GTS
Member
Ο υπέρηχος δεν ακούγεται βρε....ούτε από εμάς τα γερόντια.Καλά, άκου τώρα τον υπέρηχο του μπέμπη να ηρεμήσεις!!!
Εγώ προτιμώ και αυτή τη κοπελιά πάντως..
Last edited by a moderator:
Ο υπέρηχος δεν ακούγεται βρε....ούτε από εμάς τα γερόντια.Καλά, άκου τώρα τον υπέρηχο του μπέμπη να ηρεμήσεις!!!
Αχαχαχχαχαχχαχχα, ελεος.και αυτο το τατου στον ωμο σου ειναι το σημα της ΑΕΚ-ΠΑΟΚ? (ξερναω παντα με αυτη την ατακα)"
Πολυ πεφτουλες ομως!!!
Έξω παίζει και τον χειμώνα! Καλή η ιδέα σου, κάποια στιγμή...Καλοκαίρι ήταν και έξω. Τώρα όμως, μου ήρθε μια πολύ καλή ιδέα...
Το Μπουρνάζι αποτελεί κατηγορία από μόνο του, η αλήθεια είναι αυτή...Που τα ξεθαψατε ολα αυτα τα μαγαζια ....το Μπουρναζι ηταν η μονη περιοχη που οι μπακουρες στα κλαμπ, πηγαινες να φυγεις κ σε πιαναν απο τα χερια για να σε κρατησουν να σε καμακωσουν.'Που πας μωρο ...και γιατι φευγεις απο τωρα....και αυτο το τατου στον ωμο σου ειναι το σημα της ΑΕΚ-ΠΑΟΚ? (ξερναω παντα με αυτη την ατακα)"
Πολυ πεφτουλες ομως!!!
Δεν είναι αυτή η ιδεά....την μαντεύεις όμως (ίσως)Έξω παίζει και τον χειμώνα! Καλή η ιδέα σου, κάποια στιγμή...
Οχι, στη Βουλιαγμενης λεω...Αν εννοεις το club 22 στην Πανορμου ....μου κανει.... Αλλα το πετυχα χωρις τον Ταμπακη
Σχετική θα ήταν, καλή θα ήταν!Δεν είναι αυτή η ιδεά....την μαντεύεις όμως (ίσως)
!!!!!!!!!!!!!!! Αυτο στις αρχη της Βουλιαγμενης !!!!Οχι, στη Βουλιαγμενης λεω...
Εκεί δεν κέρδισες σε διαγωνισμό κιτσερέλα???!!!!!!!!!!!!!!! Αυτο στις αρχη της Βουλιαγμενης !!!!
Ναι ναι το ξερω!!!! Εχω παει!!! Αλλα στο μυαλο μου το εχω σαν La Mamounia!!
(ναι , ναι τοσο παλαια ειμαι)
Για να φανταστεις πριν 3 χρονια ειχε δωσει μια μινι συναυλια εκει ο συγχωρεμενος Malcolm McLaren και ειχα παει !!!
Δεν το θυμαμαι...Ε όχι και καινούριο! Παλιά καραβάνα! Πως σου ξέφυγε εσένα??
Αναλόγως πως διασκεδάζει κανείς! Πάντως τα χεις γυρίσει όλα έτσι??
Παντως για να μη χανει πασα ιδεα η vario να πω ως πηγαινα και στο +soda... αλλα ειχε ακριβη εισοδο και δεν ηταν στις πρωτες επιλογες...