North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Επενδυτές κυνηγάνε υποψήφιους πελάτες.
Απλά αντικαταστάθηκε από το "like"Γιατί βγήκε το κουμπί "ευχαριστώ";
Θα γλιτώναμε απο άσκοπη κατάληψη χώρου με μηνύματα ευχαριστιών. Ή είναι άκυρο αυτό που λέω...δεν ξέρω
χμ από τα τέλη του 2010 που είμαι στο φόρουμ νομίζω υπήρχαν τα ''ευχαριστώ''. Ας μας το διαλευκάνει αυτό ο Δευκαλίων.Τα "ευχαριστω" πρεπει να μπηκαν καπου το 2012 και μετα εγιναν Likes καπου το 2014-2015, δεν καλοθυμαμαι, περνανε και τα χρονια
Ε δεν γίνεται και ευχαριστώ και likeΓιατί βγήκε το κουμπί "ευχαριστώ";
Θα γλιτώναμε απο άσκοπη κατάληψη χώρου με μηνύματα ευχαριστιών. Ή είναι άκυρο αυτό που λέω...δεν ξέρω
Αν υπήρχαν δύο κουμπιά, ένα "ευχαριστώ" και ένα "μου αρέσει", όταν θα έκανα μία ερώτηση και λάμβανα απάντηση θα πατούσα ευχαριστώ προς τέρψη της πληροφορίας! Το "μου αρέσει" είναι άκυρο νομίζω, γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα τη πληροφορία που μου έχει δωθεί, ωστέ να δώ αν μου είναι χρήσιμη.Ε δεν γίνεται και ευχαριστώ και like
Άσε που αν κάποιος θέλει να ευχαριστήσει τον άλλο, θα το γράψει και σε μήνυμα κι ας πάτησε το κουμπί ''ευχαριστώ''. Και τότε έτσι γινόταν. Όπως και τώρα. Κάνουμε like αλλά γράφουμε μήνυμα τι τέλεια ιστορία κτλ.
Μονο εγω δηλαδη παταω like αυτοματα μολις δω ψηλο, μελαχροινο και ομορφο;Πάρα πολλά like μου σημαίνουν ευχαριστώ και τίποτα άλλο!
Αν ζητήσω και κουμπί για οφθαλμόλουτρο....νομίζω οτι θα με δείρουνΜονο εγω δηλαδη παταω like αυτοματα μολις δω ψηλο, μελαχροινο και ομορφο;
Τσίμπα ένα like λοιπόν, ψηλή μελαχρινή και όμορφη.Μονο εγω δηλαδη παταω like αυτοματα μολις δω ψηλο, μελαχροινο και ομορφο;
Στο ψηλη αστοχησες, αλλα εχουμε κι εμεις τις χαρες μας...Τσίμπα ένα like λοιπόν, ψηλή μελαχρινή και όμορφη.
Άμα βλέπεις τον κόσμο από το 1.53 όπως ςγώ, όλες ψηλές είναι.Στο ψηλη αστοχησες, αλλα εχουμε κι εμεις τις χαρες μας...
Μετρημένοι στα δάχτυλα είμαστε όσοι δείχνουμε τη φάτσα μας. Άρα που να ξέρεις Δώσε μου ένα like τώρα αν και από τα τρία χαρακτηριστικά που ανέφερες είμαι μόνο το τρίτοΜονο εγω δηλαδη παταω like αυτοματα μολις δω ψηλο, μελαχροινο και ομορφο;
Μην ανησυχειτε, παιδια, θα βρουμε αλλον να ξεκρεμαει τις κουρτινες.Μετρημένοι στα δάχτυλα είμαστε όσοι δείχνουμε τη φάτσα μας. Άρα που να ξέρεις Δώσε μου ένα like τώρα αν και από τα τρία χαρακτηριστικά που ανέφερες είμαι μόνο το τρίτο