North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
πώπω, και τι θα γινει τωρα που την ξερει ολος ο κοσμος με αυτο το όνομα!Η Σουαζιλάνδη μετονομάζεται σε eSwatini και για να μην τη μπερδεύουν με την Ελβετία.
King renames Swaziland as eSwatini, citing colonial past — and confusion with Switzerland
Μπορουσε να μεταφερθει και στο τοπικ για τα βιβλια, παντωςView attachment 236856
το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αν αυτή η πινακίδα είναι καρφωμένη σε Πεύκη ή σε Λεύκη.
βρε δε λες που την τελευταία στιγμή συγκρατηθηκα και δεν το έβαλα στην ιστορία της Ισαβελλας για τις χώρες σε....σταν.Μπορουσε να μεταφερθει και στο τοπικ για τα βιβλια, παντως
Υπάρχει Μαλακιστάν;Μόνο πορθμό Μαλάκας ήξερα !!!χώρες σε....σταν.
Οχι , δε μπορείς. Δεν υπάρχει συνεργασια της πειραιώς με αιτζιαν.Λοιπόν, θέλω να ρωτήσω κάτι ταξιδιωτικής φύσεως αλλά επειδή είμαι πολύ ασχετη, ακριβως το αντιθετο της paefstra, ντρέπομαι να ρωτήσω στο αντίστοιχο φόρουμ. Με χρεωστική πειραιώς αυτα τα yellows που μαζεύω δε μπορουν να μπουν σε μιλια της αιτζιαν ε;; Για εξαργύρωση μιλίων πρέπει να χω μόνο της αλφα μπανκ πιστωτική; (μη κραξετε, δε τα πάω καθόλου καλά με τις τράπεζες!)
Ε δεν άνοιξε κανείς ένα αντίστοιχο θέμα. Ή ασχολούνται ελάχιστοι από το φόρουμ ή αυτοί που ασχολούνται δεν μπαίνουν πια στο φόρουμ Έχει εξαφανιστεί και ο @hydronetta που είναι γνωστός βετεράνος της Eurovision. Άνοιξε θέμα και θα είμαι ο πρώτος που θα σχολιάσειΠου ειναι τα χρονια που γινομασταν μαλλια κουβαρια για τη Eurovision?