dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπαγκλαντες
Και τα άλλα 3 πόδια τι να τα κάνω? Να τα κρατήσω για τις Απόκριες να ντυθώ ροτόντα?Το ενδεχόμενο να αγοράσεις 4 καινούργια πόδια σου πέρασε από το μυαλό;
Και τα άλλα 3 πόδια τι να τα κάνω? Να τα κρατήσω για τις Απόκριες να ντυθώ ροτόντα?Το ενδεχόμενο να αγοράσεις 4 καινούργια πόδια σου πέρασε από το μυαλό;
Πούλα τα στο e-bay. Τόσος κόσμος χρειάζεται πόδια 70cm....Και τα άλλα 3 πόδια τι να τα κάνω? Να τα κρατήσω για τις Απόκριες να ντυθώ ροτόντα?
Μιλαμε για πόδια γραφείου ετσι?Πούλα τα στο e-bay. Τόσος κόσμος χρειάζεται πόδια 70cm....
Πανε οι εποχες που λιμπιζοσουν ποδια 70 εκατοστων....Μιλαμε για πόδια γραφείου ετσι?
Ναι βρε, μπορει να τα θελουν αντι dildo.Μιλαμε για πόδια γραφείου ετσι?
Το δικό μου γραφείο έχει ... 7! Τερατογέννεση...Και τα άλλα 3 πόδια τι να τα κάνω? Να τα κρατήσω για τις Απόκριες να ντυθώ ροτόντα?
Δεν είναι τερατογεννεση. Ειναι αποτελεσμα ψυχρου καπιταλισμού: Αλλος εχει 3 πόδαρια και άλλος 7. Εγω αυτό το λεω συντροφε ανιση κατανομή πλούτου και συγκεκριμενα ποδιων. Βαλε φωτο απο το γραφείο, πάντα ηθελα να δω ένα γραφειο-ΠολΤο δικό μου γραφείο έχει ... 7! Τερατογέννεση...
Δύσκολο να βάλω φωτογραφία. Είναι σαν σχήμα Π. Κάτι σαν αυτό αλλά πολύ πιο σύνθετο.Δεν είναι τερατογεννεση. Ειναι αποτελεσμα ψυχρου καπιταλισμού: Αλλος εχει 3 πόδαρια και άλλος 7. Εγω αυτό το λεω συντροφε ανιση κατανομή πλούτου και συγκεκριμενα ποδιων. Βαλε φωτο απο το γραφείο, πάντα ηθελα να δω ένα γραφειο-Πολ
Ναι.Ξέρει κάποιος καποιον στην Αθήνα που να μιλάει τσέχικα;