• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The Official Offtopic v5

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Borealis

Member
Δεν έχω απάντηση φίλε μου.Μένω σ'αυτά που λέει.
καλά ντε μη θυμώνεις δεν θέλησα να την μειώσω, ίσα- ίσα το αντίθετο, απλώς το μπαλόνι δημιουργεί φαιδρή ατμόσφαιρα σε έναν όντως θλιβερό μονόλογο, το οποίο μου φάνηκε εντελώς ''κινηματογραφικό''.

panpan

Member
Δεν θύμωσα φίλε μου,απλά δεν ξέρω τι μπορεί να προηγήθηκε
και να έφτασε σ'αυτό το ξέσπασμα.
Θα μπορούσε πχ να είχε πάει να επισκεφτεί κάποιο παιδί πιο μπροστά.

HummingBird

Member
Τελικά κατάλαβε κανένας τι είδαμε χθες το απόγευμα? ήταν το Σέλας? από το άρθρο αυτό δεν κατάλαβα αν ήταν όντως ή όχι.
http://www.tanea.gr/news/greece/art...-kataigida-ebapse-roz-ton-oyrano-ths-elladas/
Δεν νομίζω ότι ήταν κάτι. Ούτε ήταν ιδιαίτερα σπάνιο. Τον έχω ξαναδεί έτσι τον ελληνικό ουρανό και μου θυμίζει το bellini το ποτό. Μόνο που από μία ώρα και μετά έχει και λίγο μπλε μωβ μέσα.
edit: Εδώ ίσως το εξηγεί καλύτερα.

Last edited:

jimp

Member
Μπας και μπορει να βρει καποιος το τοπικ που γραφαμε για εστιατορια στην αθηνα/πειραια; που στο καλο ειναι!

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
11 Νοεμβρίου 2015, ώρα 22.00

Το Mega προβάλλει σε πρώτη μετάδοση το Django, την σχετικά πρόσφατη ταινιάρα του Ταραντίνο.

Πάει δώδεκα και κάτι ψιλά. Η σκηνή δείχνει τον μεγαλοτσιφλικά Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στην έπαυλή του να αναλύει (γλαφυρά) ότι τα κρανία των "νέγρων" είναι διαφορετικά από των λευκών. Πίσω του ένα άγαλμα (ελληνικό; ρωμαϊκό; κάτι τέτοιο τέλος πάντων) όπου δύο γυμνοί άντρες παλεύουν.

Στο Μega δεν άρεσε το άγαλμα όμως. Το Mega έχει ένα επίπεδο φίλε μου, δεν μπορεί να δείχνει μαρμάρινους κώλους. Δείχνει μόνο αληθινούς. Στο δελτίο των 8 συνήθως. Οπότε, ναι, εξαφάνισαν τον κώλο του αγάλματος. Σόρρυ Κουέντιν.

Η σκηνή όπως είναι κανονικά:

Και η ίδια σκηνή όπως την έδειξε το Mega:

Θα μπορούσε να γραφτεί ένα βαθύ άρθρο για την υποκρισία της τηλεόρασης, την μεσαιωνικού τύπου και ανυπέρβλητης ηλιθιότητας λογοκρισία και τη χυδαία παρέμβαση στο καλλιτεχνικό έργο. Αλλά τελικά, αυτοί οι μικροί θεούληδες του μοντάζ, αυτά τα φωτισμένα μυαλά που θα έκαναν μεγάλη καριέρα στο Ιράν και στη Σαουδική Αραβία κατάφεραν να κάνουν κάθε σχολιασμό περιττό.

http://messygreeksalad.blogspot.gr/2015/11/ga.html?spref=fb

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic