ήσουν εδώ και 2,5 μήνες περισσότερο περήφανη.
Ορίστε???

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Με αυτή την απάντηση που δώσατε επιτρέψτε μου να αναρωτηθώ εάν διαβάσατε το άρθρο ή εφόσον το κάνατε, εάν το κατανοήσατε. Δε μιλάει για κανενός είδους έρευνα. Μιλάει για τις ψήφους που έλαβε από αναγνώστες του περιοδικού και μόνο. Και συγχωρείστε με σε περίπτωση που εγώ το εκλαμβάνω λάθος
Προφανώς. Επαναλαμβάνω, στα Readers' choice awards του Conde Nast Traveller δεν υπάρχει τέτοια κατηγορία. Δεν ψήφισε ποτέ κανένας αναγνώστης του περιοδικού για το ποιά είναι ή δεν είναι η ομορφότερη χώρα.

Action

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Προφανώς. Επαναλαμβάνω, στα Readers' choice awards του Conde Nast Traveller δεν υπάρχει τέτοια κατηγορία. Δεν ψήφισε ποτέ κανένας αναγνώστης του περιοδικού για το ποιά είναι ή δεν είναι η ομορφότερη χώρα.
Και τότε αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω τι είναι???
http://www.travelstories.gr/communi...πιβεβαιώνει-και-το-condé-nast-traveler.55608/

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης. Ψηφίστηκε ως η αγαπημένη χώρα για επίσκεψη από την πλειοψηφία των 300,000+ συμμετεχόντων στην έρευνα μεταξύ 193+ χωρών ειδικά σε μια περίοδο τόσο αρνητικών δημοσιευμάτων για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Case closed για μένα. Οι υπόλοιποι ας ψάξουν τις ακριβείς μεταφράσεις ή όπως λέμε χαμένοι στη μετάφραση.

alma

Member
Δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης. Ψηφίστηκε ως η αγαπημένη χώρα για επίσκεψη από την πλειοψηφία των 300,000+ συμμετεχόντων στην έρευνα μεταξύ 193+ χωρών ειδικά σε μια περίοδο τόσο αρνητικών δημοσιευμάτων για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Case closed για μένα. Οι υπόλοιποι ας ψάξουν τις ακριβείς μεταφράσεις ή όπως λέμε χαμένοι στη μετάφραση.

Δηλαδή υπάρχει ψηφοφορία και είναι πρώτη η Ελλάδα;Απλώς η διαφορά είναι ότι ψηφίστηκε η πιο αγαπημένη χώρα και όχι η πιο ωραία;

Αν ναι τότε αυτή τη φορά θα συμφωνήσω με το @North66 . Δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης.

Προς τι η ένταση δεν κατάλαβα.Έτσι που το είδα νόμισα πως είναι μια πλαστή είδηση και δεν υπάρχει η ψηφοφορία...Δηλαδή η ψηφοφορία υπάρχει και η πρωτιά επίσης και η διαφωνία σας είναι αν ψηφίστηκε η πιο αγαπημένη ή η ομορφότερη χώρα; Ή υπάρχει και κάτι άλλο;

alma

Member
Μια και είδα τόση φασαρία έψαξα στο ίδιο το site του περιοδικού και λέει αυτό

http://www.cntraveller.com/awards/readers-travel-awards/best-countries-in-the-world
http://www.cntraveller.com/awards/readers-travel-awards/best-countries-in-the-world
O τίτλος λέει the best countries ,δηλαδή οι καλύτερες χώρες και αποκάτω λέει για τις αγαπημένες χώρες των αναγνωστών. Τέσπα αυτός είναι ο κατάλογος που λέτε μάλλον γιατί πρώτη είναι η Ελλάδα, δεύτερη η Ιταλία κλπ.

Action

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Είναι βασικό τελικά ο άνθρωπος να είναι καλοπροαίρετος ☺☺ Ευχαριστώ!
Μια και είδα τόση φασαρία έψαξα στο ίδιο το site του περιοδικού και λέει αυτό

O τίτλος λέει the best countries ,δηλαδή οι καλύτερες χώρες και αποκάτω λέει για τις αγαπημένες χώρες των αναγνωστών. Τέσπα αυτός είναι ο κατάλογος που λέτε μάλλον γιατί πρώτη είναι η Ελλάδα, δεύτερη η Ιταλία κλπ.[/QUOTE

jimp

Member
Μου άρεσε η αλήθεια είναι που η χώρα που προέρχομαι και κατοικώ έλαβε τη πρωτιά. Πιθανόν να είναι σκουπίδι όπως λέτε δεν αμφιβάλλω όμως μια υπερηφάνεια την ένιωσα. Θεωρώ ότι δε μπορείτε να με κατηγορήσετε και γιαυτό!
Αν περίμενα να διαβάσω αυτά τα σαιτ για να νιώσω περήφανος...Δεν σε κατηγορεί κανένας για τίποτα, με τη μία στα κόκκινα πας.

Action

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Αν περίμενα να διαβάσω αυτά τα σαιτ για να νιώσω περήφανος...Δεν σε κατηγορεί κανένας για τίποτα, με τη μία στα κόκκινα πας.
Για εμένα το λέτε αυτο; Είστε σίγουρος; Σας παροτρυνω να διαβάσετε όλο το διάλογο απο την αρχή και αν επιμένετε στην άποψή σας τότε τι να πω πια; Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Με όλη την εκτίμηση και το σεβασμό που τρέφω προς το πρόσωπό σας το λέω.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.640
Μέλη
39.386
Νεότερο μέλος
AngelosPhillips