Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Μην ανησυχειτε, παιδια, θα βρουμε αλλον να ξεκρεμαει τις κουρτινες.
Μην ανησυχειτε, παιδια, θα βρουμε αλλον να ξεκρεμαει τις κουρτινες.
δηλαδή 38 εκατομμύρια λέξεις. Ούτε ο Δον Κιχώτης.(που έφτασε τις 38.000 χιλιάδες λέξεις
Fixed... Όπως και το άλλο με τις παρενθέσεις. Για πες, τι αλλο λάθος έκανα;δηλαδή 38 εκατομμύρια λέξεις. Ούτε ο Δον Κιχώτης.
Eλπίζω να τα έκλεισες με τη νέα μηχανή του Δευκαλίωνα, όχι αλλού τα πίνουμε κι αλλού τον δίνουμε.Έχω κλείσει 4 ταξίδια από το πρωί.
Eλπίζω να τα έκλεισες με τη νέα μηχανή του Δευκαλίωνα, όχι αλλού τα πίνουμε κι αλλού τον δίνουμε.
Ενδιαφέρον και λογικό, ειδικά για την Aegean. Εγώ πάντως από σάιτ αεροπορικών κλείνω λίγες φορές, αφού ειδικά στις δύο της συμμαχίας που χρησιμοποιώ περισσότερο (Avianca & Copa) οι τιμές από δικό τους σάιτ είναι ασύγκριτα υψηλότερες από αυτές των ψαχνομηχανών.Κλείνω πάντα από τα sites των αεροπορικών directly (και ειδικά της Aegean που δίνει και μπόλικα Bonus points)
Αν έχω καταλάβει, κέρδος έχει το σάιτ μόνο αν κλείσεις από τη μηχανή του, όχι αν απλώς τη χτησιμοποιείς ως ψαχτήρι.Η λύση είναι μια: Ψάχνεις από το travelstries go και από τις προσφορές που βγάζει, επιλέγεις να κλείσεις από το site της aegean. Έτσι όλοι είναι ευχαριστημένοι
όχι είναι ψαχτήρι, μόνοΑν έχω καταλάβει, κέρδος έχει το σάιτ μόνο αν κλείσεις από τη μηχανή του, όχι αν απλώς τη χτησιμοποιείς ως ψαχτήρι.