• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The Official Offtopic v5

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Όχι δεν κατάλαβες λάθος, γενικά μάλλον παίρνει το τί τρώει γενικά ένας λαός και όχι το τί τρώει στο μπέργκερ του. Πολύ κουλό γενικά, στους Ιταλους έχει μάνγκο!

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;

Πάει κι αυτός. Σκάρτοι δυο μήνες έμειναν απ' το '16. Αντε να δούμε με τι ακόμα θα μας φιλοδωρήσει...

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Σήμερα συμπλήρωσα 7 χρόνια στο φόρουμ.:)
Φοβερή παρέα.:clap:
Κι εγώ τα κλείνω σήμερα!!! 7 χρόνια επίσης!!! Άντε με το καλό να σας γνωρίσω κι από κοντά στο κοπή τη πίτα το Γενάρη

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen

Action

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Στα Readers' choice awards του Conde Nast Traveller , που αναφέρει το άρθρο, δεν υπάρχει κατηγορία "ομορφότερη χώρα". Μην αναπαράγετε ότι σκουπίδι βρίσκετε στο internet.
Μου άρεσε η αλήθεια είναι που η χώρα που προέρχομαι και κατοικώ έλαβε τη πρωτιά. Πιθανόν να είναι σκουπίδι όπως λέτε δεν αμφιβάλλω όμως μια υπερηφάνεια την ένιωσα. Θεωρώ ότι δε μπορείτε να με κατηγορήσετε και γιαυτό!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μου άρεσε η αλήθεια είναι που η χώρα που προέρχομαι και κατοικώ έλαβε τη πρωτιά. Πιθανόν να είναι σκουπίδι όπως λέτε δεν αμφιβάλλω όμως μια υπερηφάνεια την ένιωσα. Θεωρώ ότι δε μπορείτε να με κατηγορήσετε και γιαυτό!
Δεν υπάρχει έρευνα, επομένως δεν υπάρχει και καμμία πρωτιά. Περήφανη για τη χώρα σας (και μου) μπορείτε να νιώθετε ελευθερα όποτε θέλετε, αλλά δεν είναι σοφό να το κάνετε εξ αιτίας ενός πλαστού δημοσιεύματος.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.640
Μέλη
39.386
Νεότερο μέλος
AngelosPhillips