GTS
Member
Με ένα τόνο ασβέστωμα ναι..χωρίς, είναι χάλι μαύρο, την έχω δει...Έλα ρε Ζωρζ.. Όχι και την Σαρλίζ!!! Θεα!
Με ένα τόνο ασβέστωμα ναι..χωρίς, είναι χάλι μαύρο, την έχω δει...Έλα ρε Ζωρζ.. Όχι και την Σαρλίζ!!! Θεα!
Ποια η Σαρλίζ? Την έχετε δει χωρίς make-up?...μιλάμε για αίσχος.
Γυναίκα που θέλει ασβέστωμα για να βλέπεται..μακριάαααααααααα
Γκουχου, γκουχουΣοβαρέψου ....είσαι με τα καλά σου .....μακράν τα καλύτερα μάτια...
Ρε μαλτάκιας, ρε μαλτάκιας..γυναίκα χωρίς χείλη τι αξίζει ρε....άντε με τα φρόκαλα που βάζετε...Ασ'τον μωρέ.Ο άνθρωπος τόσο καιρό ποστάρει κάτι γκόμενες με χείλη που τις έχουν τσιμπήσει μπάμπουρες.Φλερτάρει στα όρια του τραβεστί κι επιπλέον μας βγάζει φόλες τη Theron και τη Hudson.
Πού? Στη Βενεζουέλα?Με ένα τόνο ασβέστωμα ναι..χωρίς, είναι χάλι μαύρο, την έχω δει...
Σημαίνει ότι μας αρέσουν οι μελαχροινές αλλά ποστάρουμε ξανθιές για "ξεκάρφωμα" (για να μην¨"καρφωθούμε"). Άντε, τίποτα δε μάθατε ακόμη όι Βολιώτες απ' τη γειτνίαση? Μόνο οι Αθηναίοι μάθανε?Ξεκάρφωμα ξέρω τι σημαίνει.... "Ξεκάρφωμα" δεν ξέρω τι σημαίνει ..
Απλά προσκυνώ....πέστα ρε γριά, πέστα...Γκουχου, γκουχου
Ματάρες ε;
Φακοί είναι κι εδώ έχει μεταμορφωθεί για να παίξει το τέρας.Γκουχου, γκουχου
Ματάρες ε;
Κι εκεί χάλια ήταν οι γυναίκες. Αν σ'αρέσει ο Ροναλντίνιο όμως, πάω πάσο, να πας τότε...Πού? Στη Βενεζουέλα?
Έχεις ξεφύγει εντελώς. Δε λέω περισσότερα για να μην το χοντρύνω. Κουράγιο...Κι εκεί χάλια ήταν οι γυναίκες. Αν σ'αρέσει ο Ροναλντίνιο όμως, πάω πάσο, να πας τότε...
Σημαίνει ότι μας αρέσουν οι μελαχροινές αλλά ποστάρουμε ξανθιές για "ξεκάρφωμα" (για να μην¨"καρφωθούμε"). Άντε, τίποτα δε μάθατε ακόμη όι Βολιώτες απ' τη γειτνίαση? Μόνο οι Αθηναίοι μάθανε?
Κατ'αρχήν εγώ δεν έχω βάλει ποτέ τίποτα.Αλλά όχι και τις δίδυμες αδερφές της Χειλουδάκη που ανεβάζεις μονίμως.....Ρε μαλτάκιας, ρε μαλτάκιας..γυναίκα χωρίς χείλη τι αξίζει ρε....άντε με τα φρόκαλα που βάζετε...