GTS
Member
Εδώ μιλάει και ο γυναικείος πληθυσμός του φόρουμ και συμφωνεί όμως.Κατ'αρχήν εγώ δεν έχω βάλει ποτέ τίποτα.Αλλά όχι και τις δίδυμες αδερφές της Χειλουδάκη που ανεβάζεις μονίμως.....
Εδώ μιλάει και ο γυναικείος πληθυσμός του φόρουμ και συμφωνεί όμως.Κατ'αρχήν εγώ δεν έχω βάλει ποτέ τίποτα.Αλλά όχι και τις δίδυμες αδερφές της Χειλουδάκη που ανεβάζεις μονίμως.....
Φακοί είναι κι εδώ έχει μεταμορφωθεί για να παίξει το τέρας.
Ναι , αλλά δεν είναι τυχαίο που την επέλεξαν να παίξει το MonsterEτσι μπραβο με προλαβες ..αυτο ειναι προβοκατορικο που ποσταρετε ρε ...εβαλε μεχρι κ τεχνητα δοντια για να της αλλαζουν το στομα ,οταν επαιξε το Monster .
Προβοκάτσια κάνει ρε κορόιδο......!Εδώ μιλάει και ο γυναικείος πληθυσμός του φόρουμ και συμφωνεί όμως.
Ε καλά, μπορεί να μην έχουμε το ίδιο γούστο στο γυναικείο φύλο...κακό δε κάνει....@Gts
Τα φρόκαλα που ανεβάζεις τα έχεις άβαφτα και χωρίς photoshop;
'Η ακόμα καλύτερα πριν την επέμβαση;;;;
Όχι δα.Χαβαλέ κάνουμε.Αλλά μην μονοπωλείς και την κουβέντα περί ομορφιάς,που έχεις κράξει ότι ωραίο κυκλοφορεί και δεν είχε @@ κάποια στιγμή στη ζωή του......!Ε καλά, μπορεί να μην έχουμε το ίδιο γούστο στο γυναικείο φύλο...κακό δε κάνει....