• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The Official Offtopic v5

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Γιατί βγήκε το κουμπί "ευχαριστώ";
Θα γλιτώναμε απο άσκοπη κατάληψη χώρου με μηνύματα ευχαριστιών. Ή είναι άκυρο αυτό που λέω...δεν ξέρω :rolleyes-80:

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Τα "ευχαριστω" πρεπει να μπηκαν καπου το 2012 και μετα εγιναν Likes καπου το 2014-2015, δεν καλοθυμαμαι, περνανε και τα χρονια :haha::haha::haha:
χμ από τα τέλη του 2010 που είμαι στο φόρουμ νομίζω υπήρχαν τα ''ευχαριστώ''. Ας μας το διαλευκάνει αυτό ο Δευκαλίων.

Γιατί βγήκε το κουμπί "ευχαριστώ";
Θα γλιτώναμε απο άσκοπη κατάληψη χώρου με μηνύματα ευχαριστιών. Ή είναι άκυρο αυτό που λέω...δεν ξέρω :rolleyes-80:
Ε δεν γίνεται και ευχαριστώ και like :D
Άσε που αν κάποιος θέλει να ευχαριστήσει τον άλλο, θα το γράψει και σε μήνυμα κι ας πάτησε το κουμπί ''ευχαριστώ''. Και τότε έτσι γινόταν. Όπως και τώρα. Κάνουμε like αλλά γράφουμε μήνυμα τι τέλεια ιστορία κτλ.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ε δεν γίνεται και ευχαριστώ και like :D
Άσε που αν κάποιος θέλει να ευχαριστήσει τον άλλο, θα το γράψει και σε μήνυμα κι ας πάτησε το κουμπί ''ευχαριστώ''. Και τότε έτσι γινόταν. Όπως και τώρα. Κάνουμε like αλλά γράφουμε μήνυμα τι τέλεια ιστορία κτλ.
Αν υπήρχαν δύο κουμπιά, ένα "ευχαριστώ" και ένα "μου αρέσει", όταν θα έκανα μία ερώτηση και λάμβανα απάντηση θα πατούσα ευχαριστώ προς τέρψη της πληροφορίας! Το "μου αρέσει" είναι άκυρο νομίζω, γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα τη πληροφορία που μου έχει δωθεί, ωστέ να δώ αν μου είναι χρήσιμη.
Πάρα πολλά like μου σημαίνουν ευχαριστώ και τίποτα άλλο! Τα πραγματικά like είναι σε φωτογραφίες και ταξιδιωτικές ιστορίες στο πρώτο μήνυμα, γιατί στα επόμενα μηνύματα χρησιμοποιώ το like ως σελιδοδείκτη....δεν μπορώ να θυμάμαι σε ποια σελίδα έχω σταματήσει. ειδικά όταν διαβάζω κανα 10αριά ιστορίες μαζί!

@Defkalion τώρα που το είπα...θέλω σελιδοδείκτη!!!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Μονο εγω δηλαδη παταω like αυτοματα μολις δω ψηλο, μελαχροινο και ομορφο;
Μετρημένοι στα δάχτυλα είμαστε όσοι δείχνουμε τη φάτσα μας. Άρα που να ξέρεις :D Δώσε μου ένα like τώρα αν και από τα τρία χαρακτηριστικά που ανέφερες είμαι μόνο το τρίτο :p

paefstra

Member
Μετρημένοι στα δάχτυλα είμαστε όσοι δείχνουμε τη φάτσα μας. Άρα που να ξέρεις :D Δώσε μου ένα like τώρα αν και από τα τρία χαρακτηριστικά που ανέφερες είμαι μόνο το τρίτο :p
Μην ανησυχειτε, παιδια, θα βρουμε αλλον να ξεκρεμαει τις κουρτινες.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος