maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Ναι,η Cathrine που ανέβηκε πριν λίγο.Angelina Jolie.. μα υπαρχει ωραιοτερη γυναικα??
Ξέρω και κάτι άλλες,αλλά παίζουν στην παράλληλη αγορά......
Ναι,η Cathrine που ανέβηκε πριν λίγο.Angelina Jolie.. μα υπαρχει ωραιοτερη γυναικα??
αυτή δεν υπαρχει.. εκτος συναγωνισμουΩραία, αφού ανεβάσαμε το επίπεδο...
&
No way!!! Συγκρινεις ΤΗ γυναικαρα με τη Julia;;;; Φωτια θα πεσει να μας καψει.Angelina Jolie.. μα υπαρχει ωραιοτερη γυναικα??
edit: ίσως η Julia Roberts..
Που ειναι πια αυτοι οι mods μερα μεσημερι;;;Ήταν, ήταν η Σκάρλετ...και ήταν και η καλύτερη ταινία του Άλλεν εδώ και πολλά χρόνια. Θανατηφόρος συνδυασμός (..εκεί στα στάχυα, με τη βροχή)
Δε γουστάρω καλλιστεία με τίποτα...το έχω ξαναπεί. Και έχω αλλεργία στον ΑΝΤ1 των 90s, πολύ κιτσαρία και χαμηλό επίπεδο ρε παιδί μου...Τώρα ο GTS κάνει ότι δεν τον ξέρει για να μας πει ότι δεν παρακολουθούσε ελληνικά καλλιστεία. Μόνο βενεζολάνικα ε?
ΜΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΚΟ...Ναι αλλά εντελώς μη ρεαλιστική σκηνή, αν ποτέ πιάσει βροχή και η γκόμενα φοράει ένα τόσο στενό τζιν αν τυχόν και καταφέρεις και το βγάλεις σφύρα μου....
H Julia είναι προσωπική αδηναμία! H Angelina είναι απλά γυναικάραNo way!!! Συγκρινεις ΤΗ γυναικαρα με τη Julia;;;; Φωτια θα πεσει να μας καψει.
Που ειναι πια αυτοι οι mods μερα μεσημερι;;;
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
Μετά τη Julia Roberts μόνο αυτός μένει με μεγαλύτερα χείλια να βάλετε.