• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The Official Offtopic v5

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλά τι λογοδιάρροια σας έπιασε πάλι; Αν δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε, να ενημερώσω ότι έχει προσφορά η A3, και τα χειμερινά εισιτήρια είναι σκοτωμένα. Έχω κλείσει 4 ταξίδια από το πρωί.

Και προχώρησα και κατά 800 λέξεις ακόμα την επόμενη ταξιδωτική μου ιστορία (που έφτασε τις 38 χιλιάδες λέξεις, και απομένει ακόμα το 1/3 του ταξιδιού, και θα τη δείτε ΑΝ και ΟΤΑΝ ολοκληρωθεί - και πάντως αφού έχω γυρίσει από την Κίνα: δε ρισκάρω πιο πριν για λόγους ασφαλείας).

Ναι, είμαι στο γραφείο και πήζω από την πολλή δουλειά σήμερα.

Last edited:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Eλπίζω να τα έκλεισες με τη νέα μηχανή του Δευκαλίωνα, όχι αλλού τα πίνουμε κι αλλού τον δίνουμε.
Κλείνω πάντα από τα sites των αεροπορικών directly (και ειδικά της Aegean που δίνει και μπόλικα Bonus points)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Κλείνω πάντα από τα sites των αεροπορικών directly (και ειδικά της Aegean που δίνει και μπόλικα Bonus points)
Ενδιαφέρον και λογικό, ειδικά για την Aegean. Εγώ πάντως από σάιτ αεροπορικών κλείνω λίγες φορές, αφού ειδικά στις δύο της συμμαχίας που χρησιμοποιώ περισσότερο (Avianca & Copa) οι τιμές από δικό τους σάιτ είναι ασύγκριτα υψηλότερες από αυτές των ψαχνομηχανών.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Η λύση είναι μια: Ψάχνεις από το travelstries go και από τις προσφορές που βγάζει, επιλέγεις να κλείσεις από το site της aegean. Έτσι όλοι είναι ευχαριστημένοι :)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Η λύση είναι μια: Ψάχνεις από το travelstries go και από τις προσφορές που βγάζει, επιλέγεις να κλείσεις από το site της aegean. Έτσι όλοι είναι ευχαριστημένοι :)
Αν έχω καταλάβει, κέρδος έχει το σάιτ μόνο αν κλείσεις από τη μηχανή του, όχι αν απλώς τη χτησιμοποιείς ως ψαχτήρι.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος