KonstantinosAlyona
Member
Χμμ, οκ. Άρα ας μην παιδεύομαι τσάμπα.Και με πτησεις μαζευονται, αν εισαι ο @taver . Οι υπολοιποι κανουμε τα κουμαντα μας με πιστωτικες.
Χμμ, οκ. Άρα ας μην παιδεύομαι τσάμπα.Και με πτησεις μαζευονται, αν εισαι ο @taver . Οι υπολοιποι κανουμε τα κουμαντα μας με πιστωτικες.
Τα συγκεκριμενα χρειαζονταν 40.000 μιλια.Με μίλια και 60-70 ευρώ;Με ποια εταιρεία;
Με τιποτα λεμε. Το τετραψηφιο θελει κουμπαρα, που ο δικος μου για 2018 τελος. Παμε για το 2019.Χμμ, οκ. Άρα ας μην παιδεύομαι τσάμπα.Καλώς να χαρείς ταξιδάρα στην Ισλανδία τότε, δε θα μετανιώσεις καθόλου το τετραψήφιο που λες!
![]()
Το Μάη κάποια στιγμή. Μπορεί και τον Ιούνη όμωςΜήπως υπάρχει κανένας άνθρωπος να μου πει αν έχει μυριστεί πότε τελειώνουν οι εξετάσεις στην Α και Β Λυκείου, αλλά και οι πανελλήνιες;![]()
Όλες τον Ιούνιο τελειώνουν. Το θέμα είναι πότε;Το Μάη κάποια στιγμή. Μπορεί και τον Ιούνη όμως![]()
https://www.esos.gr/arthra/53942/ti...ia-ti-lixi-mathimaton-sta-gymnasia-kai-lykeiaΌλες τον Ιούνιο τελειώνουν. Το θέμα είναι πότε;
Καλο ταξιδι και να περάσεις τέλεια! Πρόσφατα εβλεπα τις φωτογραφίες απο το ταξιδι μου στο Κιργιστάν και αναπολούσα την ελευθερία που ένοιωθα πανω στο άλογο στις στεπες. Αξεχαστες εικονες σε ενα παρθενο μερος μακρια απο τον μαζικο τουρισμο που εύχομαι να καταφερω να ξαναπαω.Μόλις έκλεισα αεροπορικά για Κιργιστάν, θέλω να ουρλιάξω από τη χαρά μου την οποία δε συμμερίζεται κανείς από τους οικείους μου, οπότε το λέω σε εσάς!
Πάρτε και λίγα 90ζ
Ευχαριστώ! Γράψε μας ρε συ μια ιστορία ή έστω λίγα λόγια. Είναι ταξιδιωτικό όνειρο χρόνων το Κιργισταν.Καλο ταξιδι και να περάσεις τέλεια! Πρόσφατα εβλεπα τις φωτογραφίες απο το ταξιδι μου στο Κιργιστάν και αναπολούσα την ελευθερία που ένοιωθα πανω στο άλογο στις στεπες. Αξεχαστες εικονες σε ενα παρθενο μερος μακρια απο τον μαζικο τουρισμο που εύχομαι να καταφερω να ξαναπαω.
Κιργιζια το λέγαμε εμείς στο σχολείο πάντως. Kyrgyzstan είναι στα εγγλέζικα.Πάντα Κιργιζιστάν το θυμόμουν. Πότε το έκαναν Κιργιστάν; (ερώτηση σε καθηγητές γεωγραφίας)