Twinkie
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Με το νου
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στα πέντε σημεία της Γης
Γενέθλια 8/6/82. Τυχαίο; δε νομίζω
Πείνες πρωί-πρωί. Και λείπει και η Βάρη-ο.
Όχι, πολύ καλή είναι...βιάστηκα να την κατακρίνω πριν, mea culpa.Γκτσου ουτε αυτη;;
Κοιταξτε τωρα τι τον αναγκαζετε και λεει ο ανθρωπος.....Όχι, πολύ καλή είναι...βιάστηκα να την κατακρίνω πριν, mea culpa.
Απλά Ιρίνα δεν είναι και είπαμε, είμαι μονογαμικός....(με ένα διαστροφικό τρόπο ίσως, αλλά όταν αγαπάμε, αγαπάμε και δε ξενοκοιτάμε..)
Ρε συ, εσύ με καταλαβαίνεις ανησυχητικά πια....μια με τα γλυκά, μια τώρα, δε παίζω...Πωπω αυτη ανεκαθεν ειχε ματαρες!!! Ο GTS μαλλον τις θελει λιγο πιο "κλασσατες".
Δηλαδη συγνωμη μου λες τα μπουμπουκακια που ανεβαζω γριες και μου βαζεις την Miss Botox ???Για μένα, μία ειναι το απόλυτο θηλυκό και σαν αυτή δε θα υπάρξει άλλη. Θηλυκό σε όλα και πανέξυπνη. Κι 100 χρονώ να γίνει.
Σουβλάκια φαντάζομαι, ε?Ναι, διότι είναι χορτάτη!!!
1. Πέστα.Ρε αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο έχει γυναίκα...
Εκτός και είναι ο Πρεβελάκης του forum οπότε πάω πάσο...
Τολμάς και συγκρίνεις τα ξόανα που μέχρι χτες κανείς δεν ήξερε με τη Θεά που έχει δοκιμαστεί στο χρόνο και είναι και Κυρία;Δηλαδη συγνωμη μου λες τα μπουμπουκακια που ανεβαζω γριες και μου βαζεις την Miss Botox ???
Σ'εμενα τα λες; Εγω σε καταλαβαινω Κι εγω τις θαυμαζω αυτες τις γυναικες για το στυλ και την ομορφια τους.Ρε συ, εσύ με καταλαβαίνεις ανησυχητικά πια....μια με τα γλυκά, μια τώρα, δε παίζω...
Καλά όταν λέμε κυρίες δεν εννοούμε και τίποτα μυξοπαρθένες ανοργασμικές με ταγιέρ και φρύσι σηκωμένο. Θηλυκά να είναι απλά και το θηλυκό φαίνεται ακόμα και από το πως στέκεται όρθια...ή από το πως χαμογελάει.