Borealis
Member
Εννοείς αν ανθίζουν 8-10 το πρωί και 5-8 το απόγευμα? και αν ναι τα ΣΚ τι γίνεται"Και πότε ανθίζουν; Ωράριο;
Εννοείς αν ανθίζουν 8-10 το πρωί και 5-8 το απόγευμα? και αν ναι τα ΣΚ τι γίνεται"Και πότε ανθίζουν; Ωράριο;
Ναι θέλω ακριβώς αν γίνεται παρακαλώ. Θα είμαι λίγες ώρες και θέλω να προλάβω.Εννοείς αν ανθίζουν 8-10 το πρωί και 5-8 το απόγευμα? και αν ναι τα ΣΚ τι γίνεται"
Λάτρης του καινούργιου έκανα upgrade με το που βγήκαν.Παρακαλούνται οι συμφορουμίτες που δεν έχουν τάσεις αυτοκαταστροφής, και δεν θέλουν να αποκτήσουν, να μην κάνουν upgrade σε Windows 10.
Κι εγώ το service pack περιμένω. Μου έχει βγάλει διάφορα bugs, πχ δεν κρατάει τις θέσεις των desktop icons, ή τον τρόπο εμφάνισης των εικονιδίων μέσα στους φακέλους. Με το sleep έχει ένα θέμα, πότε ανταποκρίνεται πότε όχι. Και διάφορα τέτοια.Λάτρης του καινούργιου έκανα upgrade με το που βγήκαν.
Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Η έναρξη έγινε πολύ πιο γρήγορη. Κατα τ'αλλα διαφορά στην ταχύτητα δεν βλέπω. Μοναδικό θέμα που παρουσιάστηκε 3-4 φορές από αρχές Αυγούστου που τα έχω, κολλάει το κουμπί start και δεν εμφανίζει το μενού και χρειάστηκε επανεκκίνηση. Πιστεύω μέχρι τον Νοέμβριο που θα βγει το service pack 1 θα έχουν διορθωθεί τα όποια προβλήματα.
Μμ, εντάξει αλλά με κρεμάς. Εγώ βιαζόμουν.
Διαβάζω λοιπόν για τη βαρκελώνη ότι σερβίρεται ένας τοπικός(?) καφές με αφρόγαλα και παγάκια σε διαφορετικό ποτήρι, είναι αλήθεια παν-παν? πως τον λένε? (με καταλανική προφορά αν γίνεται) επίσης μετά τις 28 θα χρειαζόμαστε διαβατήριο?
Ντρεπόμουν χτες, αλλά μιας και ρωτάνε κι άλλοι, ας ρωτήσω κι εγώ
Ροφούς στο Aquarium έχει; Και πόσο κάνει το εισιτήριο; Ωράριο;
Επίσης, τα δέντρα που είναι μπροστά από την καταλανική Βουλή πως λέγονται; Και πότε ανθίζουν; Ωράριο;
Εννοείς αν ανθίζουν 8-10 το πρωί και 5-8 το απόγευμα? και αν ναι τα ΣΚ τι γίνεται"
Ρε σεις μην με δουλεύετε κι έχω χάσει τα γυαλιά μου και είμαι στραβούλιακας.Ναι θέλω ακριβώς αν γίνεται παρακαλώ. Θα είμαι λίγες ώρες και θέλω να προλάβω.
Ψιτ,εγώ δεν σ'έβρισα.Νταξξξ;Ε τώρα εγώ φταίω να ρωτήσω αν είναι Καταλανή?
Εκτός από το παραπάνω είπε και το...Αν ο Θεός μας έπλασε κατ’ εικόνα και ομοίωση, σίγουρα έχουμε ανταποδώσει αυτό το κομπλιμέντο.
Βολταίρος, 1694-1778, Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας